Gość: Wąski IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 28.03.06, 23:12 A autor "artykułu" nominowany do Pulitzera! Wspaniały artykuł, niesamowite, tylko kogo to obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorzki Re: Freskovita nominowana do Oskara 29.03.06, 12:40 Gość portalu: Wąski napisał(a): > A autor "artykułu" nominowany do Pulitzera! Wspaniały artykuł, niesamowite, > tylko kogo to obchodzi??? Jak to kogo? Dobrze się stało, że polskie produkty zostają gdziekolwiek zauważane! Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: Freskovita nominowana do Oskara 29.03.06, 12:57 bardzo dobrze, oby więcej takich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Freskovita nominowana do Oskara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:20 tak zwłaszcza że wiarygodność pisma żadna a tam same polskie produkty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Freskovita nominowana do Oskara IP: 83.238.103.* 29.03.06, 16:05 Niech sie na billboardach reklamują, a nie w wyborczej. Rożki, czekolada, freskowita.na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trybun Ludowy Re: Freskovita nominowana do Oskara IP: 212.160.172.* 29.03.06, 16:32 Jak to mówia w Wysokim Mazowieckim: "Mlekovita ch.. i pyta" Tyle komentarza na temat tej firmy i ludzi nią zarządzających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:38 Marny przekupny redaktorzyno. To już drugi bezczelny artykuł o Freskovicie. Trzeba pozwalniać tam wszystkich w tej "redakcji" - piszmy protest do centrali. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-ha Re: Dno i wodorosty IP: *.biz 29.03.06, 20:38 > Trzeba pozwalniać tam wszystkich w tej "redakcji" - piszmy protest do centrali. > dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy są aktywni i chcą interweniować w takich sprawach. niestety - tym razem wątpię żeby to odniosło jakikolwiek skutek... pisanie nawet do samego michnika nic nie daje, tymbardziej, że redaktor naszego lokalnego wydania sama też nie przejmuje się poczynianami swoich dziennikarzy. najgorsze jest to, że tak wielu Polaków czyta gazetę i jej ufa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Dno i wodorosty IP: 83.238.103.* 30.03.06, 08:01 Sęk w tym, że ludzie przywykli.A przyzwyczajenie to druga natura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:42 dla mnie wiarygodność wkładki GwB jest zero jak pisza że jogurty sa super to na wszelki wypadek ich nie kupuje , bo mam wrażanie że to mocno pchany chłam. Wiem że sa setki gazet i instytucji które przyznaja OSacry, łosie, niedziwedzie, muszele itp wystarczy wnieśc opłate maniupulacyjną lub byc poprostu reklamodawcą .... Odpowiedz Link Zgłoś
biggin Re: Dno i wodorosty 30.03.06, 10:21 Chyba kaczka jednak miała racje mówiąć ,że w Polsce nie ma wolnych mediów. Na przykładzie naszej GW można powiedzieć ,że w Polsce są media które za posmarowanie napiszą wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Dno i wodorosty IP: *.elpos.net / *.elpos.net 30.03.06, 13:34 To niestety pawada i co gorsza nie jest to zwykłe smarowanie - układy są głebsze dziennikarz odchodzi z gazety i za kasę załatwia teksty u znajomych dziennikarzy. Wolność? Rzetelność? hihihiihihiihihiihhi Gazeta w Białymstoku jaet tak samo rzetelna jak TV Trwam i Radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Dno i wodorosty IP: 83.238.103.* 30.03.06, 15:48 Rzetelnie robią ludzi w trąbkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:54 Kiedy to trzeba było robic konferencję, przedstawiac sukcesy, potem dziennikarz sprawdzał informace, dokładał tło wspominał o innycn np. producentach,analizował przyczyny sukcesu/porażki ...... tak było jak ja dziennikarzyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
raeb Re: Dno i wodorosty 30.03.06, 17:15 A teraz biorą kasę i piszą. Może zrobimy zrzutkę forumowiczów i za zebrane fundusze zapłacimy za artykuł o naszych pismakach, coś sklepiemy sami a pisnak tylko wklei nasz tekst w dodatku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:13 myslę że by puścili - i tak nikt z "góry" nie czyta, ale pisanie GwB nie jest dla mnie warte wiecej niż 0,0001 zł a takiego bilonu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali przypominam że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:29 to tylko NOMINACJA nie nagroda !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamon Re: przypominam że... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 01.04.06, 06:58 redakcje nie łapie róznicy, przyszedł faks to przepisali ... taki zawód. Może gazeta powinna mieć CMS-a wtedy klienci sami wrzucali by teksty do składu i już.... Odpowiedz Link Zgłoś