Dodaj do ulubionych

Dobra wiadomość dla zakupomaniaków

22.11.05, 13:10
W grudniu otworzą już piątą Biedronkę na Żabiej hehe
Obserwuj wątek
    • zewsi Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków 22.11.05, 13:15
      Hura, hura. A malkontenci mówią, że u nas nic się nie dzieje, że żadnych
      sklepów nie otwierają, a już sieciowych to już w ogóle. Że żaden obcy kapitał
      nie chce u nas inwestować! I co?! Ha! Tą wiadomością zamykamy usta wszelkim
      niedowiarkom, defetystom i ty podobnym!
      P.S. Brawo! Widzę, że władze miejskie na poważnie zabrały się za ściąganie
      inwestorów.
      • Gość: kalasanty smalec Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków IP: *.fbx.proxad.net 22.11.05, 13:32
        fajnie
        bedzie gdzie nabyc swieze falszywki
    • nekroskop88 Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków 23.11.05, 15:37
      www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=10289
    • Gość: Stanisław Dobra wiadomość dla pracowników marketów. IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.05, 19:51
      Proponuję otworzyć wolne forum "Moja praca w markecie".
      Ci co mają znajomych pracujących w Biedronkach, Auchanie i innych Lidlach oraz
      sami zainteresowani proszeni są o wpisywanie.
      • nutopia Re: Dobra wiadomość dla pracowników marketów. 23.11.05, 22:15
        Gość portalu: Stanisław napisał(a):

> Proponuję otworzyć wolne forum "Moja praca w markecie".
        > Ci co mają znajomych pracujących w Biedronkach, Auchanie i innych Lidlach
        oraz
        > sami zainteresowani proszeni są o wpisywanie.

drogi stanisławie:) czy to miałoby być forum białostockie? to proszę wykluczyć
        lidla:) lidl jest w bielsku podlaskim!:) tam to dopiero kwitną inwestycje i
        zagraniczne kapitały:)))
        • Gość: Stanisław Re: Dobra wiadomość dla pracowników marketów. IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.05, 22:27
          ;)
          Wiem, że w Białymstoku nie ma Lidla ale krew mnie zalewa jak codziennie w radiu
          panienki śpiewają "lidl jest tani".
          Ja chce żeby zaśpiewały "u nas tylko dwa razy drożej ale 10x zdrowiej".
          • nekroskop88 Re: Dobra wiadomość dla pracowników marketów. 23.11.05, 22:30
            Nutopia może Ci to zaśpiewać, tylko podaj numer telefonu ;)
      • kalasanty76 au chan 30.11.05, 08:41
        pracowałem w hipermarkecie 15 miesięcy (współotwierałem ten sklep). Było na
        początku 2 francuzów. Byli OK. Atmosfera między pracownikami była spox. Wszyscy
        się lubili. Niestety dyrektor to wg mnie pro-stuck (kto zna angielski, to wie
        jak to przeczytać) i to "dzięki" niemu jest tak, jak jest! Praca sama w sobie
        na prawdę była fajna!
    • nekroskop88 Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków 26.11.05, 21:58
      A przy ul. Białostoczek 1 (chyba w miejscu supermarketu Społem) otworzyli
      Leader Price :P
      • Gość: sceptyk Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków IP: *.pl 26.11.05, 23:10
        Przeciez to zagraniczny kapital. Skandal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka