kalasanty76 26.05.06, 07:59 czy ktoś wie, gdzie i o której jest koncert MP dziś w Białym?! Będę dziś na mieście i chętnie ją zobaczę. Płyta bardzo OK pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Markus Re: Maria Peszek - koncert IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.05.06, 09:17 taki koncert jaki głos, pozdrawiam fanów beztalencia z dobrym nazwiskiem ojca Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 09:25 też miałem takie wrażenie za pierwszym razem. Stwierdziłem, że genialnie zepsuła fajną muzę waglewskich swoimi tekstami (np. "Śpimy przytuleni jak dwoje szczeniąt, którym zdechła suka"). Ale z czasem płyta mi się spodobała i słucham jej coraz częściej. Poza tym wolę słuchać takiego "beztalencia" niż doda i mandaryna. Poza tym, jeśli nazywasz ją beztalenciem, to znaczy, że nagrywasz płyty bardziej ambitne??? pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Maria Peszek - koncert IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.05.06, 09:33 nie słucham ani Dody ani Elektordy ani innych wymiocin, ale Peszek też ambitna jest tylko nazwiskiem ojca, i przemawiala przeze mnie naiwnosc podczas doszukiwania sie w jej "ambitnych" tekstach głębokości Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 11:08 to czy jej muzyka i sztuka, którą tworzy jest ambitna, to kwestia gustu. Nie mniej jednak, to co tworzy dla mnie jest ciekawsze i bardziej interesujące niż wspomniane przeze mnie wcześniej panie. jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 09:26 20:30, BOK www.imprezy.bstok.pl/?impreza=2115 trzeba kupić bilet wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 09:28 nie ma już :-((( dzięx za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Maria Peszek - koncert IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.05.06, 12:27 koncert jak i płyta jest rewelacyjny. była jakis czas temu w Lublinie. gorąco polecam. Naprawde, sweitny koncert, jeden z najlepszych na jakich bylem. A co do braku talentu... kolega pewnie nawet nie przesluchal ani razu płyty. a jesli przesluchal i wyraza takie opinie to po prostu brak mu kompetencji. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Maria Peszek - koncert 26.05.06, 12:46 no właśnie koncerty ma ponoć niezłe. wczoraj była w fabryce trzciny ale nie zdazylem. (a to peszek) Odpowiedz Link Zgłoś