Gość: bleee IP: 83.238.70.* 29.12.05, 00:28 W ramach promocji miasta rozdają berety na stacji PKP. Każdy kto przyjedzie moze skosztować moherowych przysmaków, namaszczonych przez RM no i czystych zapakowanych w aksamitne pudełka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 15:46 ale to nie wina tego przepieknego skadinad miasta,ze sie tam trujace rydze znalazly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 15:55 A ja dostalem w prezencie piekny fioletowy berecik moherowy z antenka . pod choinke i z tego prezentu jestem najbardziej zadowolony ! W niedziele - proba generalna . Czarny garnitur , czarna jesionka i kontrastowy berecik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.csk.pl 29.12.05, 15:57 tidi ty to masz szczęscie...w dodatku filetowy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 16:25 nooo...widzisz ? Ma sie troche tego szczescia !Taki jestem !! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 16:27 Gość portalu: tidi napisał(a): > nooo...widzisz ? Ma sie troche tego szczescia !Taki jestem !! a masz taki różowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 16:29 marzeniem moim jest : kolekcja calej gamy kolorow - oprocz jednego , wiadomego . Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 16:38 Gość portalu: tidi napisał(a): > marzeniem moim jest : kolekcja calej gamy kolorow - oprocz jednego , wiadomego > . fioletowego????kup sobie różowy,jest bardzo męski!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 16:50 kupie , koniecznie kupie . Ja , taka rybka , co plywa pod prad . Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 16:56 Gość portalu: tidi napisał(a): > kupie , koniecznie kupie . Ja , taka rybka , co plywa pod prad . to nie zapomnij kupić też takiego fluorescencyjnego,coby Cię kierowcy w nocy nie rozjechali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 17:04 Badz ostroznz , nie wzdychaj do mnie . "makbrajd" moze sie pogniewac , mam dobra pamiec "neutiko" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 17:05 "nutopio' oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botozłasynowabyła Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.euro-net.pl 29.12.05, 17:10 Czy mogę zrobić Ci na szydełku CZERWONY berecik? Jak nie chcesz mojej krwawicy, to wyciągnę z lamusa moherowy beret swojej (prawie byłej) teściowej. Miała go na naszym ślubie, również w USC i NIE ZDEJMOWAŁA go podczas całej uroczystości. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 17:49 Gość portalu: botozłasynowabyła napisał(a): > Czy mogę zrobić Ci na szydełku CZERWONY berecik? > Jak nie chcesz mojej krwawicy, to wyciągnę z lamusa moherowy beret swojej > (prawie byłej) teściowej. Miała go na naszym ślubie, również w USC i NIE > ZDEJMOWAŁA go podczas całej uroczystości. ty ty ty... zła synowo! życzę szybkiego przecięcia pępowiny:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 17:51 Gość portalu: tidi napisał(a): > "nutopio' oczywiscie neutiko też ładnie!:) albo neurastaniko! a powzdycham jeszcze tidi, tidi, tidi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 18:31 "tidi, tidi, tidi" - tego mi brakowalo !!! Rozplynalem sie w marzeniach ! Natomiast co do czerwonego - to tu jestem stanowczy . Ani mi go nie pokazuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.12.05, 18:56 no tez bym nie chciala czerownego ale na przykład bordo bordo polecamy:) "no nie ta Emilka to mi wszystkie wyrazy pozabierała":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 20:11 Jakze sie ciesze , ze przkonalem cie do brzydoty czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 20:16 Gość portalu: tidi napisał(a): > Jakze sie ciesze , ze przkonalem cie do brzydoty czerwonego akurat do czerwonych to mnie nikt nie przekona:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 30.12.05, 09:52 po nowym roku będę w Toruniu...komuś przywieźć oryginalnego mohera? (ja mam czarnego) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 30.12.05, 10:08 Gość portalu: tidi napisał(a): > Badz ostroznz , nie wzdychaj do mnie . "makbrajd" moze sie pogniewac , mam > dobra pamiec "neutiko" . Makbrajd się nie gniewa na Nutopię:) ona już tak ma, ze jest miła dla ludzi (no...moze nie dla wszystkich...ale dla wybranych tak:) "tidi, tidi, tidi" choć miłe dla ucha to...(wybacz mą szczerość szanowny tidi) jest tylko niewinną igraszką wobec tego co Nutopia czasem wzdycha do Makbrajda;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.csk.pl 30.12.05, 10:12 na przykład: "Makuś..." Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 30.12.05, 10:28 a ściślej "makuś, makuś, makuś" no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.elpos.net / *.elpos.net 29.12.05, 20:23 Mylisz sie Anka1. Rydze nie są trujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:04 Musze donieść Ojcu Derechtorowi że w Białym znana grupa pedałów i lezbijek robi sobie jaja z wielce zasłóżonego dla Rydzykowej sprawy Mocheru ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.01.06, 08:37 Wiesz co "wioskowy" ?? Podobasz mi sie . Ty jestes prawdziwy zywiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś