Dodaj do ulubionych

jaka ocene wystawilbys kwachowi

22.12.05, 14:42
rozmowy.onet.pl/_loinc/sonda/wyniki.html?ITEM=6306&MIEJSCE=WIADOMOSCI
4 - 28%, 5 - 22%
nawet teraz po sobotce
kotwicze makbrajdu i piecyki bedom sie wsciekac :)
Obserwuj wątek
    • Gość: roman Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.piasta.pl 22.12.05, 14:55
      Nie jestem sympatykiem Kwasniewskiego, mysle jednak że niepredko w przyszłosci
      ktos bedzie miał lepsze notowania od niego. A po wyborze Kaczynskiego nie mam
      co do tego zadnych watpliwosci
      • Gość: kotwicz Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.teradyne.com 22.12.05, 15:42
        Pozyjemy zobaczymy ;).
        Oj "bendom" sie wsciekac, oj "bendom";).

kotwicz
        • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 15:57
          Poza ostatnim zagraniu z Sobotka, trzeba przyznac, ze mial udana prezydenture.
          Przynajmniej z oficjalnej strony. Nigdy go nie lubilem, ale kraj reprezentowal
          godnie. Oczywiscie jakos dukal po angielsku, za co mu chwala, bo kwakania to
          raczej nikt nie zrozumie.
          • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:11
            Tak, no moze oprocz Sobotki mial jeszcze pare innych "udanych" zagran:
            -ta z Siwcem, nasladujac badz powiedzmy szczerze wysmiewajac sie z JPII
            -ulaskawiajac pare lat temu czlowieka, ktory zabil towarzyszke zycia i ktora
            byla dodajmy w 8 miesiacu ciazy

badz "....We wrześniu 1999 roku, podczas wizyty na cmentarzu w Piatichatkach
            pod Charkowem, gdzie spoczywają polscy oficerowie zamordowani przez NKWD w 1940
            roku, Kwaśniewski był blady, chwiał się i wspierał na stojących obok niego
            osobach. "Gazeta Polska" opublikowała wypowiedź obecnej na miejscu Katarzyny
            Piskorskiej z Federacji Rodzin Katyńskich, którzy stwierdziła, że prezydent był
            pijany.

Kancelaria Prezydenta odpowiedziała, że to pomówienia, a opinie o "dziwnej
            niedyspozycji prezydenta" to insynuacje. W wydanym przez Kancelarię komunikacie
            niedyspozycję prezydenta tłumaczono "pourazowym zespołem przeciążeniowym goleni
            prawej".

- Był to oczywiście trudny moment. Mówiąc szczerze, w tym stanie zdrowia, w
            jakim jechałem tam w ogóle nie powinienem jechać. A tam na pewno trzeba było
            uniknąć pewnych sytuacji. Na wschodzie ludzie są gościnni. Byliśmy tam w dużej
            grupie, poczęstowano nas tym, czy tamtym...

- Alkoholem? - padło pytanie.

- Oczywiście, przecież nie wodą sodową. I być może efekt był taki jaki był.
            Mogę tylko żałować, że w ogóle do tego doszło, ale nic nie wydarzyło się
            ponadto - mówił prezydent....".

Jesli to sa przyklady godnego traktowania tego kraju, to nie wiem co zasluguje
            na traktowanie niegodne.
            • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:32
              kotwicz69 napisał:

> nie wiem co zasluguje
              > na traktowanie niegodne.

to prawda
              • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:35
                Widze, ze w odroznieniu ode mnie bycie w stanie upojenia alkoholowego na
                cmentarzu w Charkowie, ulaskawienie Sobotki, badz mordercy jest godna
                reprezentacja kraju.
                No coz, jak widze nadal pracujesz nad wlasna moralnoscia.
                Pracuj dalej ;).
                • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:39
                  kotwicz69 napisał:

> Widze, ze w odroznieniu ode mnie bycie w stanie upojenia alkoholowego na
                  > cmentarzu w Charkowie, ulaskawienie Sobotki, badz mordercy jest godna
                  > reprezentacja kraju.
                  > No coz, jak widze nadal pracujesz nad wlasna moralnoscia.
                  > Pracuj dalej ;).

proponuje wypozyczenie z biblioteki gazet z ostatatnich 10 lat, bo wyglada na to
                  ze ominelo cie 99,99% procent wydarzen z polski. jak bedziesz pytal o gazety to
                  raz sprobuj cos innego niz gw
                  • dean84 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:41
                    moja ocena jest pozytywna i biorac pod uwage okres 10 lat wpadek bylo malo
                    jesli je porownac z osiagnieciami kwasniewskiego jako prezydenta
                  • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:42
                    Widzisz, tu nie chodzi o ilosc, a o jakosc.
                    Przeciez to jego nazwisko oprocz juz wczesniej wymienionych incydentow
                    przewijalo sie podczas Komisji Rywina, Komisji ds.Orlenu, itd.

• reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:51
                      CO z tego gdzie sie pojawialo. Z punktu widzenia prawa, nigdy nie okazal sie
                      winnym ani tym bardziej skazanym. Byc moze winnym byl, ale w tym kraju jestes
                      niewinny do momentu udowodnienia winy. A wpadek bylo malo. Ja go nie lubie, jak
                      juz zauwazylem, ale lepiej wypadl niz poprzednik.
                    • Gość: roman Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.piasta.pl 22.12.05, 16:51
                      Nazwiska Kaczynskich i PC przewijało sie w aferze FOOZ
                      • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:54
                        Jesli sie nie myle, to Kaczynski odpowiedzial na pytania komisji-obylo sie bez
                        spiewania i tanczenia ;).
                        • vaver9 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:02
                          kotwicz69 napisał:

> Jesli sie nie myle, to Kaczynski odpowiedzial na pytania komisji-obylo sie
                          bez
                          > spiewania i tanczenia ;).

PC o branie pieniedzy z tego funduszu oskarzał pewien facet zamieszany w te
                          afere , jest z pochodzenia Kubanczykiem. Zapomniałem jak sie nazywa . A kto
                          rządził PC wiadomo. Nic Kaczyńskim i Kwasniewskiemu nie udowodniono wiec nie ma
                          sprawy
                    • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:51
                      kotwicz69 napisał:

> Widzisz, tu nie chodzi o ilosc, a o jakosc.
                      > Przeciez to jego nazwisko oprocz juz wczesniej wymienionych incydentow
                      > przewijalo sie podczas Komisji Rywina, Komisji ds.Orlenu, itd.
                      >

ja jestem za panstwem prawa bez wyjatkow. nie wiem czy masz polskie
                      obywatelstwo, ale jesli masz polskie prawo zobowiazuje cie jesli posiadasz
                      informacje o przestepstwie do zgloszenia ich na policje
                      jesli ich nie masz to wiadomo "Bez dowodow jestes tylko oszczerca i tylko nim
                      pozostaniesz." jak powiedzial kiedy jakis mundry mundek
                      • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:53
                        I dlatego popierasz tego, ktory ulaskawil Sobotke i innych?
                        No coz i tak tez bywa, ale jesli chcesz miec zdjecie pamiatkowe to serdecznie
                        zapraszam:
                        www.koliber.org/informacje.php?co=2&id=6300
                        kotwicz
                        • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:55
                          Kotwicz, Ty to chyba przeciw wszystkim jestes. Skoro ten kraj jest tak dobity z
                          zlajdaczony skorumpowanymi urzedasami, ktorzy w lokalnych wladzach deptaka
                          zabraniaja, dlaczego nie wyjedziesz do innego, praworzadnego kraju?
                          • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:57
                            Masz jakis na mysli:)?
                            Mylisz sie moj drogi, nie jestem przeciw wszystkim, no chyba ze w twoim osadzie
                            krytyka Kwasniewskiego do tych mnie zalicza ;).
                          • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:01
                            reallondoner napisał:

> Kotwicz, Ty to chyba przeciw wszystkim jestes. Skoro ten kraj jest tak dobity z
                            >
                            > zlajdaczony skorumpowanymi urzedasami, ktorzy w lokalnych wladzach deptaka
                            > zabraniaja, dlaczego nie wyjedziesz do innego, praworzadnego kraju?
                            >

kotwicz sie spakowal juz dawno temu. teraz jeszcze najszczesliwszy na swiecie na
                            jackowie i nadal sie czuje prawdziwym polakiem super patriota, wczesniej pewnie
                            mowil ze komuna nie pozwala wrocic, teraz ma pewnie rowniez wymowke tylko juz
                            nie az tak dobra

jest dobry powod dla ktorego z dziesiatek czy setek forumowiczy wymienilem w
                            pierwszym poscie akurat ta trojke
                            • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:05
                              Taak, dalo sie zauwazyc. To moze: "Kotwicz na prezydenta!!!". Niech nas
                              zaskoczy jak Stan Tyminski przyjazdem zza granicy :P
                              • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:14
                                Taaak, to slychac, to widac, to czuc ;)!
                                Wyobraz sobie ze najzwyczajniej w swiecie odmawiam ;).
                            • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:12
                              Och ty moj Sherlocku Holmsie, twoja swoista logika, oraz zdolnosc laczenia
                              faktow nadal mnie zachwyca ;).

• reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:49
                                Kotwicz, naucz sie polskiego. Nazwisk obcych nie odmieniamy w naszym jezyku.
                                Nalezy uzyc apostrofu. :)
                                • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:51
                                  Danke ;).
                                  • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:54
                                    You're welcome.
                                    • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:57
                                      Any time ;).
                                • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:53
                                  reallondoner napisał:

> Kotwicz, naucz sie polskiego. Nazwisk obcych nie odmieniamy w naszym jezyku.
                                  > Nalezy uzyc apostrofu. :)
                                  >

do niedawna zylem w podobym bledzie, ale pl.wikipedia.org/wiki/Apostrof
                                  • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:57
                                    Kto czyta, ten .... nie popelnia bledow ;)).
                                    • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 18:01
                                      Przeliczajac czas spedzony przez Was na forum (dla mnei to nowosc), powinniscie
                                      juz przestac popelniac bledy. Czas najwyzszy skupic sie nad tekstem pisanym. W
                                      ten sposob prezentujecie siebie innym.
                                      • Gość: kotwicz Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.teradyne.com 22.12.05, 18:04
                                        Sadze, ze tresc jednak jest wazniejsza od ortografii.
                                        "Im wiecej ofiar, tym bardziej jestesmy wolni" ciekawe i sklaniajace do
                                        refleksji, czyj to tekst jesli mozna zapytac?
                                        • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 18:06
                                          Teraz zdradze o sobie jeden news: Otoz jest to cytat z mojej szkoly (ZSG).
                                          Znajdowal sie przy sali numer 100 (chemicznej). Utkwilo mi w pamieci a autor
                                          nie zostal tam umieszczony.
                        • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 16:58
                          kotwicz69 napisał:

> I dlatego popierasz tego, ktory ulaskawil Sobotke i innych?
                          > No coz i tak tez bywa, ale jesli chcesz miec zdjecie pamiatkowe to serdecznie
                          > zapraszam:
                          > www.koliber.org/informacje.php?co=2&id=6300
                          > kotwicz

widze ze dla ciebie wazne jest zeby te plusy nie przyslonily tych minusow
                          tu mozesz sobie poczytac o ustroju politycznym polski
                          pl.wikipedia.org/wiki/Ustr%C3%B3j_polityczny_Polski
                          wspominam o tym ze chyba pomil ci sie kwasniewski z twoimi faworytami z chile
                          czy z libii
                          • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:02
                            Haha, pokazcie mi lepszego reprezentanta naszego kraju na forum
                            miedzynarodowym. Otoz, prezydent, majac ograniczona wladze do prawie minimum,
                            jest osoba, ktora reprezentuje interesy kraju podczas wizyt miedzypanstwowych.
                            Tak wiec czego od niego oczekiwaliscie? Pisania ustaw? SPrawowania wladzy
                            sadowniczej?

Jest tylko czlowiekiem, ma prawo do bledow jak kazdy z nas. Pierwszy rzuc
                            kamieniem skoro taki swiety jestes. Wiadomo, ze idealny nie byl, ale zeby od
                            razu rzucac sie na niego, ze najgorszy tez nie wypada.
                            • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:07
                              reallondoner napisał:

> Haha, pokazcie mi lepszego reprezentanta naszego kraju na forum
                              > miedzynarodowym. Otoz, prezydent, majac ograniczona wladze do prawie minimum,
                              > jest osoba, ktora reprezentuje interesy kraju podczas wizyt miedzypanstwowych.
                              > Tak wiec czego od niego oczekiwaliscie? Pisania ustaw? SPrawowania wladzy
                              > sadowniczej?
                              >
                              > Jest tylko czlowiekiem, ma prawo do bledow jak kazdy z nas. Pierwszy rzuc
                              > kamieniem skoro taki swiety jestes. Wiadomo, ze idealny nie byl, ale zeby od
                              > razu rzucac sie na niego, ze najgorszy tez nie wypada.

akurat kwach mial prawo do pisania ustaw i z tego prawa korzystal
                          • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:15
                            Widze, ze ty nadal nie mylisz swoich idoli z Korei Pln., Rosji, Kuby i
                            bylego "salonu" stolowo bezkantowego ;).
                            • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:25
                              kotwicz na kogo glosowales w ostatnich wyborach prezydenckich w polsce (lub na
                              kogo bys glosowal jesli nie mogles)?
                              • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:26
                                Przypomnij wszystkich kandydatow ;).
                                • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:33
                                  pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_prezydenckie_w_Polsce_2005#Kandydaci_na_urz.C4.85d_prezydenta_RP
                                  • kotwicz69 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:50
                                    Oops, myslalem ze chodzi ci o te, ktore wygral Kwasniewski.
                                    Glosowalbym na Kaczynskiego.
                                    • reallondoner Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:52
                                      Tak sie sklada, ze ja nie glosowalem. Nie przykladam reki do wyboru miedzy
                                      mniejszym badz wiekszym zlem. Nie bylo w ostatnich wyborach nikogo, kto bylby
                                      godzien na moj glos.
                                      Nasza polityka, mimo iz jest bagnem, jakos zatapia sie jeszcze glebiej.
    • makbrajd_wylogowany jaki magister taki prezio 22.12.05, 16:51
      taki szacunek jak uznanie wśród rodziny po zdobyciu dyplomu....
      • fiat_lux Re: jaki magister taki prezio 22.12.05, 17:03
        makbrajd_wylogowany napisał:

> taki szacunek jak uznanie wśród rodziny po zdobyciu dyplomu....

czekam na ten proces ktoremu mu groza. kiedys urban pisal ze zrobil magistra ale
        na uczelni w moskwie. zobaczymy czy to prawda

z drugiej strony bardziej niz dyplomu magistra pragnal bym sto milionow
        • wanad31 Re: jaki magister taki prezio 22.12.05, 17:33
          Daleki jestem od sympatii i pogladów Kwasniewskiego. Jednak jak patrze na
          zacietrzewienie jego antagonistów to nie dziwie sie dowcipów o Polakach. Tak
          wysokie poparcie jakie maiał i ma w społeczenstwie zasługuje na podziw. I w tym
          wypadku najmniej wazne sa jego minusy i potkniecia. W pierwszym poscie była
          mowa o poparciu wśród internautów a niektórzy jakby nie chcieli przyjac tego do
          wiadomosci.
          • fiat_lux Re: jaki magister taki prezio 22.12.05, 17:51
            wanad31 napisał:

> Daleki jestem od sympatii i pogladów Kwasniewskiego. Jednak jak patrze na
            > zacietrzewienie jego antagonistów to nie dziwie sie dowcipów o Polakach. Tak
            > wysokie poparcie jakie maiał i ma w społeczenstwie zasługuje na podziw. I w tym
            > wypadku najmniej wazne sa jego minusy i potkniecia. W pierwszym poscie była
            > mowa o poparciu wśród internautów a niektórzy jakby nie chcieli przyjac tego do
            > wiadomosci.

nie ulega watpliwosci ze daleko mu do doskonalosci. ale wydaje mi sie wysokie
            poparcie wynika z jego oceny przez wyborcow a nie odwrotnie. czy minusy sa wazne
            ale mimo tego jest jednym z lepszych po 1989 jesli nie najlepszy, co obrazuje
            stan i jakosc polskiej polityki. ciekawy jestem czy polacy bardziej
            akceptowaliby to co zrobil kwasniewski (czyli dyplom, pijanstwa i afery) czy tez
            to co zrobil np clinton?
            • Gość: kotwicz Re: jaki magister taki prezio IP: *.teradyne.com 22.12.05, 18:01
              Obydwoje zasluguja na to samo-krytyczna ocene prezdentury.
          • kotwicz69 Re: jaki magister taki prezio 22.12.05, 17:59
            "...Jednak jak patrze na
            zacietrzewienie jego antagonistów to nie dziwie sie dowcipów o Polakach. Tak
            wysokie poparcie jakie maiał i ma w społeczenstwie zasługuje na podziw...."-
            chodzi ci o dowcipy spowodowane poparciem?
            Taaaaaak, wiec podziwiamy i nadal sie dziwimy ;).
            • reallondoner Re: jaki magister taki prezio 22.12.05, 18:02
              Hmmm... jest takie powiedzenie: "Tylko swinia nie zmienia pogladow" :)
              • Gość: kotwicz Re: jaki magister taki prezio IP: *.teradyne.com 22.12.05, 18:07
                Do niego bardziej pasuje chorogiewka ;).
                • Gość: kotwicz Re: jaki magister taki prezio IP: *.teradyne.com 22.12.05, 18:09
                  Oops, choragiewka oczywiscie ;).
                  • reallondoner Re: jaki magister taki prezio 22.12.05, 18:09
                    :) juz widze postepy :P
    • Gość: skin Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 17:30
      pałę z wykrzyknikiem!
    • kalasanty76 Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 17:34
      mając w pamięci Lecha W, to daje Aleksandrowi K, w skali od 1 do 6, ocenę 4+
      • Gość: Stefan Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:25
        DWÓJA!!!
        - Ekscesy w Charkowie
        - Ułaskawianie kolesi i mordercy
        - Ogłoszenie żałoby po JP2
        - Stał się klerykalny
        + Dawał polecenia parodiowania JP2
    • Gość: Jasne Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 22.12.05, 18:30
      Ładnie czytał przemówienia.
      Większości Polaków tyle wystarcza.
    • fiat_lux Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi 22.12.05, 19:31
      nie wyobrazam sobie kaczora na tych zdjeciach
      wiadomosci.onet.pl/3614,8,0,pokaz.html
      • Gość: kotwicz Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 22.12.05, 20:48
        Masz brak wyobrazni ;).
    • Gość: x Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.elpos.net 22.12.05, 20:52
      dostateczny
      • Gość: Z.P. Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.12.05, 20:56
        Na szczęście problem z głowy.
        • Gość: Cynik Re: Jaka ocene wystawilbys Kwasniewskiemu ? IP: *.ias.bredband.telia.com 22.12.05, 21:20
          Przychudl. Ze strachu? - Wyprzystojnial. Chlopak - jak swieca.
          Joli, nie poznaje. Skapciala?! - strasznie. Wory na policzkach. Taaaka dama!

Kwach - wyrosl na gnoju Walesy.

Nachapali sie skorczybyki. Za PeeReLu - lyzeczka, po cichu. Ostatnio
          (apalonikom) chochla, wiadrami.

... ale, "polubilem" ich ostatnio, obu. Jak dali Tuskowi swoje blogoslawienstwo
          przeciwko Kaczynskim. Narod sie ocknal - stal sie CUD.
    • Gość: BELFER Re: jaka ocene wystawilbys kwachowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:45
      Bardzo dobry. Na celująco nie zasłużył. Im dalej będzie od tej prezydentury, ym
      ocena będzie sprawiedliwsza.
    • fiat_lux stanislaw lem mowi 27.12.05, 15:50
      Choćby prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego. Ci, którzy go dzisiaj opluwają,
      przekonają się kiedyś, że nie mieli racji. Oczywiście, on nie był aniołem, ale
      znał języki, godnie nas reprezentował, pełnił swój urząd, tak jak należało.

wiadomosci.onet.pl/1302741,2677,3,kioskart.html
      • Gość: kotwicz Re: stanislaw lem belkocze IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.12.05, 17:42
        Coz innego mozna bylo oczekiwac po Lemie?
        Stasio Olkowi rowny i to wszystko.
        • fiat_lux Re: stanislaw lem belkocze 27.12.05, 19:38
          Gość portalu: kotwicz napisał(a):

> Coz innego mozna bylo oczekiwac po Lemie?
          > Stasio Olkowi rowny i to wszystko.

zaden porzadny polak nie poparlby tego komucha kwacha
          dlatego w polsce jest ponad polowa komuchow i 98% katolikow
          • kotwicz69 Re: stanislaw lem belkocze 27.12.05, 20:54
            Twoj guru i wyrocznia posumowal to inaczej:
            "...Choćby prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego. Ci, którzy go dzisiaj
            opluwają, przekonają się kiedyś, że nie mieli racji. Oczywiście, on nie był
            aniołem, ale znał języki, godnie nas reprezentował, pełnił swój urząd, tak jak
            należało....".
            Coz starosc, nie radosc.
            • fiat_lux Re: stanislaw lem belkocze 27.12.05, 21:46
              to prawda a nie fakt. a prawda od faktu rozni sie tym, ze nie musisz sie z nia
              zgadzac. narod polski juz podsumowal pierwsze 5 lat kwasniewskiego poprzez wybor
              go na nastepna kadencje bez drugiej tury wyborow. fakt jest natomiast taki ze
              wybralo go wiekszosc katolikow w polsce. ty do tej wiekszosci wyraznie nie
              nalezysz.
              • Gość: kotwicz Re: stanislaw lem belkocze IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.12.05, 22:32
                Zgadles, ja do tej wiekszosci nie nalezalem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka