Gość: maxim IP: 212.33.91.* 30.01.03, 13:29 powstala nowa telewizja jard i jest ok mam nadzieje ze bedzie szla do przodu tak trzymac panie jarku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agutka Re: nowa telewizja jard 31.01.03, 18:29 Bedziemy sie starac, coby dobrze bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim Re: nowa telewizja jard IP: 212.33.91.* 06.02.03, 12:23 i jak wam sie podoba btm telewiza jardu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: nowa telewizja jard IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 15:38 A gdzie ta telewizja nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: nowa telewizja jard 06.02.03, 17:08 A w Białymstoq A w TV kablowej VECTRA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: nowa telewizja jard IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 18:34 A to nic nam po niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: nowa telewizja jard IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.6.* 06.02.03, 19:12 To chyba telewizja przemysłowa firmy Jard, bo jest na poziomie telewizji zakładowej, poczynając od lektorki, - która kiedys pamiętam na łamach forum obiecywała, że popracuje nad intonacją i barwą licealistki czytającej nudne wypracowanie - po dłużyzny w kręconych materiałach i ich dobór, po brak profesjonalizmu dziennikarki. To wszystko to amatorka. I do tego jeszcze ciągłe transmisje z Kręgu i imprez dla plebsu. Szczęśliwcy co nie ja Vectry.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keller Super Monopoly ? IP: *.kth.pl / 10.0.1.* 06.02.03, 18:54 Nie za duzo tych publikatorów w jednym reku? Oj, czy nie będziez z tego jakiejs afery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz Re: nowa telewizja jard IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.6.* 07.02.03, 18:58 Straszna kicha!!! Discopolo - specjalnośc podlasia - straszna kicha. Ludzie, jest inna muzyka (jazz, rock,itd) ale discopolo to przesada.Choć jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
gipson Re: nowa telewizja jard 09.02.03, 14:03 pozdrowionka z monachium dla calej redakcji btm czy raczej moze jard tv! aga odezwij sie! piter Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: nowa telewizja jard 10.02.03, 13:50 Gos´c´ portalu: ogla˛dacz napisa?(a): > Straszna kicha!!! Discopolo - specjalnos´c podlasia - straszna kicha. Ludzie, > jest inna muzyka (jazz, rock,itd) ale discopolo to przesada.Choc´ jaki pan taki > kram. Wiesz, ale jak w kolko beda grac Disco Polo to sie czlowiek przyzwyczai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksik Re: nowa telewizja jard IP: 212.33.91.* 10.02.03, 11:57 myslalem ze jest lepiej ale ciagle puszczaja to samo i tylo 2 kawalki discopolo jakby niczego inego niebylo info maja stare i przeterminowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Re: nowa telewizja jard IP: *.tkb.pl / 10.2.3.* 11.02.03, 22:14 Za pół roku się polepszy- szkoda, że niedługo wychodze z Vectry ( a może to i lepiej ?) Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Poprę każdą prywatną telewizję 12.02.03, 02:10 na , którą nie trzeba płacić abonamentu. Jaka może być taka tv jeżeli konkuruje z nią superbogata telewizja tzw publiczna. Kocham prywatne media gdyż nie chcą ode mnie obowiązkowego abonametu. Odpowiedz Link Zgłoś
darkcrusaider Re: Poprę każdą prywatną telewizję 12.02.03, 16:55 black.night napisał: > na , którą nie trzeba płacić abonamentu. Jaka może być taka tv jeżeli > konkuruje z nią superbogata telewizja tzw publiczna. Kocham prywatne media > gdyż nie chcą ode mnie obowiązkowego abonametu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Poprę każdą prywatną telewizję IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 17:33 black.night napisał: > na , którą nie trzeba płacić abonamentu. Jaka może być taka tv jeżeli > konkuruje z nią superbogata telewizja tzw publiczna. Kocham prywatne media > gdyż nie chcą ode mnie obowiązkowego abonametu. Nie myl pojęć! Abonament płaci się dobrowolnie, by np. oglądać tv, a to co ściąga TVP to zwykły haracz na propagandę! Odpowiedz Link Zgłoś