nekroskop88 05.01.06, 15:07 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060104/BIALYSTOK/60103005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikael_mc Re: Bitwa o Białystok 05.01.06, 16:39 Rzeszów trzyma z wami, nie można pozwolic na wyprowadzenie kolejnej instytucji. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:16 a ja jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!Niuans-------""obejmuje działalnością: województwo podlaskie oraz część województwa warmińsko-mazurskiego (powiaty: ełcki, giżycki, gołdapski, olecki, piski i węgorzewski"""to tamtym ludziom jest bliżej do Białegostoku ,za darmo przyjeżdzaja????Białystok musi odczuc na wlasnej substancji jak to jest???!!! gdy na "ziemiach odzyskanych" wszystko się likwiduje ,zabiera ,zawlaszcza z butą i chamstwem i nie liczy się ,że ktoś straci pracę ,placę ale jak w/w instytucji 14 (czternaście)!!!! osób straci pracę ----" to oooooooo! ta zniewaga krwi wymaga!" Najbliższe wytłumaczenia jest to , że "utrwalacze wladzy ludowej" wykruszają się. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bitwa o Białystok 05.01.06, 19:18 ooo tabletek się dziś nie wzięło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naddyrektor Re: Bitwa o Białystok IP: 193.0.117.* 05.01.06, 19:33 zamknąć biuro - przecież taki emeryt najpierw pomysli zanim pojedzie do biura (jak bedzie musiał przejechać wiele kilometrów). A tak bez powodów zakłuca prace paniom pracującym w biurze. A w ogóle pewnie ci żołnierze to komuniści więc im się to nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:05 ooooooooo spodziewalam się po tobie bardziej ciętej repliki ale widocznie brak argumentow! Kij ma dwa końce! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bitwa o Białystok 05.01.06, 21:08 to efekt postanowień noworocznych, które kończą się za jakiś tydzień ;) A tak w ogóle to od wylewania swoich żalów i ubolewań nad złym losem Łomży, okupowanej przez Białystok, macie swoje forum - 4Łomża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:24 przykro mi, ale tu szybciej usłyszycie co "podbici' przez B-stok o was myslą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Bitwa o Białystok IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.01.06, 09:02 Jasne to my jesteśmy winni reform...Dlaczego nie winicie Warszawy (którą tak w Łomży kochacie) w końcu tam padła decyzja o zabraniu wam województwa. Białystok w tej sprawie miał tyle do gadania co i Łomża. Zresztą są znacznie większe i ważniejsze miasta w Polsce od Łomży, którym również odebrano województwo jak Radom, Toruń z Bydgoszczą, Bielsko-Biała czy Zielona Góra. Idźcie wy już do tego Mazowsza (jestem jak najbardziej ZA). Myślcie sobie co chcecie ja przynajmniej nie mam zamiaru się tym przejmować, bo nie mam nic na sumieniu (tak jak 300 tys. innych mieszkańców tego Białegostoku) jeśli chodzi o "podbicie" waszej Łomży. I tak jak wspomniał Nekroskop bawcie się na swoim podwórku (4lomza.pl) bo te wasze bezpodstawne wieczne żale i obrażanie Białegostoku naprawdę mało kogo tu obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:29 szanowny KUBO! byc może nie chcesz pamiętac placzu B-STOKU i naciskow w Sejmie aby Łomza była w "podlaskim" bo bez niej jesteście niczym!!!!!!! Jako do ludzi mieszkających w tym mieście nic do was nie mam -ALE do waszych zadufanych w sobie "politykierów" owszem!!Przyjmijcie raz wreszcie do wiadomości ŁOMŻA NIGDY W NICZYM WAM NIE USTĄPI!! co najwyżej możecie przygarnąć pod swoje skrzydla "czerwony z czarnym podniebieniem" pomiot i sprzedawczykow jak osoba ostatniego "wojewody" ale temu wszędzie będzie dobrze - aby dobre koryto i legowisko! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bitwa o Białystok 07.01.06, 16:34 > ŁOMŻA NIGDY W NICZYM WAM NIE USTĄPI Tak trzymać! Nie jesteście sami, nie poddawajcie się! Rabin Jerozolimy potępił imperialistyczny Białystok, papież zagroził ekskomuniką tego miasta z Kościoła Katolickiego, a mnisi tybetańscy na znak jedności z okupowaną Łomżą, będą milczeć codziennie w godzinach 14.30-15.25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: Bitwa o Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:36 ooooooooo chyba tabletek nie wzieles/?? Odpowiedz Link Zgłoś