Gość: Max IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.1.* 19.03.03, 21:03 Pani Dargiewicz, jak prawie zawsze, udalo sie zakonczyc tekst trafna puenta. Ludzie, kto puszcza te teksty? Czy ktos odpowiedzialny za to w ogole je czyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: banal Re: Forum szkół rozpoczęte IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 20.03.03, 17:28 zanim zaczniesz innych krytykowac, naucz sie pisac po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Forum szkół rozpoczęte 20.03.03, 17:50 Zanim doczytałem do końca artykułu, pomyślałem sobie: szkoda że nie było mnie w tym czasie w Białymstoku, bo ciekawym doświadczeniem byłoby się wybrać i powiedzieć znienacka "Dzień dobry!" pani dyrektor Złockiej, którą widzę na zdjęciu obok artykułu. W moim przypadku puenta okazała się jak najbardziej trafna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: Forum szkół rozpoczęte IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 19:35 To co radzi pani kurator szkołom z terenu już dawno funkcjonuje. Np w Łapach zespół szkół mech. organizuje dni otwarte, ogólniak też ma swoje metody werbunku. Gimnazjum łapskie pęka w szwach(już niedługo), a gimnazjum w Płonce i Łapach Ossem mają swoją klientelę. Nie wiem czy te spędy tak szumnie nazwane są konieczne. Czy szkołom potrzebna jest taka forma reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Forum szkół rozpoczęte IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 19:50 Reklama nic nie da. Do dobrej szkoły i tak pójdą. Dlatego dzis rada powiatu białoruskiego miała podjąc decyzję o utworzeniu w Łapach II LO. Jeżeli jest takie zapotrzebowanie to te szkoły i tak będą się cieszyły powodzeniem. W Łapach konkurencja dobrze by wpłynęła na postawę niektórych nauczycieli obecnego LO. A, tak na marginesie to nie ma miejscowośći Łapy Osse, jest Gimnazjum nr. 2 w Łapach, które znajduje się w łapskiej dzielnicy - Osse. Sprawdz w spisie miejscowości polskich! Odpowiedz Link Zgłoś