Dodaj do ulubionych

Prawi i sprawiedliwi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:20
Ojoj prawi i sprawiedliwi, a Renia ich wszystkich w bambuko zrobiła
hahahahahahahah Cała prawda o politykach
Obserwuj wątek
    • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 27.09.06, 04:36
      A ty żałosny romku jesteś jeszcze głupszy niż Renia, chociaż teoretycznie jest
      to przecież niemożliwe.
      • zewsi Re: Prawi i sprawiedliwi 27.09.06, 07:41
        Skoro Renia jest żałośna, to co powiedzieć o takich mainistrach?
        • alex.4 Re: Prawi i sprawiedliwi 27.09.06, 09:24
          totalna kompromitacja PIS
      • nutopia Re: Prawi i sprawiedliwi 27.09.06, 09:25
        duch_zenona napisał:

> A ty żałosny romku jesteś jeszcze głupszy niż Renia, chociaż teoretycznie jest
        > to przecież niemożliwe.

ale tylko teoretycznie
        • alex.4 Re: Prawi i sprawiedliwi 27.09.06, 09:49
          nutopia w swoim tradycyjnym stylu. Same inwektywy zero wypowiedzi merytorycznej.
          • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 30.09.06, 03:45
            Że jesteś bolszewicki przydupas, aleksieju, to wszyscy wiedzą.

Dlaczego jednak chamie prześladujesz kobietę???

Większego zera jak ty nie ma na tym forum.
      • Gość: wesoły romek Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:32
        duchu może Ty Kaczyńskiego duch jesteś co, idź i czcij go dalej przed swoim
        ołtarzykiem. Tylko nie mów ze to rozmowy koaicyjne były- jak tak to jak nazywa
        się partia na czele której stoi Beger. A co do głupoty i żałosności ja do
        pewnego poziomu nie schodzę , a Ty wyraźnie go wynosisz do rangi normalności.
        Powiem jedno SPIEPRZAJ DZIADU i swych idoli zabieraj ze sobą
        • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 00:35
          Ja wiem żałosny romku, że wolisz poziom mikkelsona i dyskusje z nim. A teraz
          odmelduj się i won tam, gdzie powinieneś teraz być a mianowicie na spędzie
          czerwonego bydła pod sejmem.
          • alex.4 duchu przecież ty prezentujesz poziom mikkelsona 28.09.06, 13:36

• duch_zenona aleksiej - kłamliwy komuchowski przydupas 28.09.06, 19:18
              To ty lubiłeś "poważne" dyskusje z Mikkelsonem
            • kamilar Re: duchu przecież ty prezentujesz poziom mikkels 29.09.06, 00:04
              Duch mi przypomina szeryfa w Pcimiu Dolnym z filmu "Czołg":)
          • Gość: wesoły romek Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:41
            Stary wiesz co to BBC i Times??? Jak tak to poczytaj co Świat mówi o Twoim
            idolu. Wiem wiem do stalinowców to prawda nie dochodzi, mówisz o czerwonych, a
            Twój idol to co- jeszcze gorszy bo zachowuje się jak idol ZSRR wójaszek stalin,
            ale Ty za głupi jestes żeby to zrozumieć, tak więc SPIEPRZAJ DZIADU
            • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 19:29
              Nie udawaj przygłupie, że czytasz Timesa. Co tam wyczytałeś ciemniaku? Na
              tłumacza cie nie stać.

Ja zaś już wiesz, co wyczytałem:
              ---------------

Wczoraj napisałem, że poczekam na ocenę prawników, czy zostało naruszone prawo i
              czy podkupywanie posłów stanowiskami, itd narusza prawo czy też jest normalną,
              dopuszczalą praktyką. Dziś już mam odpowiedź:

Financial Times napisał:

"Lawyers doubt if the conversation between Mr Lipinski and Ms Beger was illegal"

"Prawnicy wątpią, że rozmowa między Lipińskim a Beger naruszyło prawo."

www.ft.com/cms/s/4989a252-4e8a-11db-bcbc-0000779e2340.html
              Tak więc cała ta propagandowa histeria rozpętana przez koalicję
              czerwono-róźowych ma na celu wprowadzenie w błąd społeczeństwa, że jakoby
              zostało naruszone prawo. Afera której nie ma.

Co warte są TERAZ wypowiedzi aleksieja i innych kłamliwych szczekaczy, to
              odsyłam do sygnaturki.
              • Gość: wesoły romek Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:15
                A wiesz durniu że jest cos takiego jak The Times chyba nie ptasi mózgu. Dzięki
                Bogu studja udało mi się skończyć i z przykrością muszę stwierdzic że po dość
                długiej nieobecności w tym kraju przychodzą do mnie tacy jak Ty i opowiadają
                takie bzdury. A Twój idol opowiada jak to mi pobory wzrosną bo on tak dobrz
                rządzi- miało byc 30% a wychodzi 12???Ty mi nie mów o tłumaczeniu jełopie bo
                miałem przyjemnośc przez kilka miesięcy to czytać w orginale. Swoją drogą to
                kończe tę dysputę, bo niestety są tacy ludzie jak Ty że im nawet psychiatra nie
                pomoże, no ale jak chcesz to poproszę znajomego to Cię przebada tylko mu nie
                mów o dobrobycie bo wyśle Cię na oddział zamknięty.
              • Gość: wesoły romek Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:46
                Ponadto wszędzie widziśz komuchów no mania prześladowcza albo natręctwo??
                Imponujesz mi jednym wierzysz politykom , gratuluję. Ja myślę o nich jak o
                paracytach jak owsik glista i inne no ale w tym przypadku i takie pasożyty
                muszą być a czy oni z pis sld czy po to ich problem, tylko do koryta ciągną.
                Więc odczep się odemnie a ja też nie bendę komentował więcej Twoich postów.
                Ci durnie zarabiają po 10000 tyś a ja po 6 latach am i takich tam 1200 brutto
                więc nie wiem co miał na myśli premier mówiąc że jest lepiej w innych krajach
                UE tyle w tydzień można zarobić, albo w 2 dni(sobota i niedzie;a) Więc gdzie
                ten dobrobyt pisu
              • Gość: wesoły romek Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:05
                but it is a headache for Law and Justice. The party campaigned on the need to
                clean up and reform Polish public life, and to break with the old and corrupt
                ways of governing that the party says was a hallmark of the ex-communist left.
                No tak a co z tym zrobić????????? Tłumaczyć rozumiem że nie trzeba
      • kamilar Re: Prawi i sprawiedliwi 27.09.06, 10:33
        duch_zenona napisał:

> A ty żałosny romku jesteś jeszcze głupszy niż Renia, chociaż teoretycznie jest
        > to przecież niemożliwe.

Tak Zenon, to deszcz pada:)
        • Gość: Łom ża Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.lomza.mm.pl 28.09.06, 00:04
          Niestety czytając ten wątek stwierdzam ,że połowa z was nie widzi zadnego
          problemy a druga połowa napędza koniunkturę nienawiści więc pewnie są z PO .Po
          obejrzeniu tych taśm widziałem :
          normalne negocjacje w sprawie przejścia do innego klubu- chyba nik nie miał
          złudzeń że to się tak odbywa ? Jeżeli miał to do przedszkola
          No i to że kaczyniak powiedział renatce żeby się waliła bo ministrem nie
          będzie bo rok temy zdała maturę

WG mnie kaczyniak powinien iś jeszce dalej i razp......to towarzystwo i posłac
          do domu a ich diety rozdac biednym.To jest robota .cztery lata opozycja
          opluwa rządzących aby potem sama byc opluwana za to za co sama pluła

Myślę że społeczeństwo było by bardzo wdzięczne za to aby już więcej nie
          ogladac:
          jasia fasolę rokitę
          wnuczka z wermachtu
          przestępcę leppera
          no i całego czerwonego złodziejstwa

• Gość: zosia Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:59
            pomidor
          • nekroskop88 Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 15:52
            > no i całego czerwonego złodziejstwa

PiS tak łatwo nie pójdzie
          • kamilar Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 21:06
            normalne negocjacje odbywająsię między klubami, oficjalnie. Podkupowanie i
            rozbijanie klubów to co innego.
            Do tego mamy obietnicę przekrętu, czyli zapłaty weksli z kasy sejmowej,
            wykorzystanie prawników ministerstwa do tworzenia koalicji (zamiast łapać
            przestępców, robią ekspertyzy dot. weksli). A to wszystko robione przez partię
            odnowy moralnej w polityce.
            Owszem to było normalne, nie zdziwiłbym sie ,gdyby tak samo robila AWS i SLD,
            jednak gdyby to zrobił Miler to by nikt się nie zdziwił, bo to polityk o
            cynicznym image.
        • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 00:29
          kamilar napisał:

> duch_zenona napisał:

> Tak Zenon, to deszcz pada:)
          ---------------
          To ci, kamilar współczuję. Dobrze że u mnie nie pada.
          • Gość: zosia Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:50
            myślałam pozytywnie o Tobie duchu.....ale PiS...????
            • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 01:26
              Jeszcze niedawno marzyłem o koalicji PiS - PO, silnym rządzie i głębokich reformach.

Dziś marzę tylko o lustracji i dekomunizacji a PO jest moim wrogiem, bo jest
              zbyt słabe by samodzielnie utworzyć rząd a więc zawarłoby koalicję z czerwonymy
              a każdy, kto chce zawrzeć koalicję z postkomunistami jest moim wrogiem, bo każda
              koalicja z udziałem czerwonych oznacza złodziejstwo, afery, itd.

Smutne, ale prawdziwe.
              • Gość: Łomża Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.lomza.mm.pl 28.09.06, 01:30
                Widac Zosiu nie każdy ma w głowie PO midory
              • Gość: zosia Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 01:33
                przykro mi "duchu...",czerwonego nie trawię...a co do innych mam odmienne
                zdanie...jeszcze się nie raz zawiedziesz na tym swoim PiSie...zobaczysz!!!
                • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 03:36
                  Jeżeli PiS otworzy puszkę z aferami, przeprowadzi lustrację i dekomunizację to
                  nic mnie nie rozczaruje. Niech posadzi złodziejstwo do więzienia i wierz mi -
                  jeżeli następna ekipa będzie rozliczać PiS, to wcale nie będę płakał.

W tej chwili ważą się losy czy Polska będzie państwem podobnym do Rosji, gdzie
                  powszechna korupcja, złodziejstwo i bandyctwo spychają obywateli do skrajnej
                  nędzy a w tym czasie powstają potężne fortuny czy też będzie normalnym
                  europejskim krajem.
                  • alex.4 Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 09:32
                    Aby przeprowadzić lustrację trzebaby uderzyć w Gilowską czy Jasińskiego, oraz w pewna pania bliską Kaczyńskim. Zresztą PIS zawsze miał mniej radykalne poglądy na temat lustracji niż PO (przynajmniej artykułowane przez Rokitę). Jakoś Jurek nie może wprowadzić lustracje do porządku obrad sejmu. W tym czasie PIS zdąrzył uchwealić ordynacje. O lustracji zapomniał:)
                    Aby rozliczyć afery trzeba by zająć się SKOKami. A na to PISu też nie jest stać.
                    • duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 15:25
                      Gilowska została oczyszczona z wszelkich zarzutów, zaś PO ma takie poglądy, że
                      udaje że jest za lustracją a w sejmie zawsze głosuje przeciw, bo im coś niby w
                      ustawie nie pasuje. Tak w ogóle, to z 2-3 wyjątkami PO zawsze głosował tak samo
                      jak komuniści. Dziwny przypadek.

Co do jakiejś tam małej aferki SKOK-i, to myślę, że zajmie się tym następna
                      ekipa rządząca, bo jest tyle innych grubych afer do wyjaśnienia.

To lustracja i dekomunizacja jest głównym powodem wściekłych ataków PO i SLD
                      łącznie z ostatnią próbą zamachu stanu i próbami wyprowadzenia ludzi na ulicę.
                      • alex.4 Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 15:47
                        Gilowska zostanie uznana za osobe donoszącą SB wedle nowej ustawy, jeśli ona kiedyklowiek wejdzie w zycie. Podobnie zresztą spotka los Jasińskiego. I to jest powód dla którego lustracja zapewne szybko nie wróci do sejmu. Kaczyńśki już zapwoiedział że nalezy przygotować nowelizacje ustawy.
                        Co do SKOKów to jest tak samo mała aferka jak ustawa medialna Jakubowskiej.
                    • kamilar Re: Prawi i sprawiedliwi 29.09.06, 00:11
                      Co do lustracji to Duch albo udaje, albo nie wie, że poprawki do ustawy,
                      proponowane przez PO tylko wzmacniały ostrze ustawy, skierowane w stronę byłych
                      komuchów.

Duch myśli o PiS w kategoriach życzeniowych, niczym europejska elita o Sowieckim
                      komuniźmie w międzywojniu. On wypełnił obraz PiS swoim wyobrażeniem tej partii.
                      A wszystko co nie pasuje do tego wyobrażenia, podlega negacji i jest odrzucane.
                • kamilar Re: Prawi i sprawiedliwi 29.09.06, 00:08
                  Gość portalu: zosia napisał(a):

> przykro mi "duchu...",czerwonego nie trawię...a co do innych mam odmienne
                  > zdanie...jeszcze się nie raz zawiedziesz na tym swoim PiSie...zobaczysz!!!

Niestety głupoty PiS-u Ducha nie dotkną, siedzi sobie w Stanach i mędrkuje
                  oderwany od polskiej rzeczywistości.
          • kamilar Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 18:23
            duch_zenona napisał:

> To ci, kamilar współczuję. Dobrze że u mnie nie pada.

Polecam dzisiejszy wywiad ze Staniszkis w Dzienniku. Przecież Ona jest guru
            prawicy i antysalonu, więc jej opinii chyba nie podwarzysz:)
            • zewsi Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 19:33
              Ona od pewnego czasu jest już w szarej sieci.
              • kamilar Re: Prawi i sprawiedliwi 28.09.06, 21:07
                to znaczy w układzie. Ona też? W dodatku nazwała rządy PiS nowym układem, wcale
                nie lepszym:)
                Nikomu już nie można ufać:)
                • alex.4 Re: Prawi i sprawiedliwi 29.09.06, 07:16
                  Staniszkis potrafi poruszać się od hednej bandy do drugiej:) hedno jest pewne tak powinni zachować się przyzwoici ludzie z kregów pisowskich. Przecież Lipiński zachował się tak jak miało być wyrugowane.
    • Gość: ooo Re: Prawi i sprawiedliwi IP: 212.33.83.* 28.09.06, 10:38
      • duch_zenona tu znajdziecie odpowiedź 28.09.06, 17:03
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=49309428&a=49424478
        • alex.4 Re: tu znajdziecie odpowiedź 29.09.06, 07:18
          Nie wiem czy czytałęś opinie międzynarodowe o wydarzeniach, ale niukt nie twierdzi, że to co zrobił PIS jest normalnym standartem w demokratycznych krajach. Wszędzie sie uważa zachowanbie zradzącego układu za kompromitujące
          • duch_zenona Re: tu znajdziecie odpowiedź 30.09.06, 03:58
            alex.4 napisał:

> Nie wiem czy czytałęś opinie międzynarodowe o wydarzeniach, ale niukt nie twier
            > dzi, że to co zrobił PIS jest normalnym standartem w demokratycznych krajach. W
            > szędzie sie uważa zachowanbie zradzącego układu za kompromitujące
            ---------------------

Ty nie wiesz, ale ja wiem, że ty analfabeto najwyżej ruskie opinie mogłeś
            czytać, bo jak ktoś, kto poprawnej polszczyzny nie może przyswoić w Polsce
            mieszkając mógłby się nauczyć np jęz. angielskiego?

A wiesz aleksieju, gdzie ja mam opinie ruskiej prasy? Tam gdzie twoje.
            • alex.4 Re: tu znajdziecie odpowiedź 30.09.06, 09:59
              Niemieckie, anfgielskie, belgijskie, amerykańskie opinie. Nie ma gazety na zachodzie która by nie komentowała skandal jaki wywołał PIS. I to bardzo ostro.
    • Gość: pies na kaczki Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:27
      duchu zenona ty nierobie jeden zostałeś namierzony nawet ci minister Dornowaty
      nie pomoże ty konfidencie zapchlony spieprzaj dziadu duchu zenona won do Torunia
      • Gość: Łomża Re: Prawi i sprawiedliwi IP: *.lomza.mm.pl 29.09.06, 22:33
        Miało się udać, dobrze było zaplanowane i co? wstyd? Partacze jedni.
        Liczyłem, że Jaruś z ferajną popłyną w nicość. I wreszcie w Polsce będzie
        normalność. Co prawda mnie osobiście to oni wiszą, ale martwię się o wujka.
        Chłop od roku ma przerąbane. Już miał dwa zawały.
        Człowiek porządny, całe życie pracował uczciwie. No dorobił się trochę, ale jak
        pracuje się przez 30 lat to i nie dziwota. Do 1989 roku był porządnym
        urzędnikiem państwowym. Pracował jako major SB. W pamiętnym roku musiał
        niestety zmienić zawód. Przez czysty przypadek kupił zakłady zatrudniające parę
        tysięcy ludzi za symboliczną złotówkę. Lewandowski mówił żeby kupować, więc
        posłuchał (miał akurat wolną złotówkę) i kupił. Po dwóch miesiącach znalazł się
        zachodni kupiec i odsprzedał, z drobnym zyskiem. Zakłady upadły aby nie mieć
        konkurencji z własnymi towarami. Za pieniądze wybudował skromny domek, te 400 m
        (2) z basenem i działką 20ha. Lokalizacja denna pod Warszawą. Równocześnie
        przypadkowo kolega z dawnej pracy zaproponował robotę w radach nadzorczych
        firmy paliwowej i w jakimś banku. Człowiek wykształcony Uniwersytet
        Marksistowsko-Leninowski ukończył (chyba), to co miał się nie zgodzić, koledze
        odmówić? Po drugie te skromne w przeliczeniu na dzisiejsze kilkadziesiąt
        tysięcy miesięcznie przyda się na skromne życie. Pytałem w jakich firmach
        pracuje, mówił , że nie wie bo i tak się na tym nie zna. Bo w radzie nadzorczej
        to trzeba zasiadać, a to potrafi.
        Pytam więc, co złego człowiek zrobił, że PISowcy chcą go usunąć z rad
        nadzorczych.
        Obecny rząd bezczelnie chce przejąć wszystko w tym państwie. Nie liczą się
        kompletnie z nikim. Chcą zawłaszczyć całą Polskę. Dla nich porządny człowiek to
        śmieć. Usunęli wujka już z rady nadzorczej firmy paliwowej, podobno chcą usunąć
        i z banku.
        Dlatego precz z PISem i ich poplecznikami. Polska zasługuje na normalność.
        Bo jak ten stan potrwa dłużej to wujek będzie musiał wyjechać na Białoruś.
        Donald na prezydenta, Jan Maria na premiera, Wojtek O. ministrem edukacji, a
        Andrzej L. na ministra finansów.

• duch_zenona Re: Prawi i sprawiedliwi 30.09.06, 03:52
        Gość portalu: pies na kaczki napisał(a):

> duchu zenona ty nierobie jeden zostałeś namierzony nawet ci minister Dornowaty
        > nie pomoże ty konfidencie zapchlony spieprzaj dziadu duchu zenona won do Toruni
        > a
        ------------
        Znowu jakiś czerwony burek bolszewicki zerwał się z łańcucha. Pier--lone
        bolszewiki- psy na łańcuchach trzymają w dziurawych budach, rzadko karmią i
        jeszcze dziwią się, gdy się zerwą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka