Dodaj do ulubionych

fajny lumpeks w B-stoku

IP: 212.244.27.* 12.11.02, 09:29
Witam, wszystkich!
Szukam lumpeksu, w którym można kupić coś fajnego. Może ktoś zna jakiś i
chciałby mi go polecić? Dzięki!
Obserwuj wątek
    • akir Re: fajny lumpeks w B-stoku 12.11.02, 09:43
      Napiszcie coś , to zaniosę do domu i dostanę plusa od żony :-)
      • lastka Re: fajny lumpeks w B-stoku 12.11.02, 11:29

Może nie konmiecznie lumpeks, ale jest fajny sklep z odzieżą i to całkiem
        tania . To się mieści na Sienkiewicza a nazywa się chyba Europa czy jakoś tak,
        tam gdzieś obok komendy.
        A jeżeli chodzi o lumpeks kiedyś był fajny na rogu Warszawskiej? tam niedaleko
        Gołębiewskiego. I całkiem możliwy jest na Zwycięstwa tam gdzie jest sklep ze
        srebrem. Czasami mozna coś wybrać. Ale najfajniejszy sklep, jest z wyprzedażą
        koncówek kolekcji też na Zwycięstwa za sklepem obuwniczym, wchodzi się
        schodkami na górę.
        • lami Re: fajny lumpeks w B-stoku 12.11.02, 12:10
          cześć Lastuś, w końcu Cię znalazłam :)) Natychmiast wracaj wiesz gdzie :))))
        • Gość: brysia Re: fajny lumpeks w B-stoku IP: 212.244.27.* 12.11.02, 13:52
          Czy mogłabyś przybliżyć mi ten sklep koło Gołębia na Warszawskiej? Nijak nie
          mogę skojarzyć. Dzięki za info!
          • Gość: Tolete Re: fajny lumpeks w B-stoku IP: *.piasta.pl 13.11.02, 20:28
            ja Ci moge przybliżyć.na Warszawskiej koło gołębia są trzy lumpeksy.jeden w
            pasażu,budynku naprzeciw gołebia niemalże, pozostałe dwa :idąc warszawską w
            strone VI LO po prawej stronie dadza się zauważyć szyldy.drugi na przeciw
            niemal "płotu":)))))kto szuka ten znajdzie, a w lumpeksach chyba o to chodzi,
            czemu więc i ich nie POSZUKAĆ:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka