Dodaj do ulubionych

prezent na 18

27.01.03, 16:23
co sie kupuje na 18. cos specjalnego? jakie preznety dostaliscie, lub
podarowaliście komuś na osiemnastkę????
Obserwuj wątek
    • poziomk Re: prezent na 18 27.01.03, 22:55
      Takiego prezentu na 18 -tke to chyba nikt tu nie miał.
      Dostałem paczkę urodzinową z domu .... bo mieszkałem w Poznaniu. Paczka nie
      dość , że doszła z 2 tygodniowym opóźnieniem to zamiast słodyczy, kawy,
      pomarańczy to podmieniona była (przepakowana) jakieś stare rzeczy powkładane
      Pomarańcze rzecz normalna obecnie ale wtedy........(1987)
      Spędziłem moją 18-kę przy herbacie...
      • alex.4 Re: prezent na 18 28.01.03, 19:15
        Jeżeli to dziewczyna można jej zamówic męski streaptease, jeśli facet to
        odwrotnie damski.
        Pozdr
        • aand Re: prezent na 18 28.01.03, 19:20
          Nieśmiertelna tablica z linii nr 18. :)

PS.
          Alex. Szukam Cię i szukam. Czy Ty Polonii kibicujesz czy może też coś
          trenowałeś? A dyskusja z tym fanem Raiders zaskoczyła mnie. Cicha woda z
          Kolegi...:)
          • alex.4 Re: prezent na 18 28.01.03, 20:03
            aand napisał:

> Nieśmiertelna tablica z linii nr 18. :)
            >
            > PS.
            > Alex. Szukam Cię i szukam. Czy Ty Polonii kibicujesz czy może też coś
            > trenowałeś? A dyskusja z tym fanem Raiders zaskoczyła mnie. Cicha woda z
            > Kolegi...:)
            Alex: Ojej a za co mnie szukasz. Ja jestem grzeczny, tylko wykonywałem
            rozkazy .... Kibicuje Polonii, choc niestety Polonia będzie miała wielki
            problem z utrzymaniem się w lidze, a jak się utrzyma to ze względów na wygląd
            stadionu mogą ją zdegradować. A to prawdziwy warszawski klub, nie taka jakaś
            tam legia. A dyskusja z fanem Raiders? Nie lubię chamów, a jedyny język jaki
            oni rozumieją to ich własny. Z reguły szybko mozna ich spacyfikować .... Ten
            black hole był wyjatkowo nierozgranięty i głupi. Nawet nie zauważył, że wymiana
            pyskówek przyjeła formę rytualnej potyczki słownej, jak z 8 milii .... Kiedy
            próbowałem to mu zasugerować nawet nie zauważył tego. Wyjątkowy ćwok. To
            problem forum warszawskiego. Tam niestety wielu jest takich.... W końcu w wawie
            okradli Oszołoma, albo jedna z mutacji osoby mającej rozdwojenie jaźni....
            Pozdr
        • Gość: Stanislaw Re: prezent na 18 IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.03, 19:40
          Kiedys wparowalismy do kumpla w akademiku na Zwierzynieckiej dokladnie o
          polnocy z pompka, trabka i gitara i odegralismy pare kawalkow na wlasnie
          zaczynajace sie urodziny. Ale to nie byly chyba 18 urodziny.
          • Gość: dzikaa Re: prezent na 18 IP: *.stnet.pl 28.01.03, 23:17
            kolezanka robi 18 w pubie, wiec striptiz odpada :)
            • Gość: Oka Re: prezent na 18 IP: *.17.79.204.lifespan.org 28.01.03, 23:57
              Moze gotowka?
              • Gość: dzikaa gotówka IP: *.stnet.pl 29.01.03, 11:36
                gotówka raczej nie :) raczej jakies cos, tylko nie wiem co ;-)
                • Gość: koro Re: gotówka IP: 195.205.214.* 29.01.03, 11:43
                  kilo cukru i osiemnascie łyżeczek do herbaty. albo odwrotnie.
                  • chatka_ Re: gotówka 29.01.03, 11:51
                    Gość portalu: koro napisał(a):

> kilo cukru i osiemnascie łyżeczek do herbaty. albo odwrotnie.

Koro widze ze znasz sie na rzeczy, co bys doradzil na 30-ste urodziny? :)
                    • Gość: koro Re: gotówka IP: 195.205.214.* 29.01.03, 12:27
                      gumowy młotek
                      • Gość: koro prezent na 30 stkę IP: 195.205.214.* 29.01.03, 12:32
                        Gość portalu: koro napisał(a):

> gumowy młotek i 30 śrubek (wkrętów czy jak to się tam nazywa)
                      • chatka_ Re: gotówka 29.01.03, 12:34
                        Alez to oczywiste!
                        Zaczynam zalowac ze nie poradzilam sie Ciebie co kupic Babci...
                        • Gość: koro Re: gotówka IP: 195.205.214.* 29.01.03, 12:57
                          babcia ma lat 30? a to przepraszam. w takim wypadku w prezencie dajemy książkę
                          bronisława malinowskiego "życie seksualne dzikich" z prośbą o naniesienie kilku
                          poprawek
                    • alex.4 Re: gotówka 29.01.03, 12:32
                      chatka_ napisała:

> Gość portalu: koro napisał(a):
                      >
                      > > kilo cukru i osiemnascie łyżeczek do herbaty. albo odwrotnie.
                      >
                      > Koro widze ze znasz sie na rzeczy, co bys doradzil na 30-ste urodziny? :)
                      Alex: Jakie 30 urodziny? Jeżeli to kobieta, to ona ma zawsze 18. No chyba, że
                      to facet.... ale on ma zawsze 20 ....
                      Pozdr
    • alex.4 Re: prezent na 18 30.01.03, 20:33
      Właśnie sobie uświadomiłem, że ja też muszę kupić prezent na 18.
      Pozdr
    • atomik333 Re: prezent na 18 23.03.17, 12:30
      Prezent na 18 Urodziny to szeroki temat ale spoko. Jest tyle możliwości i tyle ciekawych propozycji.Tylko zależy komu szukasz upominku na 18kę Dziewczynie czy Chłopakowi. Możesz kupić śmieszne kieliszki do wódki, kufel z napisem,śmieszną poduszkę z nadrukiem. Ostatnio bardzo modne są drewniane barki z kieliszkami i karafką w przeróżnych fajnych kształtach np stojak konfesjonał albo auto garbus, fotel i wiele wiele innych. Mnóstwo śmiesznych prezentów na 18 Urodziny znajdziesz na stronie sklepzupominkami.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka