Gość: Wiosna IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 20.03.03, 18:44 Żeby tak trochę odbiec od tego co wszystkie Agencje podają (IRAQ) oznajmiam, że jutro zaczynam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Jutro zaczynam swą misję 20.03.03, 18:47 Trzymam za słowo! I żeby tylko reklamacji nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Jutro zaczynam swą misję 21.03.03, 07:58 No nieźle zaczełaś Wiosno. Już wyprałem czapeczkę i szalik. Schowałem ocieplane buty i rekawiczki a tu niespodzianka - minus 6 stopni. Marzanna roztrzaska się o lód. Co Ty wyprawiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jutro zaczynam swą misję 21.03.03, 10:49 Tak się właśnie obawiałem, że to jakaś ściema z tą Wiosną... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Jutro zaczynam swa˛ misje˛ 21.03.03, 08:49 Z okazji nadejscia... wszystkim Foremkom najlepszego, milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jutro zaczynam swa˛ misje˛ 21.03.03, 10:52 Dołączam się do Poziomkowych wiosennych życzeń ze słonecznej, mroźnej Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Jutro zaczynam swa˛ misje˛ 21.03.03, 11:12 Już wiem co się dzieje. Jest zimno, aby każdy pomyślał o czymś rozgrzewającym. Jak juz zaczniemy świętować tak wspaniały dzień to Wiosna przyjdzie, a wiadomo zgodnie z naszą tradycją spragnionego trzeba spoić. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jutro zaczynam swa˛ misje˛ 21.03.03, 11:14 Wierdziałem że to jakaś sciema. Wiosno przybadź wreszcie. Jest tak strasznie zimno.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Jutro zaczynam swą misję IP: *.tkb.net.pl 21.03.03, 18:27 WIOSNA ! ech że ty ! żeby mi to było ostatni raz - mróz,wie]atr i w ogóle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jutro zaczynam swą misję IP: 212.33.74.* 21.03.03, 18:29 bardzo przepraszam za slowka ale jak dzis wyszlam z domu to wymknelo mi sie : do dupy z taka wiosna ! :) kiedy bedzie cieplo ?! Koledze przez ten mroz rura wydechowa odpadla i musi nowa kupic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Re: Jutro zaczynam swą misję IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 21.03.03, 18:32 A któryś z Was może zapytał by cza aby nie pomóc Wiośnie w porządkach....??? Nieeeee tylko czekacie aż ja wszystko osusze i posprzątam po Zimie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Zemsta Zimy 21.03.03, 18:50 Gość portalu: Wiosna napisał(a): > A któryś z Was może zapytał by cza aby nie pomóc Wiośnie w porządkach....??? > Nieeeee tylko czekacie aż ja wszystko osusze i posprzątam po Zimie... :( Wiosna - tylko się nie denerwuj. Zimie to się dopiero oberwało, a podejrzewam że na Lato i Jesień ludzie też będą narzekać:))) A tak na marginesie - to nie wina Wiosny że nie może przyjść, tylko Zimy że nie chce odejść:)))) A Wiosna przyjdzie i tak... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zemsta Zimy 21.03.03, 19:50 Wiosno, a od czego ty jestes. Przecież to nalezy do twoich obowiązkó. Dlaczego chcesz swoja pracę zrzucić na innych. Wygodnicka..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Zemsta Zimy 21.03.03, 21:08 Bo to jest tak: wchodzę na forum w czwartek i widzę wątek "Jutro zaczynam swą misję". No dobrze, w piątek zaczęła od -6 stopni. Wchodzę na forum i znowu "Jutro zaczynam swą misję". Wieczorna prognoza pogody zapowiada minus 10 stopni. Właśnie wróciłem ze spaceru - są wspaniałe ślizgawki. Jeżeli w sobotę znowu będzie "Jutro zaczynam swą misję" to zwykłe omijanie swoich obowiazków. Dość z tym jutro, ma być dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 00:28 Nxa - Twoje "ma być dzisiaj" było już przedwczoraj - a ciągle aktualne. W Warszawie temperatura ciągle na minusie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 00:33 No co Ty Rals, jest już bardzo wiosennie: Krakowskie Przedmieście zalane jest słońcem Wirujesz jak obłok, wynurzasz się z bramy A ja jestem głodny, tak bardzo głodny Kochanie, nakarmisz mnie snami Zielony Żoliborz, pieprzony Żoliborz Rozkwita na drzewach, na krzewach Ściekami z rzeki kompletnie pijany Chcę krzyczeć, chcę ryczeć, chcę śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 00:38 freewolf napisał: > No co Ty Rals, jest już bardzo wiosennie: > > Krakowskie Przedmieście zalane jest słońcem > Wirujesz jak obłok, wynurzasz się z bramy > A ja jestem głodny, tak bardzo głodny > Kochanie, nakarmisz mnie snami > Zielony Żoliborz, pieprzony Żoliborz > Rozkwita na drzewach, na krzewach > Ściekami z rzeki kompletnie pijany > Chcę krzyczeć, chcę ryczeć, chcę śpiewać Aż wyjrzałem przez okno, żeby sprawdzić: słońca ni cholery, z bramy istotnie coś się wynurza i chwiejnym krokiem oddala się w stronę końca ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 01:23 A to już wiem - Wiosna się nabzdryngoliła i zgubiła drogę. Trzeba by ją czym prędzej przechwycić i na wytrzeźwiałkę, bo jak pójdzie w cug, to będziemy tu do maja w wełnianych czapkach i szalikach śmigać. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 10:09 ralston napisał: > Aż wyjrzałem przez okno, żeby sprawdzić: słońca ni cholery, z bramy istotnie > coś się wynurza i chwiejnym krokiem oddala się w stronę końca ulicy... No to masz jakieś dziwne okna. Moje pokazują obraz słońca i zieleni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Re: Zemsta Zimy IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 23.03.03, 10:52 Specjalnie dzisiaj udowadniam , że nadeszłam. 5,5 na plusie i słońce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 14:39 Trzeba Cie wiosno pochwalic. Dziś jest ładnie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Dziękuję 23.03.03, 15:48 Dziękuję, za bratki, krokusy, zimowity i pierwsze listki zielonej koniczyny. Dziękuje za biedronkę i dwa motyle. Dziękuję, że nareszcie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dziękuję 23.03.03, 16:04 Przyłaczam sie do podziekowań.... Długo kazalaś na siebie czekać. Ale było warto Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 18:43 freewolf napisał: > ralston napisał: > > > Aż wyjrzałem przez okno, żeby sprawdzić: słońca ni cholery, z bramy istotn > ie > > coś się wynurza i chwiejnym krokiem oddala się w stronę końca ulicy... > > No to masz jakieś dziwne okna. Moje pokazują obraz słońca i zieleni. :) Może umyję szyby? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zemsta Zimy 23.03.03, 22:00 ralston napisał: > Może umyję szyby? Ja proponuję raczej otworzenie okna (ewentualnie włączenie Windows). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jutro zaczynam swą misję 01.04.03, 20:49 Jest juz kwiecień, a zimno straszliwie. Wiosno, co z Toba? Zachorowałaś? Zakochałaś się? Nie dali Ci podwyżki? Znudziła Ci się praca? Co jest? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Jutro zaczynam swą misję 01.04.03, 21:02 alex.4 napisał: > Jest juz kwiecień, a zimno straszliwie. Wiosno, co z Toba? Zachorowałaś? > Zakochałaś się? Nie dali Ci podwyżki? Znudziła Ci się praca? > Co jest? > Pozdr Może to trzeba inną metodą: Wiosno droga! Wiosno kochana! Bardzo serdecznie Ciebie prosimy, przyjdź już do nas. Stęskniliśmy się za Tobą, Twoim ciepłem i słoneczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jutro zaczynam swą misję 02.04.03, 13:35 freewolf napisał: > alex.4 napisał: > > > Jest juz kwiecień, a zimno straszliwie. Wiosno, co z Toba? Zachorowałaś? > > Zakochałaś się? Nie dali Ci podwyżki? Znudziła Ci się praca? > > Co jest? > > Pozdr > > Może to trzeba inną metodą: > Wiosno droga! Wiosno kochana! Bardzo serdecznie Ciebie prosimy, przyjdź już do > nas. Stęskniliśmy się za Tobą, Twoim ciepłem i słoneczkiem. Alex: To też nie pomaga. Wiosno rozpuść oszronione włosy swe, przyjdź w końcu, rozgrzej nasze zmysły i ciała, doprowadziać nas do szaleństwa, spraw że Twoje przyjście przesłoni nam cały świat. Spraw aby cały świat pachniał jaśminem, a wszystko miało twój zapach twój smak. Tak nam jest ciebie brak. Po prostu bądź, i już. Zostań nie godzinę, ani dwie, zostań już na długo (aż się toba znudzimy i bedziemy oczekiwać lata:)) O Pani chciej.... Tak długo czekam, a ty ciągle myjesz swoje ciało, ale wiem że to co robisz robisz dla nas.... Wiosno jesteś naszym snem, snem o Marylin Monroe.... Po prostu nie ociagaj się, tylko w końcu przyjdź. Tak chcę..... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Jutro zaczynam swą misję 02.04.03, 13:57 > Wiosno rozpuść oszronione włosy swe, przyjdź w końcu, rozgrzej nasze zmysły i > ciała, doprowadziać nas do szaleństwa, spraw że Twoje przyjście przesłoni nam > cały świat. Spraw aby cały świat pachniał jaśminem, a wszystko miało twój > zapach twój smak. Tak nam jest ciebie brak. Po prostu bądź, i już. Zostań nie > godzinę, ani dwie, zostań już na długo (aż się toba znudzimy i bedziemy > oczekiwać lata:)) O Pani chciej.... > Tak długo czekam, a ty ciągle myjesz swoje ciało, ale wiem że to co robisz > robisz dla nas.... > Wiosno jesteś naszym snem, snem o Marylin Monroe.... > Po prostu nie ociagaj się, tylko w końcu przyjdź. Tak chcę..... > Teraz widać kogo najbardziej ogarnęła desperacja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jutro zaczynam swą misję 02.04.03, 14:00 awee napisała: > > > Wiosno rozpuść oszronione włosy swe, przyjdź w końcu, rozgrzej nasze zmysł > y i > > ciała, doprowadziać nas do szaleństwa, spraw że Twoje przyjście przesłoni > nam > > cały świat. Spraw aby cały świat pachniał jaśminem, a wszystko miało twój > > > zapach twój smak. Tak nam jest ciebie brak. Po prostu bądź, i już. Zostań > nie > > godzinę, ani dwie, zostań już na długo (aż się toba znudzimy i bedziemy > > oczekiwać lata:)) O Pani chciej.... > > Tak długo czekam, a ty ciągle myjesz swoje ciało, ale wiem że to co robisz > > > robisz dla nas.... > > Wiosno jesteś naszym snem, snem o Marylin Monroe.... > > Po prostu nie ociagaj się, tylko w końcu przyjdź. Tak chcę..... > > > > > Teraz widać kogo najbardziej ogarnęła desperacja:))) Alex; Jak należy rozumieć to "Teraz widać kogo najbardziej ogarnęła desperacja"? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Jutro zaczynam swą misję 02.04.03, 14:04 > Alex; Jak należy rozumieć to "Teraz widać kogo najbardziej ogarnęła desperacja" > ? > Pozdr Chodzi o poświęcenie w stosunku do Wiosny i zmienienie tonu wołania aby przyszła i była. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jutro zaczynam swą misję 02.04.03, 14:06 A cóz innego nam zostaje. Przecież jest zimno. A ja jestem zwierzęciem ciepłolubnym.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jutro zaczynam swą misję 03.04.03, 19:16 Rozumiem wiosno, ze dla mnie przyjść nie chcesz (skoro nie wzruszyły Cie moje słowa).... Jakoś z tym sie pogodzę. I przezyje to.... Ale może dla kogoś innego byc przyszła.... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Jutro zaczynam swą misję 07.04.03, 10:11 Gość portalu: Wiosna napisał(a): > Żeby tak trochę odbiec od tego co wszystkie Agencje podają (IRAQ) oznajmiam, > że jutro zaczynam. Po trzech tygodniach misji Wyższej Instancji nie spodobała się jakość pracy Wiosny i wobec czego Wiosna została zwolniona.... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Jutro zaczynam swa˛ misje˛ 07.04.03, 10:15 Co chcesz? Bociany przylecialy, a ze Zima nie chce odpuscic to juz inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Jutro zaczynam swą misje 07.04.03, 10:23 poziomk napisał: > Co chcesz? Bociany przylecialy, a ze Zima nie chce odpuscic to juz inna > sprawa :) Bociany przyleciały ?? gdzie? nad Bugiem ich nie ma...:( Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Jutro zaczynam swa˛ misje 07.04.03, 11:13 awee napisa?a: > Bociany przylecia?y ?? gdzie? nad Bugiem ich nie ma...:( Toz Koro pisal chyba w piatek, ze juz widzial :) ---------- poziomK Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Jutro zaczynam swa˛ misje 07.04.03, 15:21 poziomk napisał: > Toz Koro pisal chyba w piatek, ze juz widzial :) Z zabłąkanym Tomahawkiem znad zatoki mu się pomyliło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: Jutro zaczynam swą misję 07.04.03, 10:17 awee napisała: > Po trzech tygodniach misji Wyższej Instancji nie spodobała się jakość pracy > Wiosny i wobec czego Wiosna została zwolniona.... Jakis nieludzki czlowiek z Awee. Chcesz zeby przed Toba ukleknac i pocalowac w reke czy co...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Jutro zaczynam swą misję 07.04.03, 10:22 kokesz1 napisał: > Jakis nieludzki czlowiek z Awee. Chcesz zeby przed Toba ukleknac i pocalowac w reke czy co...?;) Przecież to nie z mojej winy Wiosna odeszła:) a mnie też to martwi że jej nie ma... Chyba że komuś to się podoba że śnieg pada bo mnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiol Re: Jutro zaczynam swa˛ misje˛ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:18 awee napisa?a: > Po trzech tygodniach misji Wyz˙szej Instancji nie spodoba?a sie˛ jakos´c´ pracy > Wiosny i wobec czego Wiosna zosta?a zwolniona.... czyli wakat wolny a ktos tu chyba pracy szuka... (pewnie nie beda kazac pisac tym piorem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Jutro zaczynam swa˛ misje˛ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 13:16 Tak mnie sie wydaje ze z tą wiosną to tak jak z moją ulubioną telenowlą (tytułu nie podam)bo nie chce reklamować przypadkiem :)))ale moglo to być tak ze niejaka Marzanna uknuła jakiś spisek przeciw Wiośnie i podstępnie udała ze utonęła by z ukrycia zaatakować bezbronną i nic nie podejrzewającą Wiosenkę, brakuje dalszego ciągu ze zjawia sie ktoś kto uwalnia Wiosnę z rąk okrutnej Marzanny , która to ginie smiercią tragiczna i wiosna i ktoś sie zakochują a zima juz nigdy nie wraca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Powrót Marzanny IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 13:20 Ewentualnie gdyby serial sie spodobal mozna by bylo nakręcić powrót Marzanny tylko tym razem bylaby jeszcze zimniejsza i okrutniejsza, spadła na samo dno ale sie podniosła hhaaaaaa!!!chyba zaczne pisać scenariusze:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Re: Jutro zaczynam swą misję IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 07.04.03, 17:09 Chciałam przeprosić ale dzwoniłam w sprawie opadów śniegu, i dowiedziałam się że w Polsce mamy taki zwyczaj ostatnio , że nie mamy 4 pór roku jak to się wszyscy zdążyli przyzwyczaić tylko 2 pory . 1. Pora gorąca i sucha -ta co będzie niebawem... 2. Pora zimna i mokra (śnieżna) ta co teraz . Nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś