Gość: marcinkiewicz Re: Będzie ziemia pod campus IP: *.elpos.net 25.02.06, 12:11 Yes yes yes a tak na marginesie to w Białymstoku referendum w sprawie Unii było na nie. Czekam na akt skruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Będzie ziemia pod campus 25.02.06, 12:14 Rydzyk też był przeciw UE a teraz prowadzi szkolenia na jej koszt:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Będzie ziemia pod campus 25.02.06, 12:18 ja dalej jestem przeciwny Unii, ale skoro w niej jesteśmy, trzeba doić ile się da ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Będzie ziemia pod campus IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.02.06, 14:14 Tym bardziej, że składki odprowadzamy; zarówno zwolennicy jak i eurosceptycy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Będzie ziemia pod campus 25.02.06, 14:42 Odprowadza Polskie państwo które w wyniku decyzji polskich włądz potwierdzonej referendum zostało członkiem UE Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Będzie ziemia pod campus 25.02.06, 12:13 niech najpierw zostana przyznane pieniądzę z UE (najpierw trzeba wypełnbić sensownie wniosek). Potem należy się cieszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinkiewicz Re: Będzie ziemia pod campus IP: *.elpos.net 25.02.06, 12:19 yes yes yes a ja już się ciszę i czuję się dzięki temu lepiej a po zaakceptowaniu wniosku będę się cieszył X 2 precz z pesymistami kasandrami itp Odpowiedz Link Zgłoś