kokardka_80 22.03.07, 15:10 Chcemy kupić łóżeczko takowe, głównie służyłoby na wakacyjny wyjazd, więc jakieś niedrogie. Macie typy jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua Re: łóżeczko turystyczne 22.03.07, 15:44 na sierpniowych wiele osob polecalo coneco apollo - jesli bede kupowac, to raczje to, ale jeszcze chce gdzies na zywo zobaczyc na allegro na pewno je znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
lanolinek Re: łóżeczko turystyczne 22.03.07, 16:01 my mamy podobne www.allegro.pl/item178282693_lozeczka_kojce_eurobaby_z_otw_bokiem_.html jeśli chodzi o funkcjonalność to na pewno polecam te większe (większe niż te zwykłe standardowe)bo starczy na dłużej(mój mały ma prawie 3lata i nadal na wyjazdach z niego korzystamy choć w domu śpi już w normalnym łóżeczku)przydaje się odpinany bok przy starszym dziecku,w ogóle nie korzystałam z takich dodatków jak moskitera czy przewijak czy daszek (może dlatego że kupiliśmy łóżeczko jak mały miał już ponad rok)ale myślę że jeśli miałoby to wpływać na cenę łóżeczka to nie warto wydawać na to pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: łóżeczko turystyczne 23.03.07, 08:48 ja mam dwa łózeczka turystyczne, jedno mamy w domu, drugie u babci w W-wie( cięzko było mi wnosić cały tabun, wózek, łóżeczko, dziecko itd. na 3 piętro bez windy)...moje spostrzeżenia są takie, kupuj koniecznie przez Allegro, jest zdecydowanie taniej, przyda się ten otwierany bok, jak korzystasz bardzo dużo, alboe jak to ma być jedyne łózeczko (niektóre mamy kupują tylko turystyczne), to wtedy dokupujesz materacyk. Pamiętam, jak próbowałam złożyć pierwsze łóżeczko, ale się naklęłam, instrukcja była po włosku:) rozłożyć, to rozłożyłam, a żeby je złożyć, to trzeba najpierw złożyć trochę podłogę (takie zabezpieczenie przed przypadkowym złożeniem), ja tego nie wiedziałam i przez miesiąc na działce nie składałam łóżeczka, bo nie wiedziałam jak:)żeby wystawić na dwór, wyjowałam z mamą przez okno, ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka_80 Re: łóżeczko turystyczne 23.03.07, 14:34 To ma być łóżeczko jedynie w celach wyjazdowych używane, więc chcemy tanio kupić. Zastanawiam się nad takim, ale czy tu wystarczy ten materac co jest, czy trzeba dokupić? www.allegro.pl/item176193065_lozeczko_turystyczne_grapi_nowe_od_ss.html Odpowiedz Link Zgłoś
lanolinek Re: łóżeczko turystyczne 23.03.07, 14:44 materace w tych łóżeczkach są twarde w środku mają nawet chyba deskę ;-)ale my też używamy go tylko wyjazdowo i nie dokupywaliśmy materaca (bo to by się mijało z funkcjonalnością tego łóżeczka jak mielibyśmy do samochodu jeszcze materac ładować)radzimy sobie ścieląc jakąś kołderkę albo duży koc złożony na 4 części;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka_80 do lanolinek 23.03.07, 15:10 To myślisz, że to łóżeczko będzie dobre na 10 dni wakacyjnego wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś