Dodaj do ulubionych

Kozłowski: jawność do bólu

IP: *.elpos.net 18.09.06, 21:52
lustracja to ważna rzecz natomiast ciekaw jestem co Pan Kozłowski zrobił dla
naszego miasta przez ostatnie 15 lat swojej działalności.
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Kozłowski: jawność do bólu IP: *.csk.pl 19.09.06, 10:04
      a ja nie wyobrażam sobie, by można było ubiegać się o urząd prezydenta naszego
      miasta nie umiejąc liczyć.Jeżeli p. Kozlowski ma problemy z oszacowaniem swego
      majątku , to jak on chce rządzić miastem?Zgodnie z oswiadczeniem majątkowym w
      2003 r wyceniał swoje mieszkanie 78, 4 m na kwote 95-100tys zł ..teraz wg
      oświadczenia jest warte 90 tys ...cieszy mnie ,ze mieszkania tak straciły na
      wartosci:), ale chyba tylko wg p. Kozłowskiego i innych kandydatów, bo takie
      mieszkanie jest warte w Białymstoku od 130-150 tys zł, czyli caly zadeklarowany
      majątek kandydata!Więc co komu z takiej "lustracji" i oswiadczen , jeżeli dane
      są niezgodne z faktyczną , realną wartoscią?
    • Gość: ciułacz nie dorobił się IP: *.man.bialystok.pl 19.09.06, 15:42
      Nie dorobił się niczego ( dzisiaj 30-latkowie są często bogatsi i bardziej
      operatywni) - a chce nas wszystkich w mieście dorobić. dziękuję już widzę
      miasto nasze jak się w tempie Kozłowskiego bogaci.
      • duch_zenona Re: nie dorobił się 19.09.06, 15:59
        W polityce ważniejsze jest, żeby umieć się wykazać ze swego majątku. Kiedy inni
        kandydaci pójdą za jego przykładem?

Poza tym, jak sam stwierdził, mieszkanie odpowiada jego potrzebom. Najważniejsze
        jest jednak to, że ma oszczędności a nie kredyty do spłacenia, bo do dupy z
        bogactwem na kredyt.
        • natt Re: nie dorobił się 19.09.06, 16:50
          duch_zenona napisał:

> W polityce ważniejsze jest, żeby umieć się wykazać ze swego majątku. Kiedy
          inni
          > kandydaci pójdą za jego przykładem?

Z zagranicy wszystko wygląda zupełnie inaczej. moim zdaniem Kozłowski to zwykły
          ściemniacz, bo ostatniej rewolucji cenowej na białostockim rynku nieruchomości
          samo jego mieszkanie jest warte ze 130-150 tysięcy.
          Przypomina mi się widziane gdzieś ostatnio w sieci humorystyczne ogłoszenie:
          ”odkupie od radnego dom po cenie zadeklarowanej w oświadczeniu majatkowym”
    • Gość: WIOSKOWY Re: Kozłowski: jawność do bólu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:01
      I dobrze robi Kozłowski że ma gó..any dorobek życiowy znaczy chłop jeszcze nie
      był przy prawdziwym korycie albo z niego taka WICE PIERDOŁA która jeszcze nic
      nie podpie..ła a tera idzie do WADZY z funflami co to wiedzom jak sie krenci
      kasiore na stołku ! Hej !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka