Dodaj do ulubionych

Dowód osobisty w pięć minut

IP: *.client.duna.pl 21.08.07, 21:27
trzeba było czekać jeszcze kilka miesięcy. A teraz każdy marudzi. Ale co tam -
taki naród, jak nie pomarudzi to nie pożyje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja coś tu nie pasuje IP: *.csk.pl 21.08.07, 23:46
      jeżeli przy Branickiego są takie kolejki , a ponoć przy AK nie ma , więc jak się
      to ma do efektywności pracowników , skoro na Branickiego przyjmują 300
      wniosków dziennie , a na AK 170-180, porównując liczbę pracowników (z artykułu
      wynika ,że na AK są dwie osoby), na Branickiego chyba 10....coś tu nie pasuje!a
      jeżeli na AK nie ma kolejek , to skąd te 180 wniosków dziennie?!
    • Gość: Robert Dowód osobisty w pięć minut IP: *.euro-net.pl 22.08.07, 07:23
      Nawet najbardziej sprawny mechanizm obsługi mieszkańców zawodzi w sytuacji braku
      zainteresowania swoimi sprawami we właściwym czasie. Irytuje mnie fakt zżymania
      się na urzędników miejskich i brak ich dobrej woli. Stan na dzień dzisiejszy
      jest efektem lenistwa mieszkańców . Wówczas gdy można było sprawę wymiany DO
      załatwić spokojnie i bez nerwów mało kto zainteresował się tymże. Dzisiaj, gdy
      potencjalnemu obywatelowi grozi brak możliwości załatwienia swoich spraw od
      stycznia 2008 roku podnosi się zupełnie niepotrzebne larum. Przypomina mi się
      coroczny przed-wakacyjny problem wymiany paszportów! Oby tak dalej Rodacy!
    • Gość: dyniaczek Dowód osobisty w pięć minut IP: 195.47.201.* 22.08.07, 08:38
      "W ciągu dwóch, trzech tygodni planujemy też wydrukowanie plakatu z
      informacjami, gdzie można złożyć wniosek". Hahaha trzy tygodnie będą
      plakat drukować, jak można zwykłą kartkę na drzwiach przyczepić w
      pięć minut. PS. trzeba było wcześniej dowody wymieniać a nie teraz
      płakać. Ja zrobiłem to już dawno temu i bez żadnych kolejek.
      • Gość: gość Re: Dowód osobisty w pięć minut IP: 83.238.100.* 22.08.07, 16:45
        I brawo geniuszu! A zdajesz sobie sprawę, że mnóstwo ludzi jednak nie mieszka na codzień w Białymstoku? I "spacerek" do urzędu nie jest wcale taki znowu prosty? Szczególnie jesli wziąć pod uwagę godziny pracy urzędu - no proszę, to jakieś żarty! I nie rozumiem, dlaczego nie można takich formalności załatwić przez internet?
        • Gość: dyniaczek Re: Dowód osobisty w pięć minut IP: 80.51.38.* 22.08.07, 22:32
          Pracuję w urzędzie, co prawda w innym niż ten i wiem, że zawsze są kolejki w
          ostatnich dniach. Jak jest termin 2 miesiące to i tak przez półtora prawie nikt
          nie przychodzi. A później bieda jacy to ci urzędnicy źli i lenie chociaż pot z
          czoła im się leje.
    • Gość: gość Dowód osobisty w pięć minut IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.08.07, 12:59
      Zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami. To już chyba nasza przypadłość
      zwlekać do ostatniej chwili a potem narzekać na wszystko i wszystkich! A o
      wymianie dowodów "trąbi się" już od jakiego czasu? Skoro czekaliście tyle czasu
      z wymianą to teraz grzecznie poczekajcie w kolejce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka