Gość: saunne IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 08:25 Wszystkiego najlepszego wszystkim Forumkom ;)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 10.03.03, 08:32 Dolaczam sie do zyczen! Badzcie DLA NAS kochajacy na wiosne!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 10.03.03, 08:38 Zyczenia Pan sa dla nas rozkazem...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 10.03.03, 09:09 chatka_ napisała: > Dolaczam sie do zyczen! Badzcie DLA NAS kochajacy na wiosne!:))) Kochamy Was przez cały rok, nie tylko na wiosnę! Dzięki za życzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.piasta.pl 11.03.03, 00:08 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > Dolaczam sie do zyczen! Badzcie DLA NAS kochajacy na wiosne!:))) > > Kochamy Was przez cały rok, nie tylko na wiosnę! Dzięki za życzenia :) Wzajemnie wzajemnie drodzy Forumkowie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 10.03.03, 20:05 chatka_ napisała: > Dolaczam sie do zyczen! Badzcie DLA NAS kochajacy na wiosne!:))) No a jak Was dziewczyny nie lubić , nie kochać..... po prostu nie da sie :-) Dziękuję w imieniu własnym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 10.03.03, 10:51 Dziękuję. Od razu jakby cieplej. Miłego dnia Foremeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 10.03.03, 15:43 Zycze wszystkiego co naj naj najlepsze,zebyscie pisali nam 100 lat i dluzej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 10.03.03, 19:31 To w takich dniach jest najpiekniejsze. Można z uśmiechem się pozdrawiać nie pamietając o jakims tam wojnach, skandalach i tych podobnych sprawach. Dziękuje za życzenia i zyczę wszystkim forumowiczkom aby pidsały do końca świata i jeden dzień dłużej (nam również) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
noctrl Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 00:59 alex.4 napisał: > To w takich dniach jest najpiekniejsze. Można z uśmiechem się pozdrawiać nie > pamietając o jakims tam wojnach, skandalach i tych podobnych sprawach. Dziękuje > > za życzenia i zyczę wszystkim forumowiczkom aby pidsały do końca świata i jeden > > dzień dłużej (nam również) > Pozdr alex a kto Ci każe o wojnach myśleć na codzień. tylko głupcy powoduja wojny, a my nie musimy w debili sie zabawiać, śeby o tym myśleć a co do dnia .|. to dzięks za życzonka, ale czy nie lepiej składać sobie je tak losowo a nie tylko raz na rok. przemyślmy to. pozdrawiam ps. życze wszystkim dzieciom słodkiej zabawy w szkole i w piaskownicy, a dorosłym hmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nxa Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 01:06 Ciekawy masz nick. Jesteś NoCny TROL czy NO ConTRoL Odpowiedz Link Zgłoś
noctrl Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 10:42 dobre z tym nocnym trolem :) ale to jest (w zalozeniu autora :)) no control pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 11:15 W zwiazku z godziną , o której Ciebie zobaczyłem tak mi się skojarzyło... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
noctrl Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 19:41 'gumisi' sie dużo naoglądałeś, chyba tam trole były a tak na marginesie to sok z gumi-jagód jest GOOD :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.xen.pl 10.03.03, 20:16 :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.03, 20:41 Serdecznie dziekuje. Stanislaw:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.03.03, 00:12 Dolaczam sie do serdecznych zyczen! Zyjcie nam Panowie w zdrowiu sto lat i nie zapominajcie przynosic i oddawac wyplaty kazdego 1-go!!! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 08:44 Ja tam wypłaty nie przynoszę... i co teraz? Już mnie nie będziecie kochały? Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 09:11 Chyba tak źle nie będzie. To już nie te czasy, jak Tato przyniósł wypłatę i można było dostać rybaka. Teraz jakieś master, visy i inny plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 19:29 Oka a równouprawnienie? Moze to kobieta powinna oddawać zarobione pieniadze męzczyźnie który bedzie zajmował się domem? Ale lepiej jest kiedy obydwoje ludzi decyduje o wydawaniu pieniędzy, a nie wszystko znajduje się pod kontrola jednej strony Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.03.03, 19:59 Alex, zgadzam sie z Toba w 100%!!! Moje zyczenia to przeciez tylko zart. Kiedys, gdy zakladalismy Forumowy Harem zglosilam swoja kandydature na skarbniczke, ktora kasowalaby wyplaty wszystkich panow z haremu. Niestety, jakos nikt sie nie zapalil do tego pomyslu za to ja dostalam etykietke materialistki...:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 20:01 Gość portalu: Oka napisał(a): > Alex, zgadzam sie z Toba w 100%!!! Moje zyczenia to przeciez tylko zart. > Kiedys, gdy zakladalismy Forumowy Harem zglosilam swoja kandydature na > skarbniczke, ktora kasowalaby wyplaty wszystkich panow z haremu. Niestety, > jakos nikt sie nie zapalil do tego pomyslu za to ja dostalam etykietke > materialistki...:)))))))))))))))))))))) Alex: I znowu mezczyxni dyskryminuja buiedna kobietę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.03.03, 20:30 Tak, to nowy rodzaj dyskryminacji! Dyskryminacja polegajaca na nieoddawaniu wyplat! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 11.03.03, 20:33 Gość portalu: Oka napisał(a): > Tak, to nowy rodzaj dyskryminacji! Dyskryminacja polegajaca na nieoddawaniu > wyplat! :)))) Alex: Oko ja nie mam nic przeciwko, aby inni męzczyxni oddawali Ci wypłąte. Możesz się nawet podzielic.... POozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 12.03.03, 23:50 Alex, czy mam rozumiec, ze chcialbys zostac vice-skarbnikiem w Forumowym Haremie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 13.03.03, 19:17 Gość portalu: Oka napisał(a): > Alex, czy mam rozumiec, ze chcialbys zostac vice-skarbnikiem w Forumowym > Haremie? Alex: Ja lubie trzymnac pieniadze...... W zasadzie obracać czyjąś gotówką, to brzmi całkiem nieżle.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 13.03.03, 22:40 Jednym slowem: im wiecej Forumowiczow, tym wiecej wyplat do podzialu. Tak wiec naganiaj chetnych, naganiaj...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 14.03.03, 18:40 To co Oka dzielimy się z wpływów 50-50 :))))))))))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) IP: *.17.79.204.lifespan.org 15.03.03, 00:18 Chwila, chwila, Alex... 50:50? Ja jestem skarbnikiem, a Ty vice-skarbnikiem. A wiec: 70:30. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: DZIEN MEZCZYZN ;))) 15.03.03, 11:09 Gość portalu: Oka napisał(a): > Chwila, chwila, Alex... > 50:50? > > Ja jestem skarbnikiem, a Ty vice-skarbnikiem. A wiec: 70:30. > > :))))) Alex: O nie moja droga... 50-50 Pozdr > Odpowiedz Link Zgłoś