trykot2 24.04.07, 14:36 kilka razy dziennie ten sm problem - "Przepraszamy, chwilowo nie mozna wyswietlic tej strony. Błąd 503". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan.bialystok Re: poczta wp jest do d... 24.04.07, 14:55 To zmień pocztę. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam wp Re: poczta wp jest do d... IP: *.elpos.net 24.04.07, 16:52 Nie jest taka zla ale czasem zdarza sie ze nie mozna wejsc na poczte .Raz nawet dostalem poczte przeznaczona dla kogos o podobnym nicku do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Można tak spróbować: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:07 na stronie z komunikatem o błędzie w prawym gónym rogu jest link do poczty. wystarczy kliknąć i zwykle poczta się ładuje Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: Można tak spróbować: 24.04.07, 22:52 Z przykrością informujemy, że z powodu problemów technicznych dostęp do konta jest w tej chwili niemożliwy. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy i jednocześnie zapewniamy, że nasz zespół dokłada wszelkich wysiłków, aby jak najszybciej rozwiązać problem! .... i tak kilka razy dziennie... trzeba faktycznie wiać z wp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd No faktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:56 ale skrzynka na tej witrynie chodzi dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zazuzina Re: No faktycznie 25.04.07, 10:14 kurcze ja myślałam że to tylko ja mam jakiś problem, a wczoraj to już całkowicie jakaś porażka była.. no i załozyłam wczoraj na onecie Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: No faktycznie 25.04.07, 13:03 Dzisiaj podobnie jak wczoraj - Przepraszamy, ale chwilowo nie możemy wyświetlić tej strony (błąd 503). Odpowiedz Link Zgłoś