Gość: miki IP: *.biaman.pl 10.10.02, 19:21 Czy nie uważacie, że Twój Styl zszedł na psy i nie ma tam już co czytać. mam wrażenie że ciągle wałkują tam te same tematy, ubrane tylko w inne słowa. Ciekawa jestem jakie sa wasze odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: 'Twój Styl' IP: 212.33.74.* 11.10.02, 10:56 ano zszedl jeszcze jak. ostatnio mam wrazenie ze bardzo wiele rzeczy schodzi u nas na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 'Twój Styl' IP: *.biaman.pl 11.10.02, 13:09 tez mam takie wrażenie, po prostu nudne zrobiło się to czasopismo. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 13:18 Mi sie jeszcze nie znudzilo, tym bardziej ze znowu pisuje Tomasz Jastrun Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 13:20 Chyba zeszło... żona przestała kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 13:34 To naprawdę kiepskie pismo. Nic tam nie ma ani o samochodach, ani o sporcie, ani tym bardziej o czymś do przepłukania gardła... Foremki - nie przejmujcie się. Co marne i ma upaść - to i tak upadnie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 13:46 Jak nie czytasz to skad wiesz, ze nie ma???? Nie ma sie czego wstydzic Wiadomo nie od dzis ze faceci czytaj babskie pisma. Ale skoro Tylko Tine prenumerujesz to nie wiesz, ze w TS i o samochodach jest i o winie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 14:03 Wszyscy wiedzą, że Tina jest najlepsza. Jako prezes jej Fan-klubu wiem to najlepiej... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 14:13 Wiadomo! No to przyznam sie z niesmialoscia ze Simply the best to od lat moj numer popisowy na imprezach, aha ja to tancze nie spiewam. Do fanklubu mnie przyjmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 14:21 chatka_ napisała: > Wiadomo! No to przyznam sie z niesmialoscia ze Simply the best to od lat moj > numer popisowy na imprezach, aha ja to tancze nie spiewam. M: Co prawda inną Tinę miałem na myśli... Do fanklubu mnie > przyjmiesz? M: Oczywiście! Wystarczy tylko, że odtańczysz na rolkach Simply the best i masz honorowe miejsce w klubie! PS. Aha, istotna uwaga. Do tańca można mieć na sobie co najwyżej rolki, zegarek i kolczyki. No bo tak całkiem nago to nawet i nie wypada... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 14:30 marat_ napisał: > M: Oczywiście! Wystarczy tylko, że odtańczysz na rolkach Simply the best i masz honorowe miejsce w klubie! > PS. Aha, istotna uwaga. Do tańca można mieć na sobie co najwyżej rolki, zegarek i kolczyki. No bo tak całkiem nago to nawet i nie wypada... > :)) To wszystko by zostac czlonkiem Klubu???!!!, to co Ty musiales zrobic by zostac Prezesem? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 14:36 chatka_ napisała: > To wszystko by zostac czlonkiem Klubu???!!!, to co Ty musiales zrobic by zostac > > Prezesem? M: To samo, co proponuję Tobie. Tylko, że byłem bez kolczyków a rolki miałem założone na rękach. Zegarek to już nie powiem na czym... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 'Twój Styl' 11.10.02, 14:41 I pewnie byl to damski zegarek ktory zawiesila jedna z fanek... :))) Odpowiedz Link Zgłoś