Dodaj do ulubionych

Milczący telefon AA

IP: *.csk.pl 22.03.06, 21:33
"bo źle się czuje" - buhaha ... - to w tym artykule jest najlepsze.
Skojarzenie właściwe z tematyką artykułu. Hahaha ...
Kasa z miasta leci, na dyżurach nikt nie odbiera telefonu, co wzbudza
podejrzenie, że niekogo na dyżurze nie ma, do tego nikt tego nie kontroluje
(czyt. miasto, bo to oni opłacają całą akcję). A kasa jest mieszkańców, bo to
oni opłacają wspaniałe pomysły i akcje naszych włodarzy.
P.S.
Czy pieniądze dla dyżurujących pochodzą z poboru opłat za używanie schodów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Perez Re: Milczący telefon AA IP: *.atman.pl / *.atman.pl 23.03.06, 03:09
      Co do mamony to chyba nazwa woluntariusz do czegoś obowiązuje. "na telefonie"
      siedzą przeważnie osoby które same miały problemy i ktore same zgłaszają się na
      dyżur. Można wię wyciągnąć wniosek, że takich osób nie ma. Wszystkie
      stowarzyszenia aa działają (a przynajmniej powinny) z dobrowolnych składek
      członkowskich, bo to im najbardziej zależy na wyjściu z nałogu, więc żadna kasa
      z miasta nie leci (a przynajmniej nie powinna). Mam też uwagę do redaktora:
      osoba uzależniona brzmi ładniej na początku artykułu niż alkoholik.

ps. Lepiej być znanym pijakiem niż aa
    • Gość: Na Pochybel Re: Milczący telefon AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:45
      Oto właściwy dziennikarz we właściwym temacie. Wreszcie wiadomo dlaczego pisze tak pijane artykuły. Tomek- weź się w garść i nie wal tej nafty, to nie będziesz musiał tam dzwonić. A jak już masz tak wielką potrzebę zadzwoń do mnie. I pogadamy i popijemy...
      • Gość: Raff Re: Milczący telefon AA IP: *.pl 24.03.06, 01:37
        Wyrażam solidarność z panem panie redaktorze, a to dlatego, że też nie jestem w
        stanie na trzeźwo czytać pana artykułów.
        • Gość: LOL Re: Milczący telefon AA IP: 83.238.103.* 24.03.06, 08:10
          Ja pomny komentarzy moich poprzedników, nawaliłem się okrutnie wczoraj
          wieczorem i dopiero dzisiaj na ciężkim kacu i w zasadzie jeszcze pijany wziąłem
          się za lekturę artykułów z gazety. Od razu inaczej! I koncepcja cmentarza za
          100 milionów mi się spodobała i kolejną budowę sakralną uważam za niezbędną. A
          czekolada z pijalni !!!!!!!! MMMMM miodzio.I AA! Teraz rozumiem te artukuły
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka