Dodaj do ulubionych

Policyjne Centrum Skarg

IP: *.anon-online.org 10.04.06, 14:15
Kolejny "nowy" pomysł nierobów z KWP aby nie stracić stołków...to za mało
przecież numerów: 112,997, dyż. komisariatów...Kolejne Centrum Głupoty na
Sienkiewicza !
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Pytanko do KWP IP: *.elpos.net 11.04.06, 03:58
      Wszystko w porządeczku, ale co z tym: „ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 8 stycznia 2002 r. w sprawie organizacji przyjmowania i rozpatrywania skarg i wniosków. § 8. 1. Skargi i wnioski nie zawierające imienia i nazwiska (nazwy) oraz adresu wnoszącego pozostawia się bez rozpoznania.” Czyżby KWP w Białymstoku chciało działać wbrew swemu ministrowi ??? No ale wszelkie pomysły są cenne, aby tylko nie wyjść na ulicę ba tam do dopiero zaczyna się życie, a kto z KWP je zna ???
      • Gość: hrabia Re: Pytanko do KWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 07:57
        Gość portalu: ppp napisał(a):

> Wszystko w porządeczku, ale co z tym: „ROZPORZĄDZENIE .... ciach
        >Czyżby KWP w Białymstoku chciało działać wbrew swemu ministrowi ??? No ale
        >wszelkie pomysły są cenne, aby tylko nie wyjść na ulicę ba tam do dopiero
        >zaczyna się życie, a kto z KWP je zna ???

nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz,
        w KWP są również oficerowie którzy nie należeli do żadnej partii, do żadnych
        związków, wykształceni i oddani swojej pracy.
        I tak jak wszędzie, nikt o nich nigdzie nie usłyszy bo pod ich pracą podpisuje
        się banda nygusów dla których liczy się tylko kariera, a czsy wyjątkowo
        sprzyjają takim postawom
        • Gość: ppp do hrabiego IP: *.elpos.net 11.04.06, 12:22
          Panie hrabio. Jeżeli kogoś uraziłem z tych naprawdę pracujących, to przepraszam nie to miałem na celu, ale jeżeli uraziłem tą całą resztę podpisującą się pod sukcesami tych pierwszych to nie jest mi przykro. Ale następuje pytanie ilu jest ojców sukcesu jednego człowieka ??? Pozdrawiam serdecznie tych pierwszych.
          • anka1 Re: Centrum Skarg ? 11.04.06, 16:54
            a pozniej jacys skarzacy skoncza tak jak Mateusz z Suwalk ?
            niech policja zacznie prawidlowo reagowac na skargi ktore sa teraz skladane a
            nie jakies centra tworzy. o zasadzie brzytwy Ockhama nie slyszeliscie panowie ?
            • Gość: olojedyny Re: Centrum Skarg ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:07
              Kto i jak ma prawidłowo reagować skoro nie następują i chyba nie nastąpią zmiany
              w prawie dające chocby cień nadziei,że dzwoniąc,informując masz na cokolwiek
              wpływ.Wszystko o czym mozna powiedziec,zalatuje niską szkodliwością
              czynu.Przykłady olewania przez policjantów właściwie kazdego zgłoszenia: demolka
              aut na parkingu,włamanie do auta,przewracanie pojemników na odzież PCK,picie pod
              sklepem w biały dzień,sąsiedzkie porachunki,itd itp moze mnozyć mysle każdy z
              nas.Po co więc ta kiełbasa "powyborcza" w postaci jakiegoś doopnego
              telefonu,którego nikt w dodatku już jutro pamiętał nie będzie...nie wiem ?
              Ja ze swojej strony dziekuję ministrowi Ziobro za ten wysiłek ,za zmiany w
              Prawie,za sądy 24 godzinne,i za wiele dobrego ,które zrobił w ciągu tych 150 dni.
              • Gość: hrabia Re: Centrum Skarg ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 09:52
                i dlatego własnie powstał ten "magiczny" telefon,
    • Gość: sebas Re: Policyjne Centrum Skarg IP: 217.97.203.* 12.04.06, 10:32
      Co mam zrobic gdy widze jak policjanci łamia prawo?
      Albo gdy policyjny radiowoz jezdzi tak jak nie powinien? Gdy a taka sama jazde
      ci sami ludzie wlepiaja innym mandaty.

Czy jak zadzwonie na ten numer to oni cos z tym zrobia?
      • anka1 Re: Policyjne Centrum Skarg 12.04.06, 13:18
        zrobia Sebas, zrobia. z Toba "porzadek".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka