Gość: bartek IP: *.csk.pl 14.11.02, 23:13 Wisła - Parma 4:1, gratulacje dla polskiego futbolu, nareszcie sukces! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo Re: WISŁA to brzmi dumnie - GRATULACJE IP: 212.33.78.* 14.11.02, 23:22 Rewelacyjna gra, rewelacyjny wynik, wszyscy spisali się na medal-każdy jeden zawodnik. O dziwo nikt nie zawiódł, naprawdę wszystkich można i trzeba pochwalić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko-b Re: WISŁA to brzmi dumnie - GRATULACJE IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 23:52 Coś niesamowitego dawno nie było tak dramatycznego i ekscytującego meczu z udziałem polskiej drużyny klubowej, jestem niesamowicie podbudowany. Tak trzymać Wisła (Kosowski- rewelacja!!!) Gratulacje i powodzenia w losowaniu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: WISŁA to brzmi dumnie - GRATULACJE IP: 212.33.78.* 15.11.02, 00:06 NO właśnie najważniejsze teraz to przyzwoite losowanie. Oby nam się poszczęściło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: WISŁA to brzmi dumnie - GRATULACJE IP: 212.160.236.* 15.11.02, 05:27 Mecz słuszny był... Do końca nie wierzyłem, że to prawda... jeszcze przed końcem 2-giej połowy skończyło sie piwo w lodówce... zadowolenie moje było by pełne, gdybym nie musiał wstawać dziś przed 4-tą. Ale weekend tuż, można bedzie odspać :) p.s. Kosowski mnie się najbardziej podobał :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Niech żyje Biała Gwiazda!!!!!! 15.11.02, 09:18 "Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon, Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż." Jako wierny kibic Wisły z niecierpliwością czekam na finał pucharu UEFA. Jestem na 100% pewny, że Wisła w nim zagra i go wygra. A szczęście w losowaniach następnych rund nie jest potrzebne. Wisełka jest w stanie rozgromić każdego!!! ___________________ Freewolf ("Si vis amari, ama.") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Niech żyje Biała Gwiazda!!!!!! IP: 212.33.78.* 15.11.02, 10:29 PO tym co pokazała myślę że na pewno.Ala troszkę szczęścia nie zawadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Niech żyje Biała Gwiazda!!!!!! 15.11.02, 11:28 Gość portalu: karo napisał(a): > PO tym co pokazała myślę że na pewno.Ala troszkę szczęścia nie zawadzi. "Zwycięży Gwiazda Biała, Nasza Wiślacka brać, Zasługa to niemała, Tych co umieją grać." To jest najlepsza odpowiedź. W tym sporcie nie ma miejsca na szczęście, liczą się umiejętności i wiara w siebie. a tego Wiślakom nie brakuje. Oni są w stanie przejechać się po każdym zespole, muszą tylko grać bez kompleksów. ___________________ Freewolf ("Si vis amari, ama.") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: WISŁA to brzmi dumnie - GRATULACJE IP: *.csk.pl 15.11.02, 13:26 A teraz czas przejechać Schalke !!! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: WISŁA to brzmi dumnie - GRATULACJE 15.11.02, 14:04 Gość portalu: gola napisał(a): > A teraz czas przejechać Schalke !!! Skoro Legia, najbardziej cienki klub naszej ekstraklasy, który bramki zdobywa tylko przypadkiem, omal Schalke nie wyeliminowała, Wisła zrobi to bez problemu. ___________________ Freewolf ("Si vis amari, ama.") Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: WISŁA to brzmi dumnie - GRATULACJE 16.11.02, 23:43 Z tym "omal nie" Legii to bym nie przesadzał, ale myślę, że dla Wisełki to będzie dobry partner do rozgrzewki przed następnymi rundami :))) Odpowiedz Link Zgłoś