Forum   musli

musli

(15 wyników)
  • Witam! Ja najbardziej lubię musli tropikalne i tradycyjne Nestle. Czy ktoś z was próbował nowego musli chrupkie Oetker'a. Czy warto, a jeśli tak to który rodzaj jest najlepszy?
  • Ostatnio skusiłam się i kupiłam musli Vitalis miodowe. Muszę przyznać, że bardzo mi zasmakowały, po prostu nie mogłam się od nich oderwać. W smaku są delikatniejsze niż Crunchy Sante, które wcześniej gościły na moim stole. A co wy sądzicie o tym musli. Które inne rodzaje są warte kupienia, jak smakują bananowe?
  • Witam! Czy ktoś z Was próbował już nowych musli Vitalis lekkich Oetker'a (4 rodzaje). Czy są warte swojej ceny (u mnie w sklepie kosztują około 5 zł.). Dotychczas kupowałam musli Nestle (które bardzo lubię). Jeśli ktoś z Was próbował, to które są najlepsze?
  • Jeśli ktoś widział w Warszawie niech mi powie.
  • Jeśli w ogóle. Oryginalne oczywiście.
  • sama nazwa w sobie drazni mnie bardzo mocno, rozumiem, ze pewna czesc spoleczenstwa chce byc bardziej amerykanska jak sami amerykanie, ale czy niemozna tej barbarzynskiej nazwy zamienic na jakis bardziej polski odpowiednik?
  • jak zrobic batonki musli chce zeby byl bez cukru i nie rozwalal sie przy gryzieniu
  • Szukam musli, które a. będzie zawierało jak najmniej cukru (ideał - bez cukru); b. będzie chrupiące. Same platki owsiane odpadają, bo robią się takie mamałygowate... Wiem, że można zrobić domowe musli, ale zawsze w przepisie jest miód czy cukier, albo nawet masło. Jeśli "upiekę" płatki owsiane bez tych składników - uda się uzyskać chrupiące musli?
  • Witam, czy ktoś może mi powiedzieć z czego robione jest crunchy. Pytam, bo nie wiem jakiego składnika mam szukać w sklepie. Mój brat przywiózł mi z Francji pyszne crunchy z orzechami i było to coś jak grube, słodkie ciasteczka zbożowe (pycha). Chciałam u nas kupić coś takiego, no i kupiłam musli z crunchy, ale niestety boli mnie po nich brzuch (chyba dlatego że są tam płatki owsiane, które w tej formie są za ciężkie dla mojego żołądka). Patrzyłam w hipermarkecie i we wszystkich musli z ...
  • mam pytanko, jak zrobic takie batonik, zeby były geste i nie lały sie od miodu?
  • Szukam przepisow na wegetarianskie potrawy z platkow owsianych. Mam ich kilka opakowan. Przerozne warianty musli mam juz za soba, brakuje mi fantazji co jeszcze z nich da sie przyrzadzic, a szkoda mi ich wyrzucic. Mysle o ciastkach, ale boje sie ze beda zbyt suche. Obtaczanie platkami kotletow sojowych odpada, nie przepadam za nimi. Najchetniej polaczylabym je z roznymi warzywami, ale jak? Za inne pomysly bede takze wdzieczna!
  • Musli(10)

    a musli lubicie??? robicie sami, czy kupukecie gotowe..no i z czym mleczkiem, kefirem czy jogurtem???? mlask!!
  • Bez czego nie wyobrazacie sobie waszej diety? Co lubicie najbardziej, co musicie jesc (moze codziennie?), z czego nie potrafilibyscie zrezygnowac? Ja uwielbiam domowe musli, ktore jem codziennie na sniadanie. Mieszam platki owsiane, jeczmienne i zytnie, dodaje owoce (glownie truskawki, maliny, czasem banana czy brzoskwinie), lyzeczke miodu, kilka migdalow i zalewam mlekiem sojowym Alpro. Juz wieczorem kladac sie spac ciesze sie na moje sniadanko. Zawsze gdy musze zjesc cos innego...
  • Najbardzej smakuje mi te chrupkie, najlepiej z bakaliami i egzotycznymi owocami kandyzowanymi, mniam. Do tego jogurt naturalny lubi kefir i gotowe śniadanko. Szybko i smacznie. A wy jadacie musli? Jeśli tak to jakie? Ja zazwyczaj kupuję dr. Oetkera, bo Sante jakoś starciło swój dawny smak i chrupkość po zmianie składu. Coraz gorzej ze mną...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?