Dodaj do ulubionych

Nie karmić trolla!

01.11.06, 18:09
Do znudzenia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Terror Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:21
      Z Ciebie też niezły troll! Ile to juź takich watków założyłeś?
      • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 18:25
        Raiston ma odwagę pisać pod swoim nickiem i w przeciwieństwie do ciebie
        tchóżliwy kojocie podszywać się nie musi!
        • Gość: Terror Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:28
          Moze mieć dwa nicki, jeden "Troll białostocki".
          • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 18:32
            On się nie miesza w forumowe kłótnie. Słusznie go jednak drażni dwulicowa
            postawa niektórych, co oficjalnie potępiają, ale wątki podbijają.
            • Gość: Terror Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:46
              Ty jego mało znasz! To wredny, perfidny mąciwoda, jedyny w swoim rodzaju,
              udający forumowe niewiniątko.
              • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 18:49
                Widzę, towarzyszu, że znowu pacyfikujecie niewinnych ludzi. Terror i bagno na
                forum wprowadzacie.
                • Gość: Terror Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:58
                  Załóż jakieś szkła korekcyjne, to inaczej to wszystko spostrzeżesz.
                  • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 19:50
                    Tu nie trzeba szkieł kontaktowych. Każdy widzi, że jesteś kłamliwe antypolskie
                    lewackie ścierwo, któremu obrażliwe antypolskie wypowiedzi różnych mikkelsonów i
                    fatsów bardzo pasują, dlatego postanowiłeś w chamski sposób spacyfikować
                    Raistona rzucając kłamliwe obelgi.

Jesteś od dawna na tym forum i wiesz, że Raiston na twój oszczerczy atak nie
                    odpowie i być może da się ZASTRASZYĆ i bądzie bał się założyć znowu wątek "Nie
                    karmić trolli".

PISZ POD SWYM PRAWDZIWYM NICKIEM TCHÓRZLIWA GNIDO !!!
                    • Gość: Terror Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:20
                      Chcecie spacyfikować to "kresowe" forum, by było czysto polskie bez rusko-
                      litewskich akcentów (jak np sledzikowanie, zaciąganie:) i nie dopuścić do
                      relitwinizacji i rerusizacji autochtonów. Ale takie antyunijne działania nie
                      powiodą się - powrót do swych korzeni jest nieunikniony i lepiej prze(śledź:)!
                      swój rodowód, czy czasem nie masz wśród przodków rdzennych Rusinów czy Litwinów.
                      • ralston Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 23:02
                        Rety! Skąd się tacy popaprańcy biorą?
                        • Gość: Litwino-rusin Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:12
                          My tutejsi, a Ty Może rdzenny Mazur spod Jedwabnego czy Radziłowa?
                          • ralston Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 23:23
                            Gość portalu: Litwino-rusin napisał(a):

> My tutejsi, a Ty Może rdzenny Mazur spod Jedwabnego czy Radziłowa?

Niewykluczone, że Ukrainiec spod Przemyśla, tylko co z tego?
                          • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 23:27
                            Gość portalu: Litwino-rusin napisał(a):

> My tutejsi, a Ty Może rdzenny Mazur spod Jedwabnego czy Radziłowa?
                            --------------------
                            Dla mnie mieszkaniec Śląska, Podhala, Kujaw czy Wybrzeża jest moim rodakiem i
                            wszędzie jesteśmy u siebie. O takim państwie "Tutejsi" nie słyszałem.
                            • fiat_lux Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 23:42
                              duch_zenona napisał:

> Gość portalu: Litwino-rusin napisał(a):
                              >
                              > > My tutejsi, a Ty Może rdzenny Mazur spod Jedwabnego czy Radziłowa?
                              > --------------------
                              > Dla mnie mieszkaniec Śląska, Podhala, Kujaw czy Wybrzeża jest moim rodakiem i
                              > wszędzie jesteśmy u siebie. O takim państwie "Tutejsi" nie słyszałem.
                              >

a spod grodka?
                              • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 02.11.06, 00:22
                                Nigdy nie byłem w tej wiosce, ale wiem, że przynajmniej 4 osoby z tej wioski i
                                okolic w chamski, prymitywny sposób próbowały zawłaszczyć Forum Białystok
                                stosując takie same metody jak kłamliwy, ciągle zmieniający nicki
                                Terror-Litwino-rusin.

Nie będę tych osób teraz wymieniał. Wspomnę tylko tak trochę złośliwie o dwóch
                                osobach, które reprezentują żałosny poziom a więc ich mi nie szkoda:

ortheus, stefan.białystok.
                        • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 23:19
                          Myślę, że niestety Białystok nie dorósł kulturowo, by FB było również dla
                          niezalogowanych. Zawsze wśród stałych bywalców znajdą się szuje, które jako
                          niezalogowani kogoś oplulą zza węgła.

Uważam, że powinno się niezwłocznie wprowadzić na Forum Białystok OBOWIĄZEK
                          LOGOWANIA SIĘ, bo najbardziej drastyczne wypowiedzi pochodzą od niezalogowanych.

Nutopia podała inteligentny sposób walki z niezalogowanymi agresorami i szkoda,
                          że nikt nie przeczytał tego między wierszami.

Gdzie są ci, którzy podobno tak są zatroskini o poziom dyskusji na tym forum.
                          Dlaczego nie grzmią???

Pewnie kamilar odzyska wzrok dopiero przy okazji następnej krucjaty na mnie i
                          poda taki link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=51349236&a=51354241
                          • Gość: Litwino-rusin Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:29
                            Zostań Zenek adminem i przekształc to forum w polsko-katolickie, jak chciałbyś
                            by było całe Podlasie!
                            Długo byś tu nie porządził!
                            :))))))))))))
                            • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 02.11.06, 00:53
                              Na admina, to się wybitnie nie nadaję.

Chciałbym, żeby Podlasie było polskie. Nie zamierzam jednak nikogo na katolicyzm
                              nawracać i nie obchodzi mnie jakim językiem on rozmawia, chociaż przyznam, że
                              nie lubię, gdy ktoś wychowany w Polsce kaleczy język polski. Nie chodzi mi o
                              sljedzikowanie, bo na przykład świętej pamięci prof. Zinn też sljedzikował po
                              wileńsku, ale mówił piękną, bogatą polszczyzną. Nie chodzi więc mi o akcent, ale
                              o pewne niechlujstwo.

Co do prawosławnych, to cieszę się, że wierzą w Boga, że to nie ateiści, bo
                              dotychczas to właśnie ateiści kojarzą mi się z agresywnymi, pełnymi nienawiści
                              antykatolikami typu fiat lux.

Nie lubię też garstki promoskiewskich polskich Białorusinów
                              "wielkomocarstwowych" śmiesznych w swych oderwanych od rzeczywistości i chorych
                              poglądach, gdyż wiadomo, że przeciętny Rosjanin traktuje Białorusina z góry jako
                              coś gorszego od siebie.
                              • Gość: Litwino-rusin Re: Nie karmić trolla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 01:14
                                duch_zenona napisał:

> Nie lubię też garstki promoskiewskich polskich Białorusinów
                                > "wielkomocarstwowych" śmiesznych w swych oderwanych od rzeczywistości i
                                chorych poglądach, gdyż wiadomo, że przeciętny Rosjanin traktuje Białorusina z
                                góry jako coś gorszego od siebie.

No to zdradziłeś sie w końcu dumny podlasko-litewski Białorusinie, dlaczego
                                taki jestes antyrosyjski!
                          • Gość: MARTM! Re: Nie karmić trolla! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.11.06, 23:38
                            eee tam, gdybym miał we władaniu serwer to siedziałbym zalogowany (czy to zmieniłoby poziom dyskusji? wątpię), bo ów zacne forum nei posiada chyba tak podstawowej funkcji jak automatyczne logowanie przy uruchomieniu przez IP...
                      • Gość: Terror Re: Nie karmić trolla! IP: *.elpos.net 01.11.06, 23:28
                        to ja Terror - najprawdziwszy żydo-mason z mazur pochodzenia litewskiego.
                        Tak ...jako Litwin od jednego morza do drugiego zrobię wielką krucjatę ..
                        może nawet pojadę do Włoszech...
                        Może sobie złowię trochę sledzi....
    • fiat_lux Re: Nie karmić trolla! 01.11.06, 23:41
      jak ci sie podoba twoj nowy nick raiston? :DDD
      • duch_zenona Re: Nie karmić trolla! 02.11.06, 00:23
        nie wiem o jaki nick chodzi, ale i tak nie może być gorszy niż twój stary nick
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka