Dodaj do ulubionych

Ile płaci się niani?

25.12.06, 22:20
Mam 5msc synka i niedługo wracam do pracy.Może ktoś się orientuje ile płaci
się niani za godzinę?A może ktoś ma godną polecenia nianię?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mnuka Re: Ile płaci się niani? IP: *.osiedle.net.pl 27.12.06, 00:51
      Witam serdecznie

Odpowiem Pani w ten sposób:

Sama pracowałam jako niania i bardzo się starałam. Dostawałam 6zł za każdą
      godzinę. Słyszałam jednak, że są osoby, które opiekują się dzieckiem nawet za
      3zł za godzinę, jedna moja znajoma dostaje 12zł za 1 godzinę - ale to już chyba
      rzadkość.
      Za 5zł - mój kolega wyprowadza psa na 15-25minutowy spacer. Moim zdaniem - warto
      się zastanowić - po 1. komu się płaci, po 2. za co- czyli nie za opiekę nad psem.

Warto zapytać też przyszłą nianię, czy potrafi udzielać 1 pomocy
      przedlekarskiej, i czy może ma jakieś kursy.

Ja sama obecnie nie mam czasu, ale mam koleżankę, która ma doświadczenie i chyba
      nawet kurs udzielania pierwszej pomocy, więc ewentualnie proszę pisać na gg: 19
      67 865.

• Gość: Asia Re: Ile płaci się niani? IP: *.elpos.net 27.12.06, 09:18
        Ceny niań bardzo wzrosly od kiedy nie mozna dobic sie do żadnego żłobka lub
        przedszkola w miescie (przepelnienie).Pozatym bardzo trudno "zdobyc" dobra " i
        znajaca sie na rzeczy nianie.Zycze powodzenia !
        • Gość: up Re: Ile płaci się niani? IP: *.elpos.net 07.01.07, 17:52
          • Gość: Kocham Kobity Re: Ile płaci się niani? IP: *.koba.pl 07.01.07, 20:17
            Ja płacę Niani 2500 , ale ona ma dodatkowe kwalifikacje :)
          • Gość: idzikczortu Re: Ile płaci się niani? IP: *.sub-66-174-93.myvzw.com 08.01.07, 19:43
            Czyzby tanczyla dookola ciebie?
            • Gość: Kocham Kobity Re: Ile płaci się niani? IP: *.koba.pl 08.01.07, 19:51
              Nie tylko tańczy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka