wiewior1 05.07.07, 18:57 Czy w takim sklepie widzieliście śpiwory, koce lub tym podobne? Proszę o info. To ważne, na takie rzeczy czeka schronisko dla zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiewior1 Re: białostockie second handy 11.07.07, 08:02 Szkoda, że nikt nie wdział ... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: białostockie second handy 11.07.07, 08:43 nie widzialam takich rzeczy, tylko ciuchy. moze po prostu nikt nie wpadl na pomysl,zeby i takie rzeczy sprowadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: białostockie second handy IP: *.koba.pl 11.07.07, 11:15 Koce widzilam w ciucholandzie na Warszawskiej czyli naprzeciwko kosciola sw. Wojciecha,potem za barem Passmant i pod koncowkami kolekcji... O i wiem gdzie jeszcze tam zawsze jest duzo takich rzeczy: Na ul. Piasta za barem Zappa (maly , brzydki budynek w ktorym zawsze klebi sie tlum:-) Mozesz tez sprobowac w Wiatrakowym Polu na ul. Boruty (osiedle Pietrasze)tam mozesz tez znalezc miski dla psow i moze smycze albo obroze. Sklep służy pozyskiwaniu funduszy na działalność statutową Stowarzyszenia, ktore pomaga ubogim, samotnym matkom i innym potrzebujacym. Szczytny cel a rzeczy naprawde sa niedrogie.Link do stronki sklepu: www.skmbe.org.pl/?sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencjak Re: białostockie second handy IP: *.cnb.com.pl 11.07.07, 12:00 same Anie.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: białostockie second handy 11.07.07, 12:34 w koncu 95 mln kobiet na swiecie nosi to imie, wiec trudno na Anke nie trafic. pocieszajace jest, ze jednak sa ciucholandy, gdzie mozna cos psiakom kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: białostockie second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:42 a ja proponuje odwiedzic hurtownie z odzieżą uzywaną - tam nawet za darmo potrafią oddac takie rzeczy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: białostockie second handy IP: *.koba.pl 11.07.07, 14:48 W tym cichlandzie na Warszawskiej widzilam kiedys specjalne ubranka dla zwierzat:-)A w Wiatrakowym Polu kojce i poduchy dla zwierzat:-) Przypomnialam sobie jeszcze, ze sporo takich rzeczy (typu koce, reczniki, poduszki) mozna znalezc w lumpeksie na ul. Mickiewicza, pomiedzy restauracja grecka a apteka, tylko tam lepiej sie dowiedziec w jaki dzien sa takie rzeczy, bo towar zmieniaja chyba w pon. i sr. A za tym ciuchalandem na Warszawskiej jest cos takiego jak hurtownia rzeczy uzywanych ale nie wiem co i jak bo w srodku nigdy nie bylam A na tej stronce sa lumpeksy w Bialymstoku, moze sie przyda... www.lumpeksy.pl/miasta/podlaskie/bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisia Re: białostockie second handy IP: *.elpos.net 23.07.07, 19:47 Na Bema Odpowiedz Link Zgłoś