Dodaj do ulubionych

Kilka słów krytyki

IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 11.10.02, 21:36
Czy możecie mi powiedzieć, jak teraz wygląda Białostocka Telewizja Miejska.
Bardzo się starałam, aby moje materiały informacyjne wyglądały lepiej niż
dotychczas. Bardzo proszę o konstruktywną krytykę, bo wiem, że na forum jest
sporo dziennikarzy. Bardzo Wam wszystkim z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: vivi Re: Kilka słów krytyki IP: *.biaman.pl 13.10.02, 21:16
      Gość portalu: asienka napisał(a):

> Czy możecie mi powiedzieć, jak teraz wygląda Białostocka Telewizja Miejska.
      > Bardzo się starałam, aby moje materiały informacyjne wyglądały lepiej niż
      > dotychczas. Bardzo proszę o konstruktywną krytykę, bo wiem, że na forum jest
      > sporo dziennikarzy. Bardzo Wam wszystkim z góry dziękuję.

Informacje 3+ (strasznie dziwny dobór tematów - o wszystkim i oni czym)

ale caŁOŚĆ PROGRAMU (NP HOROSKOP) i tak zwane relacje - oj oj nie najlepiej
      • Gość: asienka Re: Kilka słów krytyki IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 15.10.02, 21:55
        Bardzo dziękuję za tę opinię. Jeśli chodzi o dobór tematów, są robione na
        gorąco - zawsze. Poza tym nie mam żadnego doświadczenia dziennikarskiego i na
        razie się uczę i kombinuję jak i co poprawić, albo nawet jak zorganizować sobie
        czas. Jest to trudne, bo wszystkie newsy robię sama, a tylko czasami Wojtek
        mnie wyręcza.
        Co do relacji to się zgadzam, ale na razie nie mamy lepszego sprzętu. A
        Horoskop całkiem niedługo mam nadzieję będzie wyglądał lepiej.
        Bardzo dziękuję za krótką, aczkolwiek bardzo treściwą wypowiedź.
        • chatka_ Re: Kilka słów krytyki 16.10.02, 10:11
          Gość portalu: asienka napisał(a):

> Poza tym nie mam żadnego doświadczenia dziennikarskiego i na
          > razie się uczę i kombinuję jak i co poprawić, albo nawet jak zorganizować
          sobie czas.
          > Co do relacji to się zgadzam, ale na razie nie mamy lepszego sprzętu.

Asienko doceniam szczerosc, ale to calkiem bez klasy... Nie masz doswiadczenia,
          nie masz sprzetu, nie masz ludzi, to jak to jest ze robisz te telwizje?
          • Gość: asienka Re: Kilka słów krytyki IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 16.10.02, 16:41
            To nie jest moja telewizja. Ja tu tylko pracuję i chcę wiedzieć czy chociaż
            trochę robię postępy. Chciałabym, aby Białostoczanie mieli coś do obejrzenia o
            sobie i dla siebie, taka była idea tej telewizji. Dopiero co startujemy więc
            chyba mamy prawo mieć niedobory w ludziach i sprzęcie, bo nie od razu Kraków
            zbudowano.
      • poziomk Re: Kilka s?ów krytyki 16.10.02, 09:48
        Nie chcial bym wsadzac nosa w nie swoje sprawy , ale mam kilka uwag
        odnosnie samego czytania wiadomosci na antenie BTM. Odgladam ten
        program nie pierwszy raz i chcialbym aby lektorka... podejrzewam ze
        Asienka je czyta.... nie byla taka spieta. Troche luzu , bo slysze w glosie
        poddenerwowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka