poziomk 25.05.03, 13:53 Nikt zapewne nie pamięta... Toż to wczoraj w sobotę minął dokładnie ROK od spotkania Foremek i Forumków w Red. GW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Kartka z kalendarza 25.05.03, 14:12 ojej rzeczywiscie :) spotkanie odbylo sie chwile po moich narodzinach na Forum, odwazna bylam :) Ale sie smielismy!!! Kto oprocz Ciebie, Wojtka i mnie w redakcji byl, jak sie ten chlopiec nazywal??? A Raals w podrozy byl i gdzies spod Lodzi czatowal! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Kartka z kalendarza 25.05.03, 17:52 Nie pamiętam. Było w sumie 4 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kartka z kalendarza 25.05.03, 18:31 chatka_ napisała: > ojej rzeczywiscie :) spotkanie odbylo sie chwile po moich narodzinach na > Forum, odwazna bylam :) Ale sie smielismy!!! Kto oprocz Ciebie, Wojtka i mnie w > > redakcji byl, jak sie ten chlopiec nazywal??? A Raals w podrozy byl i gdzies > spod Lodzi czatowal! To pod Łodzią, to był Płock :))) Ile ja się wtedy kawiarenki internetowej naszukałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Kartka z kalendarza IP: *.piasta.pl 25.05.03, 18:52 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > ojej rzeczywiscie :) spotkanie odbylo sie chwile po moich narodzinach na > > Forum, odwazna bylam :) Ale sie smielismy!!! Kto oprocz Ciebie, Wojtka i m > nie w redakcji byl, jak sie ten chlopiec nazywal??? A Raals w podrozy byl i gdzies spod Lodzi czatowal! > To pod Łodzią, to był Płock :))) Ile ja się wtedy kawiarenki internetowej > naszukałem... :)))))) Pamietasz kto jeszcze czatowal? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kartka z kalendarza 25.05.03, 18:54 Gość portalu: chatka_ napisał(a): > ralston napisał: > > > chatka_ napisała: > > > > > ojej rzeczywiscie :) spotkanie odbylo sie chwile po moich narodzinac > h na > > > Forum, odwazna bylam :) Ale sie smielismy!!! Kto oprocz Ciebie, Wojtk > a i m > > nie w redakcji byl, jak sie ten chlopiec nazywal??? A Raals w podrozy byl > i > gdzies spod Lodzi czatowal! > > > To pod Łodzią, to był Płock :))) Ile ja się wtedy kawiarenki internetowej > > naszukałem... > > :)))))) > Pamietasz kto jeszcze czatowal? Był wtedy na czacie Przemek, zdaje się również Acro - Wy to znaczy czwórka bedąca w redakcji, wtedy kiedy udało się odebrać klawiaturę Wojtkowi :))) No i pamięć okazuje się bardzo zawodna - więcej osób sobie nie mogę przypomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Kartka z kalendarza 25.05.03, 19:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=1941616&a=1947856 dla przypomnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Kartka z kalendarza 25.05.03, 14:20 poziomk napisał: > Nikt zapewne nie pamięta... > Toż to wczoraj w sobotę minął dokładnie ROK od spotkania Foremek i Forumków > w Red. GW Mnie nawet jeszcze na wirtualnym świecie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kartka z kalendarza 25.05.03, 22:57 annabl napisała: > chlip, i mnie nie było.. > Wirtualnie juz wtedy na Forum byłaś. A na czacie Cię czasem wtedy nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kartka z kalendarza 26.05.03, 00:23 chyba nie... muszę zajrzeć do notesu, gdzie to ja wtedy byłam... już mam: Pastoor Peterstraat 57, Eindhoven, no cóż - widocznie jakaś przymusowa impreza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Kartka z kalendarza IP: 212.33.74.* 26.05.03, 16:33 ekhm ekhm :) na czacie byl przez chwile Korni i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kartka z kalendarza 26.05.03, 16:35 Tak - przypominam sobie... Ale króciutko byliście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Kartka z kalendarza IP: 212.33.74.* 26.05.03, 16:38 On bywa niecierpliwy :) pa Ralsiku . do jutra ! milego popoludnia i wieczoru. z duza iloscia mile chlodnych rzeczy !:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kartka z kalendarza 26.05.03, 16:44 Do jutra - miłego wieczoru również :) A żeby Twoje życzenia się spełniły bedę się muszał zatroszczyć o stan mojej lodówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kartka z kalendarza IP: 204.17.79.* 28.05.03, 00:31 Z przyjemnoscia sobie poczytalam. Dzieki za odswiezenie pamieci. Tak wtedy mi zalezalo, zeby z Wami poczatowac i nie udalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Kartka z kalendarza 28.05.03, 00:42 wtedy nie zaglądałam na forum :-( no takie spotkanie mnie ominelo, nigdy sobie tego nie wybacze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś