studentka211 04.12.07, 14:20 Czy ktos moze mi polecic dobrego kręgarza? Mam problemy z kregoslupem a dokladnie skolioza podwojna. Dziekuje z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sbs Re: Szukam kręgarza IP: *.static.dsl.as9105.com 04.12.07, 15:13 www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=07&catid=348&strona=1 Mozesz tez poszukac tu www.pf.pl/serwis/index.html Lub szukac takze poradni lub gabinetow chiropraktycznych. Osobiscie znam jednego super fachowca ale ... nie w Bialymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka211 Re: Szukam kręgarza 04.12.07, 22:34 Dziekuje za odpowiedz, a mozesz napisac o tym fachowcu, chcialabym kogos sprawdzonego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chinagirl Re: Szukam kręgarza 05.12.07, 09:34 Polecam dwóch speców, tylko nie pamiętam nazwisk. Jeden pan przyjmuje w Eskulapie na Nowym Świecie (znak charakt. - ma niedowład ręki). Nastawił mi kręgosłup rewelacyjnie, bolało bardzo, ale teraz nie mam żadnych problemów. Drugi to niewidomy masażysta, pan Artur, ma gabinet na XI p. w jednym z wieżowców na Wyszyńskiego (obok Biedronki). Też rewelacja. Dzięki ćwiczeniom, które pokazał, nic nie nie boli od roku. Polecał basen na bolący kregosłup. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś