Gość: Gupik IP: *.piasta.pl 30.05.03, 12:15 Znalazłem w necie stronę z wyprawy do Zubek oto link www.stare- juchy.pl/kolej/zubki/index.htm Zapraszam na komentarze na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Koleją do Zubek IP: 212.33.74.* 30.05.03, 18:13 komentarz jest taki - pokazuje sie komunikat : nie mozna wyswietlic strony . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk (OT)Re: Koleją do Zubek IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 30.05.03, 20:40 Gość portalu: anka1 napisał(a): > komentarz jest taki - pokazuje sie komunikat : nie mozna wyswietlic strony . > :) Bez urazy, ale siedzisz tu juz tyle czasu, ze powinnas sie sama domyslic ze polamalo linka. Wystarczy troszeczke dokladniej przeczytac, pomyslec i poskladac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| (OT)Re: Koleją do Zubek IP: *.com / 192.168.4.* 30.05.03, 21:02 Kiedyś mówiłeś coś o tym, że możnaby było podjechać rowerami do Zubek, czy to jest nadal aktualne? Niedługo wakacje (od przyszłego tygodnia zaczynam ostro ćwiczyć ;) ), możnaby było się przejechać któregoś dnia. Co Ty na to? Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk (total OT)Re: Koleją do Zubek IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 31.05.03, 00:16 Gość portalu: |andy| napisał(a): > Kiedyś mówiłeś coś o tym, że możnaby było podjechać > rowerami do Zubek, czy to jest nadal aktualne? Oczywiscie ze aktualne. > Niedługo > wakacje (od przyszłego tygodnia zaczynam ostro ćwiczyć ;) ), Proponuje od jutra. > możnaby było się przejechać któregoś dnia. Jako ze siedze na bezrobociu to mojimo glownymi zajeciami jest siedzenie przed kompem i jezdzenie rowerem > Co Ty na to? Przyjedz jutro na 11 pod pomnik Pilsudskiego. Przyjedz! Obecuje, ze bede wyrozumialy dla poczatkjacego rowerzysty :) Ps tak wogole to jutro (a wlasciwie to juz dzis), jk w kazda sobote, jest standartowa zbiorka. Ma byc kilka-kilkanascie osob, a tempo i dystans wyraznie bardziej rekreacyjne niz "pod sprintem" Wszak to ci sami ludzie ale oszczedzaje przed niedziela sily. Ps2 jak masz jakis w miare rowerowych kolegow to przyjezdzajcie razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| (total OT)Re: Koleją do Zubek IP: *.com / 192.168.4.* 31.05.03, 11:58 Gość portalu: rowerzyk napisał(a): > Przyjedz jutro na 11 pod pomnik Pilsudskiego. Przyjedz! Obecuje, ze bede > wyrozumialy dla poczatkjacego rowerzysty :) > > Ps tak wogole to jutro (a wlasciwie to juz dzis), jk w kazda sobote, jest > standartowa zbiorka. Ma byc kilka-kilkanascie osob, a tempo i dystans wyraznie > bardziej rekreacyjne niz "pod sprintem" Wszak to ci sami ludzie ale oszczedzaje > > przed niedziela sily. O 11 byłem niestety w drodze do domu, w ramach WFu miałem małą wycieczkę właśnie rowerową. Teraz troche odpoczywam, a jak siły pozwolą (i jak będzie ochota) to wieczorem zrobię małą poprawkę. A w sprawie Zubek to możemy dogadać się bliżej końca roku. Ok? Z góry dzięki :) Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| (total OT)Re: Koleją do Zubek IP: *.com / 192.168.4.* 31.05.03, 22:42 Przy okazji, mój nr. GG: 2250291 Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: Koleją do Zubek IP: *.piasta.pl 30.05.03, 18:41 Znalazłem w necie stronę z wyprawy do Zubek oto link www.stare-juchy.pl/kolej/zubki/index.htm Zapraszam na komentarze na ten temat Poprzedny link był złamany. teraz powinno być dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Koleją do Zubek IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 31.05.03, 00:31 Gość portalu: Gupik napisał(a): > Znalazłem w necie stronę z wyprawy do Zubek oto link www.stare- > juchy.pl/kolej/zubki/index.htm Zapraszam na komentarze na ten temat Przeczytalem i obejzalem wszystko co sie dalo. Gratulacje dla autora. Nie mam sie specjalnie do czego przyczepic. :) Pociagiem tym jechalem chyba tylko raz. Maly jeszcze wtedy bylem. Mozliwe ze tam jezdzily bipy? Czy to tylko ja cos zle pamietam? Zaluje ze nie zdecydowalem sie na przejazd ostatnim pociagiem na tej trasie. A co do relacji. Kradziesz deski klozetowej. Taaaak. "A to polska wlasnie!" I chyba slaby ze mnie MK bo na wiele rzeczy opisanych w tekscie wogole nie zwrocilbym uwagi. pozdrower :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: Koleją do Zubek IP: *.piasta.pl 31.05.03, 11:13 Pociagiem tym jechalem chyba tylko raz. Maly jeszcze wtedy bylem. Mozliwe ze tam jezdzily bipy? 4xBipa+gagar nawet jeden raz jechał, a bipy jezdziły te nowe niebieskie. A czy w Waliłach jest jeszcze ta baza Orlenu ? bo ostatno mniej więcej od roku nie jeżdą tam żadne składy cystern, a może już ją zlikwidowali ? Odpowiedz Link Zgłoś