Dodaj do ulubionych

Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? ważne !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:45
Tak jak już wspomniałam w temacie chciałabym dowiedzieć sie czegoś na temat
tego fryzjera. Interesują mnie ceny. Jaka kwota wynosi za zciecie włosów ?
Obserwuj wątek
    • Gość: idzikczortu Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.sub-66-174-79.myvzw.com 11.07.07, 22:12
      A co ma wspolnego slowo: "Raj" z wlosami? Sprawdz czy nazwa tego zakladu to nie
      jest przypadkienm - Kudlaty Ryj?
      • Gość: olgaaaa Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? ważn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:19
        zakład fryzjerski sie nazywa "kudłaty raj" jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj..
        • Gość: beta Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: 80.54.239.* 22.07.07, 15:10
          Ten pseudo-salon powinien sie zwać MAŁPI GAJ. Fryzura , która mnie uszkodzili
          powinna mieć nazwe "Tyfus to fajna choroba..."Wygladałam jak po jej swieżutkim
          przechorowaniu (przerzedzone pejsy wycięte gdzie popadnie)>na pocieszenie pani
          tzw stylistka zaproponowala o zgrozo PRZEDŁUŻANIE...CO Wy na to?
    • Gość: serowablondynka Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:59
      Dobrze ale drogo!
    • Gość: x Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: 212.244.211.* 12.07.07, 11:23
      zadzwoń i zapytaj o ceny.
      • Gość: nie kudłaty Re: Kudłaty RYJ IP: *.elpos.net 12.07.07, 11:41
        ...bardziej mi sie podoba :-)))))
        A propos ,czyli jak nie jestem kudłaty a mam 5 wloskow na krzyż to do kudłatego
        nie mam wstępu hehehe?
    • koczisss Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż 12.07.07, 14:10
      Jaka jest kwota za "zciecie" włosów nie wiem, a za ścięcie, cóż , też nie wiem:)
    • Gość: Yarco Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ?Spoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:27
      Moja zona tam chodzi i chwali sobie bo pełen profesjonalizm i fajny klimat.
      Ceny to mają trochę większe niż konkurencja ale jak chcesz ładnie wyglądać to
      dwie-trzy dychy warto dac więcej.
    • Gość: malia Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.client.duna.pl 12.07.07, 18:31
      ścięcie ok 50 zł, farbowanie zaczyna się od 100 zł ...
      ceny spore,ale za to cięcie i efekt świetny.
      • Gość: gośc Ewix Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:17
        A gdzie wogóle znajduje sie ten Kudłaty raj?
        Bo szczerze mówiąc pierwszy raz o nim słysze :)
        • Gość: kanapa Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.csk.pl 12.08.07, 13:16
          na białówny.
    • Gość: kasia Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.koba.pl 12.07.07, 23:49
      Tam jest drogo. Ja zapłaciłam 85 zł ale może dlatego że mój pies to owczarek podhalański. Fakt że dokładnie umyli mu sierść
      • Gość: aga Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.08.07, 12:52
        Bardzo polecam ten salon!!!Mnie obslugiwala pani Iza i pani Ewelina ,pelen
        profesjonalizm kolor i strzyzenie dobrane perfekcyjnie.Dziewczyny zwracaja uwage
        na osobowosc,styl,stan wlosow,kolory pasujace do typu urody,podpowiadaja rowniez
        w jakie odcienie sie ubierac malowac (cieple, chlodne).Pierwszy raz spotkalalam
        sie z tak profesjonalnym podejsciem.Za cos takiego warto zaplacic kazde pieniadze!!!
        • Gość: nivva Re: Kudłaty raj warto zajść ? jakie są ceny ? waż IP: *.csk.pl 12.08.07, 14:08
          Wyłącznie w tym salonie strzygę włosy. Jak ktoś jeszcze nie był- to nie wie co
          traci. Ale jest to salon dla ludzi z charakterem. Ciche myszki i trzy włosy na
          krzyż, niech nie blokują mi kolejki. Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka