inks 13.04.03, 13:24 Ciekawe, ciekawe...tak , jak stroniłem od działalności politycznej to teraz aż mam ochotę się zapisać. A przedtem tak bardzo śmieszyły mnie jej miny i kreacje, aż tu nagle okazuję się,że ona mówi jakby tak całkiem...do rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Aldona? 13.04.03, 19:07 Inks musisz być bardzo zdesperowany. To kolejna kanapowa partia. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Aldona? 13.04.03, 23:02 Raczej poirytowany tym co widzę dookoła: jest coraz bliżej bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Re: Aldona? IP: 81.15.236.* 13.04.03, 23:15 pani Wielbłąd mówi, tak jak wszyscy politycy, że to źle, że tamto niedobrze, że trzeba to ZMIENIĆ, a ja cały czas czekam na KONKRETY: JAK!!!, do k..y nędzy, JAAAK!!! Jak powiecie CO i JAK zrobicie, i mi się to spodoba, to na was zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Aldona? 13.04.03, 23:21 inks napisał: > Raczej poirytowany tym co widzę dookoła: jest coraz bliżej bagna. Jak to coraz bliżej bagna?!?!?! To to, co mamy jeszcze nie jest bagnem? Nie strasz, że będzie jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Aldona? 13.04.03, 23:40 No będzie! Hej!Ralston! No nie mów mi tylko,że o tym nie słyszałeś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Aldona? 14.04.03, 00:08 inks napisał: > No będzie! Hej!Ralston! No nie mów mi tylko,że o tym nie słyszałeś? :-) W Wiadomościach nie ostrzegali. Będę musiał się jakiegoś znajomego limnologa dopytać... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Aldona? 14.04.03, 12:21 Po przyszłych wyborach rzeczywiście może być bardzo źle. Centroprawica w rozsypce (nie da się ukryć, że to ci którym kibicuję), lewica powtarza dzieje AWS, PiS jest nie do końca normalną partią, a poza tym zostają tylko populiści i narwańcy: Samoobrona, LPR i PSL. Nie widać aby z tego mogłą sie urodzić jakaś pozytywna większość. A przecież czeka nas reforma budżetu, obcięcie niepotrzebnych wydatków socjalnych.... Źle widzę.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś