Gość: brysia IP: 212.244.27.* 12.11.02, 09:29 Witam, wszystkich! Szukam lumpeksu, w którym można kupić coś fajnego. Może ktoś zna jakiś i chciałby mi go polecić? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akir Re: fajny lumpeks w B-stoku 12.11.02, 09:43 Napiszcie coś , to zaniosę do domu i dostanę plusa od żony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: fajny lumpeks w B-stoku 12.11.02, 11:29 Może nie konmiecznie lumpeks, ale jest fajny sklep z odzieżą i to całkiem tania . To się mieści na Sienkiewicza a nazywa się chyba Europa czy jakoś tak, tam gdzieś obok komendy. A jeżeli chodzi o lumpeks kiedyś był fajny na rogu Warszawskiej? tam niedaleko Gołębiewskiego. I całkiem możliwy jest na Zwycięstwa tam gdzie jest sklep ze srebrem. Czasami mozna coś wybrać. Ale najfajniejszy sklep, jest z wyprzedażą koncówek kolekcji też na Zwycięstwa za sklepem obuwniczym, wchodzi się schodkami na górę. Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: fajny lumpeks w B-stoku 12.11.02, 12:10 cześć Lastuś, w końcu Cię znalazłam :)) Natychmiast wracaj wiesz gdzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brysia Re: fajny lumpeks w B-stoku IP: 212.244.27.* 12.11.02, 13:52 Czy mogłabyś przybliżyć mi ten sklep koło Gołębia na Warszawskiej? Nijak nie mogę skojarzyć. Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolete Re: fajny lumpeks w B-stoku IP: *.piasta.pl 13.11.02, 20:28 ja Ci moge przybliżyć.na Warszawskiej koło gołębia są trzy lumpeksy.jeden w pasażu,budynku naprzeciw gołebia niemalże, pozostałe dwa :idąc warszawską w strone VI LO po prawej stronie dadza się zauważyć szyldy.drugi na przeciw niemal "płotu":)))))kto szuka ten znajdzie, a w lumpeksach chyba o to chodzi, czemu więc i ich nie POSZUKAĆ:)) Odpowiedz Link Zgłoś