Dodaj do ulubionych

Jagiellonia pokonała Ruch

IP: *.dsl.frs2ca.pacbell.net 14.10.06, 08:36
"Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 1:0 (0:1)"?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kriss Gratulacje IP: 148.81.175.* 14.10.06, 08:36
      Jagiellonia dokonała tego samego co nasza reprezentacja w meczu z Portugalią.
      Sądzę że mało kto wierzył w wygraną Jagi. Gratulacje i aby tak dalej.
      • andrzej.matys z czego się cieszycie białorusini??? 14.10.06, 09:42
        Ruch był lepszy tylko wam sprzyja szczęście .No ale jak się nie wykorzystuje
        5x100% to się przegrywa z rusami.Gracie do bani ale wygrywacie. poza tym
        powinniście grać w ruskiej III lidze .Zamarzły już u was jeziora??I dlaczego
        macie takie śmieszne pajacowskie kostiumy jak dzieci z przedszkola???Jaki naród
        takie stroje co?Polska wygrała przez zufall tak jak wy no ale mówi się trudno i
        leje się goroli dalej.
        • koczisss Re: z czego się cieszycie białorusini??? 14.10.06, 10:19
          Synek, stul ten ciulowaty pysk!
          • andrzej.matys Re: z czego się cieszycie białorusini??? 14.10.06, 10:41
            napisz to po białorusku,Łukaszenko Ci pomoże.Mam nadzieję ,że w końcu zaczniecie
            dostawać to na co tą parodią futbolu zasługujecie. A podobno macie grać w
            nagrodę w lidze białoruskiej.
            • koczisss Re: z czego się cieszycie białorusini??? 14.10.06, 10:47
              Człowieku, ja z Białorusią mam tyle wspólnego co z Czechami, czyli nic!
              Dostał Twój ciulowty klubik baty, to już trzeba obrażać?
              A jak już miałbym wybierać, to wolałbym zostać BIAłORUSINEM, niż kretem,
              śmierdzącym, brudnym zdrajcą HANYSEM.
              Na szczęście nie muszę wybierać, pozostając po prostu POLAKIEM.
              A won na grube, zima idzie, wyngiel trza kopać, raus ino gibko!!!
              • andrzej.matys Re: z czego się cieszycie białorusini??? 14.10.06, 11:06
                "Na szczęście nie muszę wybierać, pozostając po prostu POLAKIEM."
                ślicznie napisane przez Łukaszenkę. A glacę sobie też zaczesujesz tak jak twój
                wódz?.Wongiel wykopiemy żeby wam sprzedać z 1000% zyskiem i zedzreć z waszych
                białoruskich życi ile się da.
                "Zdrajcą Hanysem?" a kogo ja zdradziłem? polskę? nigdy nie czułem się polaczkiem
                więc nie miałem kogo zdradzić.Na następny szpil wyrób sobie paszport.Bo imnaczej
                Cię w sosnowcu zostawią.A przeręble już wydłubałeś żeby ukraść z pgr-u rybki na
                zakąskę tego mętnego bimbru przemycanego z puszczy?
                "raus ino gibko" dobrze uczysz się języka który zapanuje też kiedyś w twojej wiosce.
              • andrzej.matys Re: z czego się cieszycie białorusini??? 14.10.06, 11:06
                "Na szczęście nie muszę wybierać, pozostając po prostu POLAKIEM."
                ślicznie napisane przez Łukaszenkę. A glacę sobie też zaczesujesz tak jak twój
                wódz?.Wongiel wykopiemy żeby wam sprzedać z 1000% zyskiem i zedzreć z waszych
                białoruskich życi ile się da.
                "Zdrajcą Hanysem?" a kogo ja zdradziłem? polskę? nigdy nie czułem się polaczkiem
                więc nie miałem kogo zdradzić.Na następny szpil wyrób sobie paszport.Bo imnaczej
                Cię w sosnowcu zostawią.A przeręble już wydłubałeś żeby ukraść z pgr-u rybki na
                zakąskę tego mętnego bimbru przemycanego z puszczy?
                "raus ino gibko" dobrze uczysz się języka który zapanuje też kiedyś w twojej
                wiosce...
                • Gość: Ali Re: z czego się cieszycie białorusini??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.10.06, 12:18
                  Białorusin to na ciebie pod celą wołalicw..uchu niemyty. Dostaliście baty bo
                  jesteście cieniasami, a ze swoją grą to się nadajecie do okręgówki. A ty
                  brudasie wymyj lepiej swoje sierdzące łachy,bo masz całe czarne po tym jak
                  kradłeś węgiel z biedaszybów.
            • Gość: vlad79 Re: z czego się cieszycie białorusini??? IP: 195.177.196.* 14.10.06, 13:47
              andrzej.matys napisał:

> napisz to po białorusku,Łukaszenko Ci pomoże.Mam nadzieję ,że w końcu zacznieci
              > e
              > dostawać to na co tą parodią futbolu zasługujecie. A podobno macie grać w
              > nagrodę w lidze białoruskiej.

i co juz się szmaciarzu dowartościowałeś ?
        • Gość: KOŚCIUSZKO Re: z czego się cieszycie białorusini??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 10:44
          Zapytałeś z czego sie cieszę ??? Ciesze sie ze nie jestem takim BARANEM jak ty.
          z tego ze Jagielonia pokazała jak trzeba wygrywac i z tego ze jestem
          bialorusinem :)
          A czy ty kolego przyjedziesz donas na mecz ???? Ja u ciebie byłem ????
          czy moze sie mrozu boisz ??/ a moze czego innego ?
          pozdr5awiam
          Tadeusz
          • koczisss Re: z czego się cieszycie białorusini??? 14.10.06, 10:48
            Myślę, ze boi się czystego powietrza, zwyczajnie zdechł by pod płotem jak pies:)
            • Gość: KOSCIUSZKO Re: z czego się cieszycie białorusini??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 10:54
              :) heheheheheheehheeheh
              no i NIEbedzie chciał wracać do swego ku..dołka urzeczony białoruską
              gościnnosicia :)Tylko poco nam ten baran ???? lepiej niech siedzi w swoim
              BRUDNEJ norze ...... jak mozna było przeczyttać straszny tam musi byc
              smrod .... i stechlizna ...
              pozdrawiam
              Tadeusz
              • andrzej.matys Tadeusz Kościuszko też był białoruski? 14.10.06, 11:12
                podobno byłeś gorolu u nas i nie wiesz jak śmierdzi?kłamstwo macie zakodowane w
                słowiańskich genach.
                I uważaj bo się zasmRodzisz.Pajacu w żólto czerwonej bieliżnie. Wyglądacie jak
                marne aktorzyki w przedszkolnym teatrzyku.Bzyczeliście wczoraj jak trutnie.I
                nauczcie się grać w piłkę bo to co pokazujecie to kpina z futbolu. No ale czego
                się spodziewić po rusach.Częśc ruskie wezmą ,częśc ukraińcy ,resztę niemcy i się
                w warszawie w tłoku podepczecie.
                • bialy.kurczak ubili my miedwiedia 14.10.06, 13:10
                  gryzzli? niet streliali.
                  drewniane chałupki jeszcze stoją w zentrum wsi?
                  • Gość: JAN Re: ubili my miedwiedia IP: *.csk.pl 14.10.06, 13:52
                    a stoja chalupki stoja :) lepsze to od kominów i smrodu :)
                    A ubili miedwiedia .... przedni zart :)przyznam sie ze wczesniej nie slyszalem
                    ale przedni ... :)
                    pozdrawiam
                    Paweł
                    • competer1 Re: ubili my miedwiedia 14.10.06, 15:42

Matys baranie! Przykro jest czytać takie teksty od gościa z Chorzowa. Pochodzę z tamtąd, ale mieszkam tutaj, w Białymstoku. Jak lałeś jeszcze w pampersa ja chodziłem na Ruch, teraz chodzę na Jagę. Oba zespoły mają super kibiców, tylko czasem trafia się taki przygłup jak Ty. Kpić to można tylko z Jojki jak wrzucił sobie swego czasu bale do bramki, podczas sprzedanego meczu. Popatrz sobie i się śmiej, jeśli potrafisz rozpoznac piłkarza o którym teraz piszę. www.thesun.co.uk/popupWindow/0,,2006470546,00.html. Poza tym jak tam Batory? Dalej tak wali z huty? Nawet nie próbuj porównywać jakości życia na Śląsku i na Podlasiu bo wiesz tyle ile ci za bajtla uma naplotła. Bierz sie stąd i leć popłakać.
                      • Gość: tidi Re: ubili my miedwiedia IP: *.proxy.aol.com 15.10.06, 02:20
                        Na temat stroi to Matys ma racje . Nie moglem sie doszukac w nich niczego
                        ladnego . Cos z ubioru pajaca w sobie maja .
                        • barman007 Re: ubili my miedwiedia 15.10.06, 12:17
                          a tu o chamstwie z Chorzowa:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=324&w=50341561&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka