Dodaj do ulubionych

o futrach ciąg dalszy

IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 02.01.03, 18:40
Kiedy rozpocząłem jakiś czas temu wątek nt. reklamowania futer w Wysokich
Obcasach zostałem obsobaczony przez trzeźwo myślącą część społeczeństwa, że
się czepiam Wyborczej i w ogóle powinienem żyć w rezerwacie(te opinie były
najdelikatniejsze). Dzisiaj ta sama Wyborcza w Dużym Formacie publikuje tekst
Szczygła o okrucieństwie myśliwych wobec zwierząt.
Niekonsekwencja w działaniach Gazety to mało powiedziane, potępiają
sukinsynów których bawi widok brodzącego krwią zwierzaka, a zaraz potem za
parę groszy pomagają mu zrobić na swojej okrutnej zabawie świetny interes
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasandra Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.euro-net.pl 03.01.03, 19:01
      Gdzie w bialymstoku sa organizacje broniace praw zwierzat? i czy w ogole sa?
      Gadac zawsze mozna, ale zawsze lepiej dzialac ;)
      • Gość: habitus Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.zigzag.pl 03.01.03, 19:07
        Gość portalu: Kasandra napisał(a):

> Gdzie w bialymstoku sa organizacje broniace praw zwierzat? i czy w ogole sa?
        > Gadac zawsze mozna, ale zawsze lepiej dzialac ;)
        W Warszawie jest Fundacja Gaja.
        • Gość: Kasadra Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 03.01.03, 22:37
          no wlasnie w warszawie... nie mam za bardzo jak sie dam dostac... czytalam cos
          niedawno ze jakas grupa mlodziezy demonstrowala pod sklepem na lipowej z
          futrami... byli oni z jakiejs organizacji... tylko jakiej...
          • Gość: wojo Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 04.01.03, 00:25
            Przykro mi ale ja piszę z krakowa, w którym raczej nie słyszy się o tego typu
            organizacjach, a miejscowym anarchistom raczej rosną brzuchy od piwa przy
            którym wspominają lepsze czasy
            • alex.4 Re: o futrach ciąg dalszy 04.01.03, 12:07
              Jak nie ma organizacji to zawsze mozna ja stworzyć przez internet.
              Jestem za oprotestowywaniu sklepów i uswiadamianiu, że za tym miłym futerkiem,
              kryje się czasem śmierć wielu bogu winnych zwierząt
              Pozdr
              • Gość: Kasandra Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 04.01.03, 12:22
                Niby mozna zalozyc tylko trza miec duzo duzo czasu zeby to zordanizowac...
                chociaz jest to wazna sprawa i na pewno czas sie znajdzie...
    • Gość: nxa Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 15:42
      Cześć. Znalazłem coś takiego, może się przyda:
      Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
      Oddział w Białymstoku
      adres:
      ul. Świętojańska 24/7
      15-227 Białystok
      tel. 0-85 732-70-69
      prezes: Andrzej Maksymczuk
      biuro urzęduje: czw. 17.00-19.00
      należy do okręgu - Suwałki
      • Gość: sklot Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 21:02
        budynki starej fabryki na przeciwko basenu przy Wlokienniczej - tzw. Slot lub
        jak kto woli squad - spotykaja sie tam anarchisci, zieloni, wegetarianie itp.
        • Gość: Kasandra Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 05.01.03, 17:37
          a jak mozna sie wkrecic do tych zielonych, wegetarian?? ja sie boje ze jak tam
          pojde to ze mnie wygonia... nie wiem skad ten strach...
          • Gość: habitus Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.zigzag.pl 05.01.03, 17:42
            Gość portalu: Kasandra napisał(a):

> a jak mozna sie wkrecic do tych zielonych, wegetarian?? ja sie boje ze jak
            tam
            > pojde to ze mnie wygonia... nie wiem skad ten strach...
            Kas, chyba żartujesz. Dlaczego mają Cię wygonić? To jest właśnie coś dla
            Ciebie, dla takich wrażliwych jak TY. Pozdrowienia :))
            • alex.4 Re: o futrach ciąg dalszy 05.01.03, 17:47
              Jak przyjdziesz w futrze, skórzanych butach itd to mogą cię wyrzucić...:-)
              Ale dlaczego mieli to robić.
              A swoją drogą łączenie razem wegetarian i zielonych nie jest prawidłowe. To nie
              synonimy. Ja jestem wegerarianinem, a mam kolegę, któremu hasła ekologiczne są
              bliskie, a je mięso.
              Pozdr
            • Gość: Kasandra Re: o futrach ciąg dalszy IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 05.01.03, 17:48
              to ja moze sprobuje... czesto oni sie tam spotykaja? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka