Gość: ewa IP: *.csk.pl 23.07.07, 22:08 Niedługo przeprowadzam się na os. Piasta, z tego co się orientowałam działają tam 3 firmy internetowe Elpos, Koba i Cybernet. Doradzcie którą firmę wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saint_madeleine Re: Internet na Piasta 23.07.07, 22:24 Trzymaj sie z dala od cyber netu, ciągłe awarie, wystarczy że jest sekundowe odłączenie energii i zawieszają im się ich urządzenia i trzeba czekać, aż koleś przyjedzie i wciśnie guzik reset:( Oczywiście pomoc techniczna tylko do 21, ale jeśli coś się stanie po południu, usterkę usuwają dopiero rano. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet na Piasta IP: *.koba.pl 01.08.07, 18:32 ja mam Kobe i ani razu nie bylo problemu z Internetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: Internet na Piasta IP: *.koba.pl 01.08.07, 20:35 tak, popieram, tylko Koba , nie wiem jak Vectra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Internet na Piasta IP: *.koba.pl 01.08.07, 22:11 też mam Kobę , solidna firma Odpowiedz Link Zgłoś