nekroskop88 22.11.05, 13:10 W grudniu otworzą już piątą Biedronkę na Żabiej hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków 22.11.05, 13:15 Hura, hura. A malkontenci mówią, że u nas nic się nie dzieje, że żadnych sklepów nie otwierają, a już sieciowych to już w ogóle. Że żaden obcy kapitał nie chce u nas inwestować! I co?! Ha! Tą wiadomością zamykamy usta wszelkim niedowiarkom, defetystom i ty podobnym! P.S. Brawo! Widzę, że władze miejskie na poważnie zabrały się za ściąganie inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalasanty smalec Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków IP: *.fbx.proxad.net 22.11.05, 13:32 fajnie bedzie gdzie nabyc swieze falszywki Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków 23.11.05, 15:37 www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=10289 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Dobra wiadomość dla pracowników marketów. IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.05, 19:51 Proponuję otworzyć wolne forum "Moja praca w markecie". Ci co mają znajomych pracujących w Biedronkach, Auchanie i innych Lidlach oraz sami zainteresowani proszeni są o wpisywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dobra wiadomość dla pracowników marketów. 23.11.05, 22:15 Gość portalu: Stanisław napisał(a): > Proponuję otworzyć wolne forum "Moja praca w markecie". > Ci co mają znajomych pracujących w Biedronkach, Auchanie i innych Lidlach oraz > sami zainteresowani proszeni są o wpisywanie. drogi stanisławie:) czy to miałoby być forum białostockie? to proszę wykluczyć lidla:) lidl jest w bielsku podlaskim!:) tam to dopiero kwitną inwestycje i zagraniczne kapitały:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Dobra wiadomość dla pracowników marketów. IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.05, 22:27 ;) Wiem, że w Białymstoku nie ma Lidla ale krew mnie zalewa jak codziennie w radiu panienki śpiewają "lidl jest tani". Ja chce żeby zaśpiewały "u nas tylko dwa razy drożej ale 10x zdrowiej". Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dobra wiadomość dla pracowników marketów. 23.11.05, 22:30 Nutopia może Ci to zaśpiewać, tylko podaj numer telefonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 au chan 30.11.05, 08:41 pracowałem w hipermarkecie 15 miesięcy (współotwierałem ten sklep). Było na początku 2 francuzów. Byli OK. Atmosfera między pracownikami była spox. Wszyscy się lubili. Niestety dyrektor to wg mnie pro-stuck (kto zna angielski, to wie jak to przeczytać) i to "dzięki" niemu jest tak, jak jest! Praca sama w sobie na prawdę była fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków 26.11.05, 21:58 A przy ul. Białostoczek 1 (chyba w miejscu supermarketu Społem) otworzyli Leader Price :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Dobra wiadomość dla zakupomaniaków IP: *.pl 26.11.05, 23:10 Przeciez to zagraniczny kapital. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś