Gość: jot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:15 Czy to prawda? Własnie dostałam smsa od znajomego, że w Białysmotku w tunelu przy zielonych wzgórzach wybuchł autobus i się spalił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Wybuch autobusu IP: *.euro-net.pl 29.04.07, 13:14 hM.. jakieś 20 min temu przy wylocie z tunelu w strone centrum widziałem spalony autobus. Stały 2 radiowozy i jeden wóz strażacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Wybuch autobusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 13:20 Spalił się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
rujawi Re: Wybuch autobusu 29.04.07, 16:19 wie ktoś co się tam konkretnie stało? Nasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Wybuch autobusu IP: *.koba.pl 29.04.07, 13:25 Gość portalu: lol napisał(a): > hM.. jakieś 20 min temu przy wylocie z tunelu w strone centrum widziałem > spalony autobus. Stały 2 radiowozy i jeden wóz strażacki. Mam nadzieję, że to żaden z nowych MANów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniak Re: Wybuch autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:30 Gość portalu: |andy| napisał(a): > Mam nadzieję, że to żaden z nowych MANów... E. Są na gwarancji i jeżeli to wina autobusu to raczej Białystok dostanie nowy. No, chyba że któryś z pasażerów pomógł w zapłonie autobusu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Wybuch autobusu IP: *.koba.pl 29.04.07, 15:40 Gość portalu: mocniak napisał(a): > E. Są na gwarancji i jeżeli to wina autobusu to raczej Białystok dostanie nowy. > No, chyba że któryś z pasażerów pomógł w zapłonie autobusu ;-) Autobus był pusty (tzn. bez pasażerów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia aaa bo po auto-sakrum wysuszyć nie zdążyli ?? IP: *.chilan.net 29.04.07, 15:43 po sumie go kropili ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wybuch autobusu IP: 82.160.179.* 29.04.07, 17:40 w telewizji bialoruas ups bialystok zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybuch autobusu IP: *.euro-net.pl 29.04.07, 18:40 Jest już notka na głównej stronie,to autokar był !:P Odpowiedz Link Zgłoś