dziecko_czasu 31.10.06, 11:45 A może by tak od pierwszego (1 listopada br.) rzucić palenie? www.antoranz.net/CURIOSA/ZBIOR3/C0309/30-QZC07078-1-papieros.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sbs Re: A może by tak...? IP: 80.50.104.* 31.10.06, 12:04 > A może by tak od pierwszego (1 listopada br.) rzucić palenie? A może by tak od pierwszego (1 listopada br.) politycy przestali pierdzielic glupoty i zajeliby sie Polska a nie soba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian Re: A może by tak...? IP: *.koba.pl 31.10.06, 16:25 A może tak od 1 listopada politycy zajęliby się sobą i zostawili Polskę w spokoju?! Niech idą w cholerę i w kąciku rzucaja palenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: A może by tak...? 31.10.06, 12:15 cha ... palenie rzucić :) ja nie muszę bo nie palę ... acz zapach tytoniu wręcz uwielbiam . raz na kilka miesięcy też sobie jakieś czerwone Malboro zapalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_czasu Re: A może by tak...? 31.10.06, 12:47 bialostoczanin napisał: >...zapach tytoniu wręcz uwielbiam... Tytoń pachnie inaczej niż dym tytoniowy. Dym przechodzi przez płuca i usta innej osoby - nie lubię dymu wydmuchiwanego przez palącą osobę, taki dym po prostu śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A może by tak...? 31.10.06, 13:34 dziecko_czasu napisał: > bialostoczanin napisał: > > >...zapach tytoniu wręcz uwielbiam... > > Tytoń pachnie inaczej niż dym tytoniowy. > Dym przechodzi przez płuca i usta innej osoby - nie lubię dymu wydmuchiwanego > przez palącą osobę, taki dym po prostu śmierdzi... przerzucimy się na fajki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: A może by tak...? 31.10.06, 17:16 a ja i tytoń ..który wg. mnie pachnie jak miód ...i to co wydychają palacze przy większości papierosów lubię :) i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_okaz wzory 01.11.06, 01:15 Jeśli ojciec kopci i matka pociąga, to stanowi wzór dla ich dzieci. Jacy rodzice, takie ich dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_okaz 3 listopada - Światowy Dzień Bez Papierosa 01.11.06, 01:56 Smutne jest życie palacza, Często ma nikotynowego kaca, Kaszle i źle się czuje Papieros mu życie marnuje! - Mateusz klasa I Odpowiedz Link Zgłoś