andrzej_grzeszczyk 26.10.02, 13:09 Mam wielką prośbę do wszystkich: skończmy z tematami politycznymi !!!! Już prawie po wyborach, więc powróćmy do naszej wspaniałej, sielskiej atmosfery :))) ag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aro Re: polityka zabija Forum IP: 212.33.78.* 26.10.02, 22:43 Ale to nie polityka to życie. Przecież nikt tu nie mówi o swoich poglądach politycznych. A sielanka super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy rozsadek Re: polityka zabija Forum IP: *.osiedle.net.pl 26.10.02, 22:52 wybacz mi, drogi przedmowco - ale postaram sie byc tutejszym etatowym politykiem nadwornym. Nie lubie sielankowosci - mam jej za duzo na swoim podworku w Bialymstoku. pozdr zdrowy rozsadek vel camyczec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: polityka zabija Forum IP: 212.33.78.* 26.10.02, 23:04 Ale niestety coraz mniej tej sielankowatości w naszym mieście - zaczyna rządzić i dzielić pieniądz, władza i pogoń za tymi obiema.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
gipson Re: polityka zabija Forum 27.10.02, 01:10 Gość portalu: zdrowy rozsadek napisał(a): > wybacz mi, drogi przedmowco - ale postaram sie byc tutejszym etatowym > politykiem nadwornym. > Nie lubie sielankowosci - mam jej za duzo na swoim podworku w Bialymstoku. > pozdr > zdrowy rozsadek vel camyczec Drogi panie K. jak sie domyslam pani Bonczak nie zostanie naszym prezydentem! mam nadzieje ze stracisz posade! ciesze sie ze mamy juz koniec wyborow! po 1. ja bede mial mniej pracy po 2. ty daj Boze znikniesz z forum bo nie bedzie juz tematow na ktore bedziesz mogl sie wypowiedziec! Kochany panie Kaminski! mam nadzieje ze w swoim miescie (czarnej bialostockiej) tez nie dostanie sie pan do koryta! licze na to ze znikniesz! razem ze swoja pania(tutaj mam problem czy jest kobieta) Kucharczyk! mam prosbe: zdejmij jej plakaty bo psa nie moge wyprowadzac na spacery -ciagle wyje! pozdrawiam, caluje, sciskam, mam w d... gipson! papapap nie do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś