cynik.a 04.02.07, 20:31 ... Jaruzelowi, Kiszczakowi i innym zloczyncom od marca br. w/g "jedynki". Sute emeryturki - tez. Vivat KACZYNSCY ! Vivat PiS ! Tak trzymac ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cynik.a Re: Spadna "blachy" ... 05.02.07, 18:05 Aaaa! najpierw Wam kopary opadly a teraz Was zamurowalo - czerwone niedobitki. Teraz juz wiem: na tym forum siedzi zdecydowanie parszywe lewactwo i "dyktuje" tematyke, sobie wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Spadna "blachy" ... 05.02.07, 19:05 Oczywiście, Polska nie ma ważniejszych problemów niż odebranie odznaczeń Jaruzelskiemu czy Kiszczakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Spadna "blachy" ... 05.02.07, 19:29 nekroskop88 napisał: > Oczywiście, Polska nie ma ważniejszych problemów niż odebranie odznaczeń > Jaruzelskiemu czy Kiszczakowi. nekro daj sobie pokoj. napisz ze jestes za i tyle. ja jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Spadna "blachy" ... 05.02.07, 19:38 nekroskop88 napisał: > Oczywiście, Polska nie ma ważniejszych problemów niż odebranie odznaczeń > Jaruzelskiemu czy Kiszczakowi. dobrze ujal to korwin mikke: korwin-mikke.blog.onet.pl/2,ID168498095,index.html polecam caly post, a po krotce: "Nie, kochani: emerytura to NIE jest "świadczenie socjalne" ! Które można dać - albo odebrać." Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Spadna "blachy" ... 05.02.07, 19:30 cynik.a napisał: > ... Jaruzelowi, Kiszczakowi i innym zloczyncom od marca br. w/g "jedynki". > Sute emeryturki - tez. > Vivat KACZYNSCY ! Vivat PiS ! Tak trzymac ! tylko ze przez pomylke nie dali im wiecej orderow tak jak ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś