Gość: edyta IP: *.dziesieciny.euro-net.pl 24.04.03, 11:58 Czy jest u nas w białymstoku fryzjer (damski), w którym można komputerowo dobrać fryzurke, albo bardzo dobrą fryzjerke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Fryzjer 24.04.03, 12:36 Gość portalu: edyta napisał(a): > Czy jest u nas w białymstoku fryzjer (damski), w którym można komputerowo > dobrać fryzurke, albo bardzo dobrą fryzjerke? > Hmmm... ładne fryzjerki dobierałem zawsze wzrokowo, nie wiedziałem że komputerowo też można ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Fryzjer IP: *.dziesieciny.euro-net.pl 25.04.03, 14:34 Chodzi mi o dobrą fryzjerkę, nie musi być ładna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Fryzjer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 14:34 Wygląda na to, że wszystko można komputerowo... O tempora, o mores... Bardzo dobrą fryzjerką jest właścicielka salonu fryzjerskiego "Dom fryzur"przy Warszawskiej, pani Stanisława. Salon mieści się niedaleko budynku Straży Pożarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Fryzjer IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* / 10.1.0.* / *.riviera.pw.edu.pl 25.04.03, 19:08 ..z tym ze ostatnio jakos u niej drogo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Fryzjer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:13 W porównaniu z Warszawą - tanio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Fryzjer IP: *.student.pw.edu.pl 25.04.03, 19:19 Gość portalu: habitus napisał(a): > W porównaniu z Warszawą - tanio :) fakt, ale pani Stanislawa miala w stosunku do mnie za ostre nozyczki do tego jak na studentke zaplacilam duzo i jakos mnie to zabolalo nadal poszukuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Fryzjer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:27 Będzie trudno. W Warszawie miałam kontakt ze studiem Jagi Hupało i Thomasa Wolfa. U nich "stylizacja" kosztuje 300-400 zł a i tak wychodzi się z króciutką grzywką i rozczochranym łbem (wszyscy tak samo-sprawiedliwie). Spróbuj przy Mokotowskiej (Salon Stanisław - (nomen-omen)) albo przy Świętokrzyskiej róg Nowego Światu. Właściciel tych salonów ma dość szczęśliwą rękę do personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Fryzjer IP: *.student.pw.edu.pl 25.04.03, 19:40 Dziekuje, to pewnie wybiore sie na Mokotowska bo blizej wydzialu. Ale nie pokusze sie na design za 3 stowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akir Re: Fryzjer IP: 212.160.130.* 25.04.03, 16:28 Jeśli zdecydujesz się bez komputera to polecam zakład MATRIX na ul.Pietkiewicza, numeru niestety nie pamiętam, a raczej rtrudno tam się dostać be kolejki bo ładnie i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna31 Re: Fryzjer IP: 80.51.244.* 25.04.03, 21:36 NAJLEPSZY ZAKŁAD TO MOIM ZDANIEM,,SIMONA" NA PIŁSUDSKIEGO( NAPRZECIWKO BANKU GDAŃSKIEGO)-SUPER FRYZJERKA ANNA UŚCINOWICZ, WCZEŚNIEJ PRACOWAŁA W CRISTALU,A TERAZ PRZESZŁA DO WŁASNEGO ZAKŁADU.POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Fryzjer IP: *.dziesieciny.euro-net.pl 28.04.03, 11:01 Dziekuje wszystkim za pomoc teraz mam dylemat gdzie się wybrać:), ale wiem już gdzie najlepszy fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś