Dodaj do ulubionych

Maria Peszek - koncert

26.05.06, 07:59
czy ktoś wie, gdzie i o której jest koncert MP dziś w Białym?! Będę dziś na
mieście i chętnie ją zobaczę. Płyta bardzo OK
pozdr
m
Obserwuj wątek
    • Gość: Markus Re: Maria Peszek - koncert IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.05.06, 09:17
      taki koncert jaki głos, pozdrawiam fanów beztalencia z dobrym nazwiskiem ojca
      • kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 09:25
        też miałem takie wrażenie za pierwszym razem. Stwierdziłem, że genialnie
        zepsuła fajną muzę waglewskich swoimi tekstami (np. "Śpimy przytuleni jak dwoje
        szczeniąt, którym zdechła suka"). Ale z czasem płyta mi się spodobała i słucham
        jej coraz częściej. Poza tym wolę słuchać takiego "beztalencia" niż doda i
        mandaryna. Poza tym, jeśli nazywasz ją beztalenciem, to znaczy, że nagrywasz
        płyty bardziej ambitne???
        pozdr
        m
        • Gość: M Re: Maria Peszek - koncert IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.05.06, 09:33
          nie słucham ani Dody ani Elektordy ani innych wymiocin, ale Peszek też ambitna
          jest tylko nazwiskiem ojca, i przemawiala przeze mnie naiwnosc podczas
          doszukiwania sie w jej "ambitnych" tekstach głębokości

• kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 11:08
            to czy jej muzyka i sztuka, którą tworzy jest ambitna, to kwestia gustu. Nie
            mniej jednak, to co tworzy dla mnie jest ciekawsze i bardziej interesujące niż
            wspomniane przeze mnie wcześniej panie.
            jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
    • nekroskop88 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 09:26
      20:30, BOK
      www.imprezy.bstok.pl/?impreza=2115
      trzeba kupić bilet wcześniej
      • kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 09:28
        nie ma już :-(((
        dzięx za info
        • Gość: mm Re: Maria Peszek - koncert IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.05.06, 12:27
          koncert jak i płyta jest rewelacyjny. była jakis czas temu w Lublinie. gorąco
          polecam. Naprawde, sweitny koncert, jeden z najlepszych na jakich bylem. A co do
          braku talentu... kolega pewnie nawet nie przesluchal ani razu płyty. a jesli
          przesluchal i wyraza takie opinie to po prostu brak mu kompetencji. pozdrawiam.
          • kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 12:46
            no właśnie koncerty ma ponoć niezłe. wczoraj była w fabryce trzciny ale nie
            zdazylem. (a to peszek)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka