Dodaj do ulubionych

Wycinanie spamu

03.03.03, 07:11
Z powodu uporczywego zalewania Forum Suwałki spamem przez osobę podpisującą
się jako Jolka, xx oraz Gajowy wszystkie te posty zostały wykasowane.
Admin
Obserwuj wątek
    • Gość: Reksio Re: Wycinanie spamu IP: *.visp.energis.pl 03.03.03, 15:42
      Ależ to nie jest spam, tylko, że w Suwałkach nie ma kto odpowiadać na ich
      posty, także Sz. P. Admin powinnien grzecznie mówiąc odczepić się od tego forum.
    • Gość: mietek Re: Wycinanie spamu IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 19:35
      Trzeba się uczyć i zajrzeć do encyklopedii po hasło "spam" - zresztą to jest
      żargon. Dziwi mnie to że w redakcji gadają żargonem pewnie z Samoobrony albo
      cenzura prezydenta Tura, ktora nie cierpi suwalczaków. Z poważaniem .
    • Gość: Jolka Re: Wycinanie spamu IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 08:43
      Mam pewne skojarzenia z wycinaniem. Czasy kiedy wycinano już minęły pozosatli
      niektórzy wycinacze kojarzący się z urzędem na ulMysiej w W-wie. Wolność
      wypowiedzi, wyznania itp gwarantowane są w Konstytucji. Dlatego gdy ktoś wycina
      na podstawie bliżej nie znanych przez siebie ułożonych regulaminów narusza
      podstawowe prawa do wolności wypowiedzi. Dotyczy to także częstotliwości
      wypowiedzi. Oczywiście jasne jest że wypowiedzi obraźliwe albo zawierające
      treści gróźb karalnych są niedozwolone. Forum białostockie zawiera kilkanaście
      tysiecy tzw "postów" (określenie żargonowe) i jakoś nikt nie wycina. Podobnie
      ma się rzecz na innych forach , bo chyba po to one funkcjonują.
      Wobec nieodpowiedzialnych redaktorów należy wyciągać wnioski, ale to już sprawa
      kierownictwa redakcji.
      • Gość: Reksio Re: Wycinanie spamu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 11:46
        Już raz nam wycięli kilkset postów. Dlatego oscylujemy wciąż w okolicach 1 tys.
        Białystok to jednak prowincja, była, jest i będzie !
      • Gość: andrzej Re: Wycinanie spamu IP: 217.97.164.* 08.03.03, 18:01
        Chyba flustraci wygrywają.. wątki znów się pojawiły.. i jak w tym kraju może
        być dobrze..
    • iznota33 Re: Wycinanie spamu 05.03.03, 13:26
      co to znaczy uporczywie?nowa forma cenzury?gratuluje.niedługo trzeba było
      czekać żeby wróciło nowe.
    • Gość: woytek Re: Wycinanie spamu IP: *.wwpwp.it.pl 06.03.03, 11:47
      Myślę, że częśc postów wyleciało słusznie zupełnie => nie były związane z
      regionem. Powinny tu być informacje z okolic Suwałk, odnoszące się do
      tutejszych spraw i problemów, ciekawostek. To jest moje zdanie, jeśli macie
      inne - szanuję je. Ale też dziwi mnie jak ktoś zaznaczył, że na forum
      białostockim spam aż kwitnie i nic. Takie postępowanie gazety wyborczej czy jej
      przedstawicieli - nierówne traktowanie - to po prostu podżeganie do konfliktów
      między białym a suwałkami, taki konflikt można wyczuć ( choćby nienawiść między
      kibicami Wigier Suwałki a Jagielonią).
      A może Ci co tu piszą stworzą ciekawą, często aktualizowaną stronkę www. Tego u
      Was brakuje. I po co oglądać się na Gazetę w takim wypadku.
      Pozdrawiam 300 km od Suwałk.
      woytek
      • redakcja.bialystok Re: Wycinanie spamu 08.03.03, 10:10
        Gość portalu: woytek napisał(a):

> (...) Ale też dziwi mnie jak ktoś zaznaczył, że na forum
        > białostockim spam aż kwitnie i nic. Takie postępowanie gazety wyborczej czy
        jej
        >
        > przedstawicieli - nierówne traktowanie - to po prostu podżeganie do
        konfliktów
        > między białym a suwałkami, taki konflikt można wyczuć ( choćby nienawiść
        między
        >
        > kibicami Wigier Suwałki a Jagielonią).
        (..)
        Na Forum Białystok spam kwitnie i jest na bieżąco wycinany.. A co
        do "podżegania".. nie mam zamiaru podżegać do żadnego sporu, kłótni itp..
        Dla wiadomości: pochodzę z Suwałk, tutaj uczyłem się w szkole średniej.. tutaj
        spędziłem wiele lat mojego życia i mam wielu znajomych..
        • Gość: gajowy Re: Wycinanie spamu IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 16:20
          Szkoda że robisz w swoje gniazdo !
    • mmpm Re: Wycinanie spamu 18.03.03, 18:14
      Wreszcie!
      Zasypywała ona forum artykułami wyciętymi i wklejonymi z innych gazet oraz
      dowcipami z dwumetrową brodą. Żeby chociaż założyła sobie jeden wątek, w którym
      mogłaby sie produkować - ale nie, zarzucała forum setkami jednopostowych
      wątków. Że nikt na nie nie odpowiadał? A na cóż tu było odpowiadać? Jak chcę
      poczytać gazetę, to biorę ją do ręki albo wchodzę na odpowiednią stronę, a
      prasówka Jolki do szczęścia nie była mi potrzebna.
      • Gość: Reksio Re: Wycinanie spamu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 08:16
        Mi też kiedyś przeszkadzały wątki Jolki, ale przyzwycziłem się do nich. Ma
        prawo do zamieszczania na forum tego co się jej żywnie podoba, a to,że ma mało
        swoich pomysłów nie znaczy, że trzeba ją od razu wycinać. Forum to forum i
        prosimy tego nie zmieniać.
    • Gość: nożyk Re: Wycinanie spamu IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 21:19
      WYCIĄĆ WSZYSTKO WŁĄCZNIE Z WYCINACZEM
    • Gość: kasownik Re: Wycinanie spamu IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 21:20
      wyciąć co się da !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka