Gość: Iwona IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 19:53 Czasami ogladam bialostocki "Obiektyw" i jestem wrecz zazenowana jak widze stroje,a zwlaszcza fryzury i makijaz tych kobiet.Czy ktos im pomaga w ksztaltowaniu ekranowego wizerunku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elke Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.01, 20:13 no pewnie ze tak! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Prezenterki TV Bialystok 23.12.01, 02:21 jezeli ktos im pomaga, to bierze pieniadze za nic!!! i to prawda, sa ohydne! przepraszam, moje mile panie, wiem, ze jestescie madre i mile, inteligentne i kulturalne - ale kamera was nie kocha!!! czy dyrekcja telewizji zatrudnia same znajome? nic to, ze nie ma na kim oka zawiesic, nic to, ze wychodzi na wierzch cale bezguscie, nic to, ze u pewnej znanej prezenterki telewizyjnej (a wczesniej radiowej) glos jest tak denerwujacy, piskliwy, zle ustawiony - nie wazne - byle wnetrze bylo bogate i ciekawe!!!!! bo tylko wnetrze widza przeciez telewidzowie!!! a estetyka? a coz to jest estetyka! za co ludzie angazujacy panie owe biora pieniadze!!!!!! my podatki placimy - z naszych podatkow zyja !!!!! ja nie przecze temu, ze te panie sa be , ale na wizje - nigdy!!!!!! pozdrawiam je i przepraszam, bo ja na pewno nie chcialabym czytac takich wypowiedzi na swoj temat, takze moje przeprosuny sa szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:47 Nieprofesjonalizm to ogólna cecha naszej telewizji. Nie przeszkadza mi to, to bardzo odświeża umysł kiedy raz na dwa tygodnie (tylko wtedy mogę) oglądam TVB. W TVB podobają mi się również reklamy "lokalne", oglądam je z uśmiechem na twarzy. Poza tym jakość niektórych programów przypomnina jakośc nagrania mojej Pierwszej Komunii dokonanego przez pana Janka z naprzeciwka. A jeśli uważacie że nasze prezenterki są brzydkie to proszę obejrzeć pania prowadzącą (razem z T.D.) Smiechu Warte. Teraz jest trochę lepiej, ale na początku to byla tragedia. Pani ta nosi to samo nazwisko co producent programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk. Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 17:19 > A jeśli uważacie że nasze prezenterki są brzydkie to Ja wcale nie uwazam,ze One sa brzydkie-sa przecietne.Umiejetnosci coz..ponizej przecietnej to fakt.Zreszta-cala TVB jest zasciankowa( w tym zlym znaczeniu).A reklamy.....moze to sa jakies prace z gimnazjalnego kolka "mlodych filmowcow"?(bo na 100% nie ma tam nikogo,kto mialby pojecie o oswietleniu. A panie prezenterki.... Czy mozna byloby im zafundowac zrobienie profesjonalnego makijazu u dobrej kosmetyczyki? To tak bardzo zmienia kobiete.... Moze one nigdy nie widzialy siebie w okienku telewizora?Mile panie:nagrajcie swe wystepy w TVB na tasme i w cichosci 4 scian popatrzcie na siebie!!!!!!! Miloby bylo nam wszystkim jesli nie posluchac madrych kobiet to chociaz popatrzec na ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 12:12 Jaka jest TVB(-iałoruska), każdy chociaż trochę inteligentny widzi... Dziwicie się ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELBICI Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 11:29 Zaiste, piękny to głos pani B.C. Pamiętam go jeszcze z czasów, gdy prowadziła sprawozdania z pochodów 1-majowych (tak, tak pani Basiu, są jeszcze tacy, którzy to dobrze pamiętają) w czasch nazwijmy to delikatnie nie najciekawszych. Z niecierpliwością czekam na pani głebokie w treści i tonacji wystąpienie na Wysokim Forum. No,może z tonacją to proszę troszeczkę niżej niż nad Serwami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 16:07 Nie dziw się kochana. Jakie prezenterki, takie miasto. Prowincja na całego. Ale najlepsza jest pani Nikonowicz, zobacz sama. Ciuchy reprezentują ulicę Lipową- jak całe miasto, tak ulica. Na marginesie - nikt tym pani0om nie doradza, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.csk.pl 28.12.01, 17:14 ja myślę, że tak najbardziej to prezenterkom i prezenterom TVB przydałoby się więcej naturalności przed kamerą. Bo co do urody, to rzecz naprawdę względna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN TV B Re: Prezenterki TV Bialystok IP: 157.25.128.* 04.01.02, 16:58 Prezenterki...no cóż nie najgorzej... to co mnie powala z nóg to "ze smakiem" zainscenizowana scenografia no i te kolory w programach nadawanych przez naszą telewizję. Oczywiście nie jest ważne, że żadna osoba nie potrafi się wysłowić bo na pierwszym planie zawsze są NOGI!!! więc po co mówić kiedy wszystko widać. No cóż ja oglądam te programy tylko jako rozrywkę bo prezentują podobny poziom jak DISCO RELAKS... Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyr Re: Prezenterki TV Bialystok 07.01.02, 00:13 O, przepraszam.Disco Relax prezentuje o wiele wyższy poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokles Re: Prezenterki TV Bialystok IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 11:21 ...ku pamięci, a propos nowego wątku tyczącego tvb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akir Re: Prezenterki TV Bialystok IP: 212.160.130.* 29.01.02, 09:13 Spotkałem ostatnio jedną z prezenterek TVB, i wtedy naprawdę doceniłem zdolnoścoi lokalnych producentów w promowaniiu sztuki awangardowej, to naprawdę niebrzydka dziewczyna, ileż on8i się muszą namęczyć aby wyglądała tak beznadziejnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny A prezenterzy???? IP: *.osiedle.net.pl 03.02.02, 17:34 co do prezenterek to popieram prawie wszystko co zostalo wyzej napisane, ale prezenterzy IoI - bywaja jeszcze gorsi <~~ jest taki jeden pan, ktory jezdzi po okolicznych wsiach i rozmawia sobie w oplotkach - on bije wszystkich na glowe!!!!!!!!!!!! pozdrowiena dla calej ekipy obiektywu i spolki ( serdeczne wyrazy wspolczucia!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: A prezenterzy???? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 16:24 A mnie ciagnie do takiego TRANSSEXA z super ostrym makijazem (obiektyw) jakie on ma usta i jakie garnutury od dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś