Dodaj do ulubionych

Namierzyłem oszołoma

IP: 157.25.78.* 01.07.03, 09:57
Gościu nie nadaje z Poznania tylko z ....Choroszczy - słowo daję, sporo czasu
mi to zajęło ale w końcu się udało, ciekawe czy jest pacjentem czy lekarzem -
bo na nich podobno z czasem choroba się przerzuca :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja z Bojar Re: Namierzyłem oszołoma IP: *.cs.bialystok.pl 01.07.03, 10:03
      Gratulacje. Wyszło na moje. Po pierwszym poście tego człowieka byłem pewny, że
      to albo jakiś alumn,albo prowokator z jakiejś plebanii, albo schizo. W każdym
      razie ktoś z przenicowaną, nietuzinkową inteligencją. No to kto lubi niechaj
      sobie z nim nadal gaworzy
    • Gość: radar Re: Namierzyłem oszołoma IP: 157.25.78.* 01.07.03, 10:05

A ja dotarłem do jego zdjęcia (ten w futerku) :)))

www.fun.from.hell.pl/2003-01-03/costume2.jpg

• Gość: Słoń Pasibrzuch Re: Namierzyłem oszołoma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 10:24
        Pewnie lubi sobie pochrumkać podczas zabaw z tą damą z pejczem :) Buahahahaaa!!
        • auchan.z.rm1 Re: Namierzyłem oszołoma 01.07.03, 11:38
          widze że znasz się na komputerach i na sieci komputerowej jak słoń na balecie
          • Gość: Słoń Pasibrzuch Re: Namierzyłem oszołoma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 11:44
            Co jest Oszoł? Znów zmieniłeś nicka czy zajebali Ci wczorajsze konto?
            • auchan.z.rm1 Re: Namierzyłem oszołoma 01.07.03, 12:23
              Gość portalu: Słoń Pasibrzuch napisał(a):

> Co jest Oszoł? Znów zmieniłeś nicka czy zajebali Ci wczorajsze konto?

- chamidła z GW wylogowali mnie więc musiałem na nowo się zalogować a najlepszy
              numer to ten ze nie mogę korzystać drugi raz z tegosamego loginu po ponownym
              wejściu na strony GW...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka