Dodaj do ulubionych

Bitwa o Białystok

05.01.06, 15:07
www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060104/BIALYSTOK/60103005
Obserwuj wątek
    • mikael_mc Re: Bitwa o Białystok 05.01.06, 16:39
      Rzeszów trzyma z wami, nie można pozwolic na wyprowadzenie kolejnej instytucji.
      Pozdro.
    • Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:16
      a ja jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!Niuans-------""obejmuje działalnością:
      województwo podlaskie oraz część województwa warmińsko-mazurskiego (powiaty:
      ełcki, giżycki, gołdapski, olecki, piski i węgorzewski"""to tamtym ludziom jest
      bliżej do Białegostoku ,za darmo przyjeżdzaja????Białystok musi odczuc na
      wlasnej substancji jak to jest???!!! gdy na "ziemiach odzyskanych" wszystko się
      likwiduje ,zabiera ,zawlaszcza z butą i chamstwem i nie liczy się ,że ktoś
      straci pracę ,placę ale jak w/w instytucji 14 (czternaście)!!!! osób straci
      pracę ----" to oooooooo! ta zniewaga krwi wymaga!" Najbliższe wytłumaczenia
      jest to , że "utrwalacze wladzy ludowej" wykruszają się.
      • nekroskop88 Re: Bitwa o Białystok 05.01.06, 19:18
        ooo tabletek się dziś nie wzięło?
        • Gość: naddyrektor Re: Bitwa o Białystok IP: 193.0.117.* 05.01.06, 19:33
          zamknąć biuro - przecież taki emeryt najpierw pomysli zanim pojedzie do biura
          (jak bedzie musiał przejechać wiele kilometrów). A tak bez powodów zakłuca
          prace paniom pracującym w biurze.
          A w ogóle pewnie ci żołnierze to komuniści więc im się to nalezy
        • Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:05
          ooooooooo spodziewalam się po tobie bardziej ciętej repliki ale widocznie brak
          argumentow! Kij ma dwa końce!
          • nekroskop88 Re: Bitwa o Białystok 05.01.06, 21:08
            to efekt postanowień noworocznych, które kończą się za jakiś tydzień ;)

A tak w ogóle to od wylewania swoich żalów i ubolewań nad złym losem Łomży,
            okupowanej przez Białystok, macie swoje forum - 4Łomża.
            • Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:24
              przykro mi, ale tu szybciej usłyszycie co "podbici' przez B-stok o was myslą
              • Gość: Kuba Re: Bitwa o Białystok IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.01.06, 09:02
                Jasne to my jesteśmy winni reform...Dlaczego nie winicie Warszawy (którą tak w
                Łomży kochacie) w końcu tam padła decyzja o zabraniu wam województwa. Białystok
                w tej sprawie miał tyle do gadania co i Łomża. Zresztą są znacznie większe i
                ważniejsze miasta w Polsce od Łomży, którym również odebrano województwo jak
                Radom, Toruń z Bydgoszczą, Bielsko-Biała czy Zielona Góra. Idźcie wy już do
                tego Mazowsza (jestem jak najbardziej ZA). Myślcie sobie co chcecie ja
                przynajmniej nie mam zamiaru się tym przejmować, bo nie mam nic na sumieniu
                (tak jak 300 tys. innych mieszkańców tego Białegostoku) jeśli chodzi
                o "podbicie" waszej Łomży. I tak jak wspomniał Nekroskop bawcie się na swoim
                podwórku (4lomza.pl) bo te wasze bezpodstawne wieczne żale i obrażanie
                Białegostoku naprawdę mało kogo tu obchodzą.
    • Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:29
      szanowny KUBO! byc może nie chcesz pamiętac placzu B-STOKU i naciskow w Sejmie
      aby Łomza była w "podlaskim" bo bez niej jesteście niczym!!!!!!! Jako do ludzi
      mieszkających w tym mieście nic do was nie mam -ALE do waszych zadufanych w
      sobie "politykierów" owszem!!Przyjmijcie raz wreszcie do wiadomości ŁOMŻA
      NIGDY W NICZYM WAM NIE USTĄPI!! co najwyżej możecie przygarnąć pod swoje
      skrzydla "czerwony z czarnym podniebieniem" pomiot i sprzedawczykow jak
      osoba ostatniego "wojewody" ale temu wszędzie będzie dobrze - aby dobre
      koryto i legowisko!
      • nekroskop88 Re: Bitwa o Białystok 07.01.06, 16:34
        > ŁOMŻA NIGDY W NICZYM WAM NIE USTĄPI

Tak trzymać! Nie jesteście sami, nie poddawajcie się! Rabin Jerozolimy potępił
        imperialistyczny Białystok, papież zagroził ekskomuniką tego miasta z Kościoła
        Katolickiego, a mnisi tybetańscy na znak jedności z okupowaną Łomżą, będą
        milczeć codziennie w godzinach 14.30-15.25.
    • Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:36
      ooooooooo chyba tabletek nie wzieles/??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka