dzikaa 27.01.03, 16:23 co sie kupuje na 18. cos specjalnego? jakie preznety dostaliscie, lub podarowaliście komuś na osiemnastkę???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: prezent na 18 27.01.03, 22:55 Takiego prezentu na 18 -tke to chyba nikt tu nie miał. Dostałem paczkę urodzinową z domu .... bo mieszkałem w Poznaniu. Paczka nie dość , że doszła z 2 tygodniowym opóźnieniem to zamiast słodyczy, kawy, pomarańczy to podmieniona była (przepakowana) jakieś stare rzeczy powkładane Pomarańcze rzecz normalna obecnie ale wtedy........(1987) Spędziłem moją 18-kę przy herbacie... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: prezent na 18 28.01.03, 19:15 Jeżeli to dziewczyna można jej zamówic męski streaptease, jeśli facet to odwrotnie damski. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: prezent na 18 28.01.03, 19:20 Nieśmiertelna tablica z linii nr 18. :) PS. Alex. Szukam Cię i szukam. Czy Ty Polonii kibicujesz czy może też coś trenowałeś? A dyskusja z tym fanem Raiders zaskoczyła mnie. Cicha woda z Kolegi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: prezent na 18 28.01.03, 20:03 aand napisał: > Nieśmiertelna tablica z linii nr 18. :) > > PS. > Alex. Szukam Cię i szukam. Czy Ty Polonii kibicujesz czy może też coś > trenowałeś? A dyskusja z tym fanem Raiders zaskoczyła mnie. Cicha woda z > Kolegi...:) Alex: Ojej a za co mnie szukasz. Ja jestem grzeczny, tylko wykonywałem rozkazy .... Kibicuje Polonii, choc niestety Polonia będzie miała wielki problem z utrzymaniem się w lidze, a jak się utrzyma to ze względów na wygląd stadionu mogą ją zdegradować. A to prawdziwy warszawski klub, nie taka jakaś tam legia. A dyskusja z fanem Raiders? Nie lubię chamów, a jedyny język jaki oni rozumieją to ich własny. Z reguły szybko mozna ich spacyfikować .... Ten black hole był wyjatkowo nierozgranięty i głupi. Nawet nie zauważył, że wymiana pyskówek przyjeła formę rytualnej potyczki słownej, jak z 8 milii .... Kiedy próbowałem to mu zasugerować nawet nie zauważył tego. Wyjątkowy ćwok. To problem forum warszawskiego. Tam niestety wielu jest takich.... W końcu w wawie okradli Oszołoma, albo jedna z mutacji osoby mającej rozdwojenie jaźni.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: prezent na 18 IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.03, 19:40 Kiedys wparowalismy do kumpla w akademiku na Zwierzynieckiej dokladnie o polnocy z pompka, trabka i gitara i odegralismy pare kawalkow na wlasnie zaczynajace sie urodziny. Ale to nie byly chyba 18 urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: prezent na 18 IP: *.stnet.pl 28.01.03, 23:17 kolezanka robi 18 w pubie, wiec striptiz odpada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: prezent na 18 IP: *.17.79.204.lifespan.org 28.01.03, 23:57 Moze gotowka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa gotówka IP: *.stnet.pl 29.01.03, 11:36 gotówka raczej nie :) raczej jakies cos, tylko nie wiem co ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: gotówka IP: 195.205.214.* 29.01.03, 11:43 kilo cukru i osiemnascie łyżeczek do herbaty. albo odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: gotówka 29.01.03, 11:51 Gość portalu: koro napisał(a): > kilo cukru i osiemnascie łyżeczek do herbaty. albo odwrotnie. Koro widze ze znasz sie na rzeczy, co bys doradzil na 30-ste urodziny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro prezent na 30 stkę IP: 195.205.214.* 29.01.03, 12:32 Gość portalu: koro napisał(a): > gumowy młotek i 30 śrubek (wkrętów czy jak to się tam nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: gotówka 29.01.03, 12:34 Alez to oczywiste! Zaczynam zalowac ze nie poradzilam sie Ciebie co kupic Babci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: gotówka IP: 195.205.214.* 29.01.03, 12:57 babcia ma lat 30? a to przepraszam. w takim wypadku w prezencie dajemy książkę bronisława malinowskiego "życie seksualne dzikich" z prośbą o naniesienie kilku poprawek Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: gotówka 29.01.03, 12:32 chatka_ napisała: > Gość portalu: koro napisał(a): > > > kilo cukru i osiemnascie łyżeczek do herbaty. albo odwrotnie. > > Koro widze ze znasz sie na rzeczy, co bys doradzil na 30-ste urodziny? :) Alex: Jakie 30 urodziny? Jeżeli to kobieta, to ona ma zawsze 18. No chyba, że to facet.... ale on ma zawsze 20 .... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: prezent na 18 30.01.03, 20:33 Właśnie sobie uświadomiłem, że ja też muszę kupić prezent na 18. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
atomik333 Re: prezent na 18 23.03.17, 12:30 Prezent na 18 Urodziny to szeroki temat ale spoko. Jest tyle możliwości i tyle ciekawych propozycji.Tylko zależy komu szukasz upominku na 18kę Dziewczynie czy Chłopakowi. Możesz kupić śmieszne kieliszki do wódki, kufel z napisem,śmieszną poduszkę z nadrukiem. Ostatnio bardzo modne są drewniane barki z kieliszkami i karafką w przeróżnych fajnych kształtach np stojak konfesjonał albo auto garbus, fotel i wiele wiele innych. Mnóstwo śmiesznych prezentów na 18 Urodziny znajdziesz na stronie sklepzupominkami.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś