Dodaj do ulubionych

Afery koalicji PIS+SO+LPR

IP: *.bsk.vectranet.pl 14.07.07, 20:49
Ciekawe dlaczego właśnie taraz wyciekły informacje na temat Łyżwińskiego i
Samoobrony? Czyżby Kaczyńscy wcześniej nie znali tych spraw, a może skrzętnie
je tuszowali? Wydaje się, że tak jak skutecznie ukrywali sprawki Samoobrony,
tak samo ukrywają wpadki swoich posłów i swoich cżłonków.
Co zrobiono na przykład w sprawie wyjaśnienia afery z Putrą? Co spowodowało,
że pan P. podpisał przyjęcie inwestycji, która nie została skończona.
Wtajemniczeni mówią, że nic nie dzieje się bez tzw. "przyczyny".
Obserwuj wątek
    • pijany_latarnik nie spamuj, politruku 14.07.07, 21:00
      A co ty taki wścibski? Gó.. cię to obchodzić powinno. Jak mimo wszystko chcesz
      się dowiedzieć to idź na forum polityka i nam tu dupy swoimi chorymi
      podejrzeniami nie zawracaj.
      • Gość: wkoronkiewicz co z aferami? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.07.07, 23:42
        człowiek zadał pytanie i nie ma się co nadymać. bluzganie i odsyłanie nie na
        wiele sie zdadzą. wcześniej czy później trzeba będzie odpowiedzi udzielić.
        • Gość: tidi Re: co z aferami? IP: *.proxy.aol.com 15.07.07, 00:35
          W Gabineci Cieni jest przeciez minister sprawiedliwosci . Zwroc sie do niego ,
          a udzieli ci odpowiedzi . Szkoda odkladac na pozniej .
        • pijany_latarnik aferami? Nie rozumiecie tego słowa. 15.07.07, 02:14
          Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a):

> człowiek zadał pytanie i nie ma się co nadymać. bluzganie i odsyłanie nie na
          > wiele sie zdadzą. wcześniej czy później trzeba będzie odpowiedzi udzielić.

To i ja zadam ci pytanie. Dlaczego jesteś tak beznadziejnie głupi? Mógłbym być
          bardziej złośliwy i zapytać np czy przestałeś już kraść w pobliskim sklepie
          spożywczym i czy żona nadal ciebie zdradza, itd. Tylko nie ma co się nadymać i
          bluzgać. Sam widzisz, że pytania to groźna broń.

P.S. Żony twojej nie znam i nie wiem nawet jak ma na imię czy jak wygląda.
          Użyłem sobie jej tylko jako przykładu.
          • Gość: wkoronkiewicz Re: aferami? Nie rozumiecie tego słowa. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.07.07, 10:28
            w osiedlowym sklepie spożywczym nigdy nie kradłem. jeśli masz świadków lub
            dowody, że jednak brałem jakieś artykuły bez płacenia - to je przedstaw.
            publicznie w mediach lub zanieś do prokuratury.

co się tyczy żony, to będę wdzięczny, jeśli moja rodzina nie będzie wplątywana
            w dyskusję.
            • alex.4 Re: aferami? Nie rozumiecie tego słowa. 15.07.07, 17:15
              Jak widać tego PISuara dobre maniery to rzecz nieznana. Ale nie dizwie się jego zdenerwowaniu. Najpierw Piłka podejrzewany jest o handel narkotyków, Putra zamieszany w sprawę oczyszczalni odcieków, w Opolu zwolniono prokuratora bo interesował się lwymi interesami PISowców, a Lipiec dostał dymisję w ziązku z korupcją w ministerstwie sportu. Można zadać pytanie czy więcej było krupcji za rządów SLD czy dziś....
              • Gość: wkoronkiewicz Re: aferami? Nie rozumiecie tego słowa. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.07.07, 18:34
                tu nie chodzi o to by porównywać ilość afer za rządów tego czy innego
                ugrupowania. chodzi o to, aby prawo stało się w końcu prawem, a nie zabawką w
                ręku polityków.
                • nekroskop88 Re: aferami? Nie rozumiecie tego słowa. 15.07.07, 18:37
                  to jest niemożliwe, gdyż mamy aktualnie tzw. "odnowę moralną" to znaczy stary
                  UKŁAD zastępowany jest nowym UKŁADEM
          • Gość: Ja z Bojar Re: aferami? Nie rozumiecie tego słowa. IP: *.csk.pl 15.07.07, 19:04
            Hej,że nawalony to rozumiem, ale że "latarnik", to ni hu,hu...Poniał? Idź
            wytrzeźwieć, potem bierz w obronę tych prawych czy sprawiedliwych i n a c z e j.
      • Gość: Stanisław powrót Zenona IP: *.pools.arcor-ip.net 15.07.07, 18:46

Po raz kolejny cię zabanują bałwanie ile byś jeszcze nicków nie zmieniał. Był
        zenon smigło, duch zenona a teraz pijany latarnik. Załosny wyznawco rydzykowej
        ideologii - SPADAJ z Rydzem do Zimbabwe.

pijany_latarnik napisał:

> A co ty taki wścibski? Gó.. cię to obchodzić powinno. Jak mimo wszystko chcesz
        > się dowiedzieć to idź na forum polityka i nam tu dupy swoimi chorymi
        > podejrzeniami nie zawracaj.
        >
        • pijany_latarnik Re: powrót Zenona 15.07.07, 19:10
          Taki troll Robert Suski to mi żaden partner do dyskusji. Maile jednak
          rozesłałem, bo jakoś nie wierzę, że wszystkich zbanowali.
        • pijany_latarnik Re: powrót Zenona 15.07.07, 19:47
          Czy wy cymbały namolne nie rozumiecie, że tu nie miejsce na spamowanie i
          czerwoną propagandę? Chcecie pisać o polityce, to wypad na forum polityka a nie
          tu spamować.

Ciebie półgłówku żałosny otoczę szczególną troską, bo wciąż nie rozumiesz
          podstawowej sprawy, którą takim kłamliwym tępakom wielokrotnie tłumaczyłem.
          Zaprzeczam, że jestem Zenonem, tylko dlatego, że nie chcę przypisywać sobie
          cudzych ZASŁUG w zwalczaniu takich różnych czerwonych spamerów-propagandzistów.
          Z przyjemnością bym się z nim spotkał.

Co do Rydzyka, to gdybyś przygłupie żałosny rozumiał moją sygnaturkę, wiedział
          skąd pochodzi, to byś się pod ziemię ze wstydu teraz zapadł.

Teraz na początek poczytam sobie co tam kiedyś pisałeś i za co tak nienawidzisz
          Zenona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka