Dodaj do ulubionych

Po co komu BOK?

IP: *.elpos.net 03.04.07, 11:24
Oto ambitny kalendarz imprez Bialostockiego Osrodka Kultury. Ile osób jest
tam zatrudnionych na etatach? Jedna czy wiecej? Ile kosztuje utrzymanie tej
instytucji aby wydusiła taki program dla mieszkanców. Mamy do czynienia z
bialymstokiem czy Katrynką?
Obserwuj wątek
    • Gość: imprezowy Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 03.04.07, 11:29
      dodam jeszcze link:
      www.bok.bialystok.pl/zamierzenia.php
      • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Po co komu BOK? 03.04.07, 11:33
        Fakt, że jest trochę słabo, ale ten wykaz nie jest pełny, pominięte są w nim
        pomniejsze spotkania z darmowym winem:)
        www.bok.bialystok.pl/quo_vadis.php
        www.bok.bialystok.pl/dni_sztuki_wspolczesnej.php
        www.bok.bialystok.pl/dni_miasta_bialegostoku.php
        www.bok.bialystok.pl/jesien_z_bluesem.php
        • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Po co komu BOK? 03.04.07, 11:42
          Merde nie zauważylem, że część jest jeszcze info z zeszłego roku:(
          • Gość: imprezowy Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 03.04.07, 12:01
            linki, które podałes dotyczą imprez, które zawiązał ktos inny bardzo dawno
            temu. One reklamy nie potrzebują. A gdzie kreatywna twórczość urzędników i
            zatrudnionych artystów (głównie projektantów mody).
            • nemit Re: Po co komu BOK? 03.04.07, 12:59
              Hmmm, niektorzy nie maja problemow ze znalezieniem info. Ja znalazlem jeszcze
              kilka rzeczy:

www.bok.bialystok.pl/co_nowego1.php?pg=1
              www.bok.bialystok.pl/filmowe_podlasie_atakuje.php
              www.bok.bialystok.pl/dkf_gag.php
              Wiec chyba nie jest tak zle?
              • Gość: imprezowy Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 03.04.07, 13:46
                > Hmmm, niektorzy nie maja problemow ze znalezieniem info. Ja znalazlem jeszcze
                > kilka rzeczy

To nie zapomnij jeszcze dodać 365 dni razy 3-4 seanse = ponad tysiąc projekcji
                filmowych w roku. Ogrom! To więcej niz odcinków "Pogoda dla bogaczy".
                • nemit Re: Po co komu BOK? 03.04.07, 14:01
                  A tak konkretnie to o co ci biega? :) Jest jakas kulturalna sfera
                  NIEZREALIZOWANA, o ktorej marzysz, lkajac w poduszke? :) A moze zaniosles do
                  nich CV (i pewnie do Wrot Podlasia tez), ale odrzucili, bo marne, beznadziejne,
                  bo pyszczyc na forum kazdy umie, ale w praktyce sie wykazac to juz nie, wiec
                  teraz smarkasz tu i tam? :) Biedactwo.
    • Gość: zboj Re: Po co komu BOK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:19
      Zapytałbym inaczej: kto robi więcej niż BOK imprez różnorodnych stylistycznie w Białymstoku?
      • Gość: zboj Re: Po co komu BOK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:28
        Ale niektórzy tak mają, że muszą non stop zrzędzić zamiast korzystać i cieszyć się z tego co jest.
        • Gość: imprezowy Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 03.04.07, 13:41
          a kto ma robić imprezy w Białymstoku? Sklep z odzieżą używaną?
          • Gość: zboj Re: Po co komu BOK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:54
            ojoj chyba masz problem z zagospodarowaniem swojego czasu to może se w ping ponga pograj
            • Gość: imprezowy Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 03.04.07, 13:57
              a ty pewnie pracujesz ciężko w urzędzie i wkurza ciebie fakt, że w bialym
              imprez nie robią panie z centrali rybnej tylko musi to robić bok. Zrobia jak im
              za to zapłacisz a tak bratku musisz ruszac glowa sam.
              • Gość: zboj Re: Po co komu BOK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:29
                nie pracuje w urzędzie i nigdy bym nie chciał, ale bywem na imprezach bok i były to jedne z lepszych imprez na których byłem np. Poluzjanci, Dick4Dick, Szcześniak, kidedyś Kaliber 44 i inne. Bywałem też w Gwincie na kocertach, ale tam się słuchać nie da taki jazgot i wpuszczają do oporu, że się ruszyć nie można.
              • Gość: jery Re: Po co komu BOK? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.04.07, 17:09
                robilem kilka imprez w Famie z bok i zlego slowa nie powiem i nie musialem za to placic wrecz przeciwnie-kwestia podejscia czy pomyslu?
    • Gość: gostek Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 03.04.07, 17:22
      Najwieksza wada i bolaczka BOKu jest jego szefowa. Niekomunikatywna, unikajaca
      ludzi, zakompeksiona kobieta, bez pomyslow, inicjatyw i otwartosci.
      • Gość: pro rock Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 03.04.07, 18:28
        Jest na to sprawdzony sposób. Wystarczy systematycznie co jakiś ustalony czas
        ucalować biskupi pierścień, zdać relację, spytać co dalej?. Przciez kultura to
        grzech!!! Trzeba być ostrożnym a szatan kusi na każdym kroku zwłaszcza kobitę!!!
        • Gość: ja Re: Po co komu BOK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:47
          a po co komu WOAK? może tam zaczniesz chodzić?
          • Gość: imprezowy Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 04.04.07, 14:29
            WOAK od dziesiatków lat działa w dziedzinie folkloru i zachowania naszego
            dziedzictwa narodowego. BOK przy takiej kasiorze to fiu bździu. Niestety :(((

Co mi tutaj wyskakujesz z Gwintem? Gwint to prywatna instytucja.
            BOK kształtuje wizytówkę naszego miasta. Nawet zasranego sylwestra nie potrafią
            udźwignąć. Dno!
            • Gość: zboj Re: Po co komu BOK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 15:16
              w sumie to ja cie nie rozumiem wszystko krytykujesz, a nie piszesz wcale co chcesz konktretnie zobaczyć w Białymstoku. Wygląda na to, że po prostu uwziąłeś się na jedną instytucję z sobie tylko wiadomych powodów. No ale każduy ma prawo do własnego zdania. Więc nie komentuje więcej twoich wypowiedzi.
              • Gość: imprezowy Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 04.04.07, 16:10
                Tak mam własne zdanie. Mam większe oczekiwania od tej instytucji niż tylko
                projekcje filmowe, zaduszki, jesien z bluesem oraz kopyść. Bywam trochę w
                świecie.
                • Gość: jery Re: Po co komu BOK? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.04.07, 16:56
                  Kopysc nie jest impreza boku. Chyba masz sporo zlych informacji.
                • Gość: zboj Re: Po co komu BOK? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.04.07, 17:28
                  na bluesa i przeglądy nie chodze, ale byłem tam na świetnych koncertach. Tego nie ma na tej beznadziejnej str. internetowej, bo tam tylko chyba cykliczne imperezy. I moim zdaniem fajnie że były i nie drogo w porównaniu do innych miast. Też czasem bywam w świecie:)
            • Gość: kasa Re: Po co komu BOK? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.04.07, 18:00
              wizytókę miasta to kształtują urzędasy z wydziału kultury a nie podrzędne instytucje. Z resztą dyrektorów tych instytucji też obsadzają urzędasy. I dają im kase na działąlność też urzędasy. I kto tu ma coś do powiedzenia?
              • Gość: cheops Re: Po co komu BOK? IP: *.elpos.net 04.04.07, 21:54
                To może przeznaczyc to dla sióstr. One będa wiedziały co zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka