Dodaj do ulubionych

dobra rada............................. ...........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 16:50
Kard. Glemp: nie można dobrej władzy kłaść kłód pod nogi
- Nie można dobrej władzy kłaść kłód pod nogi - powiedział kard.
Józef Glmep podczas sumy odpustowej w uroczystość Matki Bożej
Częstochowskiej na Jasnej Górze. Część homilii Prymas Polski
poświęcił dobrym wzorcom rządzenia, wskazując na Jezusa Chrystusa,
który przyszedł, aby służyć a nie by Mu służono.
Obserwuj wątek
    • Gość: bbn Re: dobra rada............................. ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 17:50
      Gilowska zaznaczyła, że jest dumna, że mogła pracować w gabinecie
      prowadzonym przez Jarosława Kaczyńskiego. Dlatego ze zdziwieniem
      przyjęła słowa Donalda Tuska, że przyzwoici ludzie nie powinni
      pracować z Jarosławem Kaczyńskim. „Zdumiewające słowa. Pomyślałam
      sobie - co cię człowieku napadło” - stwierdziła.
      • Gość: dd Re: dobra rada............................. .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:02
        niechby spróbowała powiedzieć coś innego.teczka nie wyparowała
        przecież....
        • drzazgarz Re: dobra rada............................. ... 26.08.07, 18:38
          Gość portalu: dd napisał(a):

> niechby spróbowała powiedzieć coś innego.teczka nie wyparowała
          > przecież....

pie..sz jak tw Cimoszko.
          • Gość: dd Re: dobra rada............................. .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:43
            zapomniałeś już o sprawie tw "beaty"? jarosław już wam kazał wymazać
            to z pamięci towarzysze?
            • drzazgarz Re: dobra rada............................. . 26.08.07, 20:23

> zapomniałeś już o sprawie tw "beaty"? jarosław już wam kazał wymazać
              > to z pamięci towarzysze?

Przyznaj więc bromdenie niezalogowany, że każdy komuch to złodziej pijak
              sprzedawczyk i zdrajca i że prawdę Pogromca pisał, że komuchy mają żółte zęby od
              lizania dupy sowieckim towarzyszom. Teraz nie wypada ci zaprzeczyć ani się
              wyłgać od odpowiedzi.
              • Gość: dd Re: dobra rada............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 21:31
                zapytaj więc go sam. i nie zmieniaj tematu
                • Gość: dd Re: dobra rada............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 21:35
                  Już mnie ktoś z nim tu utożsamiał i pewnie nadal utożsamia, ale mało
                  mnie to interesuje. A ta podejrzliwość i wietrzenie spisków to ci ze
                  starych czasów zostały? Spiskowałeś czy szukałeś spiskujących?
                  • drzazgarz Re: dobra rada............................. 26.08.07, 22:09

> Już mnie ktoś z nim tu utożsamiał i pewnie nadal utożsamia, ale mało
                    > mnie to interesuje. A ta podejrzliwość i wietrzenie spisków to ci ze
                    > starych czasów zostały? Spiskowałeś czy szukałeś spiskujących?

Jak bromden pojechał na urlop to i ty gdzieś znikłeś. Najpierw myślałem, że
                    pojechałeś za Azp, ale on wrócił wcześniej. Ty wróciłeś razem z bromdenem. To
                    ilu jest zawziętych lewicowych politruków na forum do odstrzelenia? Muszę
                    wiedzieć żeby nabojów mi nie zabrakło.
                    • bromden1 Re: dobra rada............................. 26.08.07, 22:14
                      a wiesz, że rzeczywiście. jakiś jeden dzień różnicy tylko był
                    • pogromca_kojotow Re: dobra rada............................. 26.08.07, 22:30
                      Nie bądź Drzazgarzu egoistą i zostaw mi chociaż jednego żółtozębnego
                      czerwonego kojota do odstrzału.
              • bromden1 Re: dobra rada............................. 26.08.07, 22:13
                Gdy jestem niezalogowany nie używam ksywy"dd". Pozdrawiam. Miło, że
                poświęcasz mi czas, ale sądzę, że chyba się nudzisz skoro zajmują
                cię takie duperele
                • Gość: azp11 Re: Bromdden ma 1 nick IP: *.elpos.net 26.08.07, 22:41
                  :)
    • Gość: joasia Re: dobra rada............................. ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:06
      kwa kwa kwa kwa kwa
      • drzazgarz Re: dobra rada............................. .... 26.08.07, 18:40
        Gość portalu: joasia napisał(a):

> kwa kwa kwa kwa kwa

Na koń, na koń i bolszewika goń, goń, goń...
    • Gość: tur. Re: dobra rada............................. ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:01
      ci co rzucali kłody teraz zejdą
      do szamba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka