Dodaj do ulubionych

Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO

IP: 83.238.70.* 29.12.05, 00:28
W ramach promocji miasta rozdają berety na stacji PKP. Każdy kto przyjedzie
moze skosztować moherowych przysmaków, namaszczonych przez RM no i czystych
zapakowanych w aksamitne pudełka.
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 15:46
      ale to nie wina tego przepieknego skadinad miasta,ze sie tam trujace rydze
      znalazly :)
      • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 15:55
        A ja dostalem w prezencie piekny fioletowy berecik moherowy z antenka . pod
        choinke i z tego prezentu jestem najbardziej zadowolony !
        W niedziele - proba generalna . Czarny garnitur , czarna jesionka i kontrastowy
        berecik .
        • Gość: nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.csk.pl 29.12.05, 15:57
          tidi ty to masz szczęscie...w dodatku filetowy...:)
          • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 16:25
            nooo...widzisz ? Ma sie troche tego szczescia !Taki jestem !!
            • bad_habit Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 16:27
              Gość portalu: tidi napisał(a):

> nooo...widzisz ? Ma sie troche tego szczescia !Taki jestem !!

a masz taki różowy???
              • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 16:29
                marzeniem moim jest : kolekcja calej gamy kolorow - oprocz jednego , wiadomego .
                • bad_habit Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 16:38

> marzeniem moim jest : kolekcja calej gamy kolorow - oprocz jednego , wiadomego
                  > .
                  fioletowego????kup sobie różowy,jest bardzo męski!:P
                  • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 16:50
                    kupie , koniecznie kupie . Ja , taka rybka , co plywa pod prad .
                    • bad_habit Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 16:56

> kupie , koniecznie kupie . Ja , taka rybka , co plywa pod prad .
                      to nie zapomnij kupić też takiego fluorescencyjnego,coby Cię kierowcy w nocy nie rozjechali...
            • nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 16:49
              tidi tidi:)
              • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 17:04
                Badz ostroznz , nie wzdychaj do mnie . "makbrajd" moze sie pogniewac , mam
                dobra pamiec "neutiko" .
                • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 17:05
                  "nutopio' oczywiscie
                  • Gość: botozłasynowabyła Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.euro-net.pl 29.12.05, 17:10
                    Czy mogę zrobić Ci na szydełku CZERWONY berecik?
                    Jak nie chcesz mojej krwawicy, to wyciągnę z lamusa moherowy beret swojej
                    (prawie byłej) teściowej. Miała go na naszym ślubie, również w USC i NIE
                    ZDEJMOWAŁA go podczas całej uroczystości.
                    • nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 17:49
                      Gość portalu: botozłasynowabyła napisał(a):

> Czy mogę zrobić Ci na szydełku CZERWONY berecik?
                      > Jak nie chcesz mojej krwawicy, to wyciągnę z lamusa moherowy beret swojej
                      > (prawie byłej) teściowej. Miała go na naszym ślubie, również w USC i NIE
                      > ZDEJMOWAŁA go podczas całej uroczystości.

ty ty ty... zła synowo!
                      życzę szybkiego przecięcia pępowiny:)
                  • nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 17:51

> "nutopio' oczywiscie

neutiko też ładnie!:) albo neurastaniko!

a powzdycham jeszcze
                    tidi, tidi, tidi:)
                    • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 18:31
                      "tidi, tidi, tidi" - tego mi brakowalo !!! Rozplynalem sie w marzeniach !
                      Natomiast co do czerwonego - to tu jestem stanowczy . Ani mi go nie pokazuj!!!
                      • Gość: nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.12.05, 18:56
                        no
                        tez bym nie chciala czerownego
                        ale na przykład bordo
                        bordo polecamy:)
                        "no nie ta Emilka to mi wszystkie wyrazy pozabierała":)
                        • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.12.05, 20:11
                          Jakze sie ciesze , ze przkonalem cie do brzydoty czerwonego
                          • nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 29.12.05, 20:16

> Jakze sie ciesze , ze przkonalem cie do brzydoty czerwonego

akurat do czerwonych to mnie nikt nie przekona:)
                            • makbrajd Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 30.12.05, 09:52
                              po nowym roku będę w Toruniu...komuś przywieźć oryginalnego mohera? (ja mam
                              czarnego)
                • makbrajd Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 30.12.05, 10:08

> Badz ostroznz , nie wzdychaj do mnie . "makbrajd" moze sie pogniewac , mam
                  > dobra pamiec "neutiko" .

Makbrajd się nie gniewa na Nutopię:) ona już tak ma, ze jest miła dla ludzi
                  (no...moze nie dla wszystkich...ale dla wybranych tak:)

"tidi, tidi, tidi" choć miłe dla ucha to...(wybacz mą szczerość szanowny tidi)
                  jest tylko niewinną igraszką wobec tego co Nutopia czasem wzdycha do
                  Makbrajda;)))
                  • Gość: nutopia Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.csk.pl 30.12.05, 10:12
                    na przykład: "Makuś..."
                    • makbrajd Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO 30.12.05, 10:28
                      a ściślej "makuś, makuś, makuś"
                      no!
      • Gość: Z.P. Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.elpos.net / *.elpos.net 29.12.05, 20:23
        Mylisz sie Anka1. Rydze nie są trujace.
    • Gość: WIOSKOWY Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:04
      Musze donieść Ojcu Derechtorowi że w Białym znana grupa pedałów i lezbijek robi
      sobie jaja z wielce zasłóżonego dla Rydzykowej sprawy Mocheru ! Hej !
      • Gość: tidi Re: Nowa nazwa Torunia - MOHEROWO IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.01.06, 08:37
        Wiesz co "wioskowy" ??
        Podobasz mi sie .
        Ty jestes prawdziwy zywiec!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka