Gość: miś IP: *.elpos.net 18.09.06, 21:52 lustracja to ważna rzecz natomiast ciekaw jestem co Pan Kozłowski zrobił dla naszego miasta przez ostatnie 15 lat swojej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Kozłowski: jawność do bólu IP: *.csk.pl 19.09.06, 10:04 a ja nie wyobrażam sobie, by można było ubiegać się o urząd prezydenta naszego miasta nie umiejąc liczyć.Jeżeli p. Kozlowski ma problemy z oszacowaniem swego majątku , to jak on chce rządzić miastem?Zgodnie z oswiadczeniem majątkowym w 2003 r wyceniał swoje mieszkanie 78, 4 m na kwote 95-100tys zł ..teraz wg oświadczenia jest warte 90 tys ...cieszy mnie ,ze mieszkania tak straciły na wartosci:), ale chyba tylko wg p. Kozłowskiego i innych kandydatów, bo takie mieszkanie jest warte w Białymstoku od 130-150 tys zł, czyli caly zadeklarowany majątek kandydata!Więc co komu z takiej "lustracji" i oswiadczen , jeżeli dane są niezgodne z faktyczną , realną wartoscią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciułacz nie dorobił się IP: *.man.bialystok.pl 19.09.06, 15:42 Nie dorobił się niczego ( dzisiaj 30-latkowie są często bogatsi i bardziej operatywni) - a chce nas wszystkich w mieście dorobić. dziękuję już widzę miasto nasze jak się w tempie Kozłowskiego bogaci. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: nie dorobił się 19.09.06, 15:59 W polityce ważniejsze jest, żeby umieć się wykazać ze swego majątku. Kiedy inni kandydaci pójdą za jego przykładem? Poza tym, jak sam stwierdził, mieszkanie odpowiada jego potrzebom. Najważniejsze jest jednak to, że ma oszczędności a nie kredyty do spłacenia, bo do dupy z bogactwem na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: nie dorobił się 19.09.06, 16:50 duch_zenona napisał: > W polityce ważniejsze jest, żeby umieć się wykazać ze swego majątku. Kiedy inni > kandydaci pójdą za jego przykładem? Z zagranicy wszystko wygląda zupełnie inaczej. moim zdaniem Kozłowski to zwykły ściemniacz, bo ostatniej rewolucji cenowej na białostockim rynku nieruchomości samo jego mieszkanie jest warte ze 130-150 tysięcy. Przypomina mi się widziane gdzieś ostatnio w sieci humorystyczne ogłoszenie: ”odkupie od radnego dom po cenie zadeklarowanej w oświadczeniu majatkowym” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: Kozłowski: jawność do bólu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:01 I dobrze robi Kozłowski że ma gó..any dorobek życiowy znaczy chłop jeszcze nie był przy prawdziwym korycie albo z niego taka WICE PIERDOŁA która jeszcze nic nie podpie..ła a tera idzie do WADZY z funflami co to wiedzom jak sie krenci kasiore na stołku ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś