Dodaj do ulubionych

Drogowy bałagan przy bazarze

06.04.07, 20:24
Jak zwykle. Całe szczęście, że niedługo to zniknie.
Obserwuj wątek
    • darekdeszczynski Re: Drogowy bałagan przy bazarze 06.04.07, 22:27
      Moze bialystok zasluzyl w koncu na publiczny parking podziemny w centrum za przystepne pieniadze?
    • Gość: pies_Cywil_997 słynny I Komisariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 00:06
      Na bank rozdzielili siły i operowali w dwóch punktach:
      Dwa radiowozy w okolicach basenu - jeździli po parkowych alejkach legitymując
      srające psy.
      Siły wsparcia czekały w obwodzie na dworcu PKS żrąc hamburgery.
      • Gość: Mietek Re: słynny I Komisariat IP: *.koba.pl 07.04.07, 00:21
        a załogi kolejnych dwóch radiowozów - siły szybkiego reagowania ,
        piły kawę , przeglądały aktualną prasę i szczały
        na STATOIL przy Poleskiej
    • Gość: a25as Drogowy bałagan przy bazarze IP: *.client.duna.pl 07.04.07, 09:34
      tak jest tu przez wszystkie soboty a straż miejską wcale co się tu dzieje nie obchodzi
      • Gość: as Re: Drogowy bałagan przy bazarze IP: *.koba.pl 07.04.07, 10:59
        A miało być lepiej za Truskolaskiego, ale widać że chłop skupił się jedynie na
        propagandzie i nic nie robi poza dezinformacją na billboardach.
    • Gość: waldi Drogowy bałagan przy bazarze IP: 83.13.35.* 07.04.07, 15:00
      Niech pojadą za granicę do pracy i zobaczą co to znaczy porządek, bo inaczej
      nigdy się nie nauczą, darmozjady jedne! Najlepiej nic nie robić i kasę brać, na
      taczki z darmozjadami!! Lenie śmierdzące!!
      • Gość: hahaha Re: Drogowy bałagan przy bazarze IP: *.csk.pl 08.04.07, 22:16
        i co z tego że pojadą? A ilu tłumaczy musi jechać za nimi? O ile mi wiadomo, to
        budzik i jewo kamanda za bardzo nie są poliglotami. Jak czytam na bilbordach,
        że budzik wydał 69mln na inwestycje to mnie szlak trafia. Czy POstkomuna musi
        tak bezczelnie łgać? Faktycznie, do 69mln to on zrobił, ale DEFICYT miasta a
        nie inwestycje. Niech powie jakich to przedsiębiorców sprowadził i jakie
        zakłady będą budować. Cholerne kłamcy. Szybciej mi ręka uschnie niż zagłosuję
        na POpaprańców. Ciekawi mnie kto zapłacił za te bilbordy, miasto, czy budzik
        skoro tak się reklamuje.
    • Gość: cooo Re: Drogowy bałagan przy bazarze IP: *.csk.pl 08.04.07, 22:07
      co ty pleciesz? Teraz dopiero się zacznie. To jest przedsmak tego co nas czeka
      gdy białostocki nikodem dyzma dopnie swego i zbuduje tam hipermarket. Ci co
      myślą że z tego sklepu będzie finansowana jagiellonia niech lepiej zaczną się
      bić głupim cybrem w mur już teraz, to potem będzie mniej bolało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka