Dodaj do ulubionych

łóżeczko turystyczne

22.03.07, 15:10
Chcemy kupić łóżeczko takowe, głównie służyłoby na wakacyjny wyjazd, więc
jakieś niedrogie. Macie typy jakieś?
Obserwuj wątek
    • igua Re: łóżeczko turystyczne 22.03.07, 15:44
      na sierpniowych wiele osob polecalo coneco apollo - jesli bede kupowac, to
      raczje to, ale jeszcze chce gdzies na zywo zobaczyc

na allegro na pewno je znajdziesz
    • lanolinek Re: łóżeczko turystyczne 22.03.07, 16:01
      my mamy podobne
      www.allegro.pl/item178282693_lozeczka_kojce_eurobaby_z_otw_bokiem_.html
      jeśli chodzi o funkcjonalność to na pewno polecam te większe (większe niż te
      zwykłe standardowe)bo starczy na dłużej(mój mały ma prawie 3lata i nadal na
      wyjazdach z niego korzystamy choć w domu śpi już w normalnym łóżeczku)przydaje
      się odpinany bok przy starszym dziecku,w ogóle nie korzystałam z takich
      dodatków jak moskitera czy przewijak czy daszek (może dlatego że kupiliśmy
      łóżeczko jak mały miał już ponad rok)ale myślę że jeśli miałoby to wpływać na
      cenę łóżeczka to nie warto wydawać na to pieniędzy.
    • mmu Re: łóżeczko turystyczne 23.03.07, 08:48
      ja mam dwa łózeczka turystyczne, jedno mamy w domu, drugie u babci w W-wie(
      cięzko było mi wnosić cały tabun, wózek, łóżeczko, dziecko itd. na 3 piętro bez
      windy)...moje spostrzeżenia są takie, kupuj koniecznie przez Allegro, jest
      zdecydowanie taniej, przyda się ten otwierany bok, jak korzystasz bardzo dużo,
      alboe jak to ma być jedyne łózeczko (niektóre mamy kupują tylko turystyczne),
      to wtedy dokupujesz materacyk.
      Pamiętam, jak próbowałam złożyć pierwsze łóżeczko, ale się naklęłam, instrukcja
      była po włosku:) rozłożyć, to rozłożyłam, a żeby je złożyć, to trzeba najpierw
      złożyć trochę podłogę (takie zabezpieczenie przed przypadkowym złożeniem), ja
      tego nie wiedziałam i przez miesiąc na działce nie składałam łóżeczka, bo nie
      wiedziałam jak:)żeby wystawić na dwór, wyjowałam z mamą przez okno, ha,ha...
      • kokardka_80 Re: łóżeczko turystyczne 23.03.07, 14:34
        To ma być łóżeczko jedynie w celach wyjazdowych używane, więc chcemy tanio
        kupić. Zastanawiam się nad takim, ale czy tu wystarczy ten materac co jest, czy
        trzeba dokupić?
        www.allegro.pl/item176193065_lozeczko_turystyczne_grapi_nowe_od_ss.html
        • lanolinek Re: łóżeczko turystyczne 23.03.07, 14:44
          materace w tych łóżeczkach są twarde w środku mają nawet chyba deskę ;-)ale my
          też używamy go tylko wyjazdowo i nie dokupywaliśmy materaca (bo to by się
          mijało z funkcjonalnością tego łóżeczka jak mielibyśmy do samochodu jeszcze
          materac ładować)radzimy sobie ścieląc jakąś kołderkę albo duży koc złożony na 4
          części;-)
          • kokardka_80 do lanolinek 23.03.07, 15:10
            To myślisz, że to łóżeczko będzie dobre na 10 dni wakacyjnego wyjazdu?
            • lanolinek Re: do lanolinek 24.03.07, 07:27
              jak najbardziej ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka