Gość: dlugopis IP: *.*.*.* 20.10.01, 20:03 to najlepszy i najmasowniejszy (mam nadzieje) watek tego forum!!! przecie kazdy czlowiek to czlowiek pierdzacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Watek o pierdzeniu IP: *.pacificaccess.com.au 22.10.01, 04:22 Oleo ergo sum. > to najlepszy i najmasowniejszy (mam nadzieje) watek tego forum!!! przecie kazdy > > czlowiek to czlowiek pierdzacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: Watek o pierdzeniu IP: *.*.*.* 22.10.01, 11:53 Gość portalu: Ja napisał(a): > Oleo ergo sum. ghh, prrr.., "oleo" to pewnie olej albo gazy wewnetrzne "ergo" to brzmi jak oszczedzanie, albo mala ilosc, brak "sum" to pewnie jest jam albo ja czyli co mamy? "Nie ma tu czym pierdziec!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Watek o pierdzeniu IP: *.pacificaccess.com.au 23.10.01, 05:14 Smierdze, wiec jestem! > > > Oleo ergo sum. > > ghh, prrr.., "oleo" to pewnie olej albo gazy wewnetrzne > "ergo" to brzmi jak oszczedzanie, albo mala ilosc, brak > "sum" to pewnie jest jam albo ja > > czyli co mamy? > > "Nie ma tu czym pierdziec!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POTEGA Re: Watek o pierdzeniu IP: *.qld.bigpond.net.au 23.10.01, 09:08 PRDZENIE CZYLI( ZIAJANIE OGNIEM ZE SMOCZEJ JAMY )Z MALYM PSZYSTANKIEM STOP!!!! WDECH POTEM WYDEC,WDECH POTEM WYDEC,WDECH POTEM WYDECH,UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!! PO GROCHOWCE NIE MA PSZYSTANKOW. STOP???? PAMIENTAJ NIE UZYWAJ ZAPALEK .GROZI POWAZNA KONTOZJA JAMY?? I POPARZENIEM SMOKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: Watek o pierdzeniu IP: *.*.*.* 23.10.01, 10:29 Gość portalu: Ja napisał(a): > Smierdze, wiec jestem! > > > > > Oleo ergo sum. hehehe niezle, trzeba zanotowac > > > > ghh, prrr.., "oleo" to pewnie olej albo gazy wewnetrzne > > "ergo" to brzmi jak oszczedzanie, albo mala ilosc, brak > > "sum" to pewnie jest jam albo ja > > > > czyli co mamy? > > > > "Nie ma tu czym pierdziec!" > Odpowiedz Link Zgłoś
majkelm Re: Watek o pierdzeniu 23.10.01, 16:56 Jak "doniósł" mi jeden mój znajomy - to że faceci "pierdzą" częściej od kobiet jest spowodowane tym że kobietom nigdy się praktycznie nie zamykają usta i nie jest ona w stanie wytworzyć w jelitach "potrzebnego do tej czynności ciśnienia" . :-) Pozdrawiam majkel - Pier Dzący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: Watek o pierdzeniu IP: *.*.*.* 28.10.01, 09:52 prrr.. Trzeba pojsc sie przewietrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Jezdem więc pierdzę!. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 18:52 Jezdem więc pierdzę to filozofia naszych nowych wielce cywilizowanych automobilistów. To ich zakładanie tłumików ziejących dźwiękami niskiej częstotliwości słyszanych w promieniu setki metrów. To ich radia nadające tępy jednostajny tupot młotów jak w kuźni. Tak, to nasza nowa cywilizacja. A co nasi ekolodzy na to?. A co na to nasze społeczeństwo terroryzowane tym pomrukiem z rur wydechowych. Co na to nasi nowi aktywni politycy?. Odpowiedz Link Zgłoś