antifajagiellonia 12.01.08, 21:19 Stadion miejscem wolnym od polityki, ale skoro uzurpują sobie do niego prawo nazistowskie wszarze to będzie odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azp11 Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.elpos.net 12.01.08, 21:31 Co konkretnie będzie? To bardzo interesujące co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.elpos.net 12.01.08, 21:54 No i co teraz będzie? Możesz konkretnie napisać o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.elpos.net 12.01.08, 21:56 Źle mi się wkleiło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
antifajagiellonia Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 12.01.08, 21:45 Przez wiele dni, tygodni, miesięcy członkowie (byli i bieżący) zarówno UJ czy SSJB zapewniali,ze z żadną ideologią nie mają nic wspólnego.Może to i prawda. Natomiast nikt nie kiwnął palcem jak na stadion weszły łyse przygłupy z konfederatka na płocie.na stadion weszli mordercy Adriana!!! Jedyną reakcja była grzeczna prośba aby ta szmata na płocie nie wisiał bo to i tamto i kara finansowa będzie.Naziści przychylili sie do prośby.Czemu jednak nie było reakcji kiedy na przykład w Warszawie grupa faszystów podczas "przybijania piątek" z zawodnikami ostentacyjnie trzęsła płotem i uciekała na widok Rodneia?Brak reakcj=akceptacja. Na tym meczu obecnych było grono osób (dokładnie 22 osoby), które swoje sympatie kierują zdecydowanie w lewą strone pomimo to sa gorliwi kibicami Jagiellonii, którzy na wyjazdy jeździli, jeżdżą i jeździć będą.Nikomu jednak do głowy nie przyszło aby robić coś na wzór "lewicowej Jagiellonii".Jak widać kretynom spod znaku swastyki to nie przeszkadzało.Mordercy weszli na stadion ze swoja polityka i chora ideologia a nikt nawet palcem nie kiwnął.Dlatego niektóre osoby zaczęły działać aktywnej.Stąd Młoda SzaJka. Nikt nie ma zamiaru wprowadzać na stadion lewicowych flag, symboli, okrzyków, ale są osoby (o dziwo, niektórym by kopara opadła jak mocno zakorzenione w ruchu kibicowskim na Jadze), które powiedziały dość!Dość faszystom, dość chorej ideologii na stadionie dość obecności MORDERCÓW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.elpos.net 12.01.08, 21:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=74329535&a=74330821 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.bsk.vectranet.pl 12.01.08, 22:24 Pie..ij sie porzadnie w glowe. Jezeli chcesz zalatwiac swoje sprawy to nie mieszaj w to Jagiellonii. Obie strony to banda dzieciakow ktora nawet dokladnie nie wie co to za ideologie "wyznaje". Odpowiedz Link Zgłoś
antifajagiellonia Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 12.01.08, 22:38 W jednym masz racje.W tym,że będzie "pie..n.ięcie". jak widać masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.Właśnie chodzi w tym o to aby Jagiellonie trzymać z dala od róznorodnych ideologii. Strona faszystowskich morderców tego nie zrozumiała, więc swoje żale możesz kierować do nich. Jeszcze raz podkreślam:mordercy/naziści weszli na stadion i wycierają sobie gębę Jagiellonią, osoby stojące po drugiej stronie barykady (w kontekście przekonań) tez na tym stadionie przebywają i przebywały. Jesli ktos mówi,ze nic sie nie dzieje to jest ślepcem. Dlaczego nazistowscy mordercy oficjalnie mogą prezentować swoje chore przekonania pod szyldem "prawicowej Jagiellonii", dlaczego mordercy weszli na stadion i stoją na trybunach gdzie jedno krzesełko jest czarne ku pamięci...? Bierność była , bierności nie bedzie więcej.... A jeśli kogoś popierd...oliło, to tych co myślą ,że my też mamy zamiar sie bawić tymi samymi klockami co łyce czerepy spod znaku SS........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antifa Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 00:23 antifajagiellonia nie wiem co próbujesz tu uzyskać? po pierwsze spuść z tonu, nie powinieneś wypowiadać sie jako antifa bo ktos mogłby wyciągnąć zbyt daleko idące wnioski ( zainteresowani chyba wiedzą o co chodzi ), zgadzam się natomiast że na stadionie nie powinno być miejsca dla nazistowskiego ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.osiedle.net.pl 13.01.08, 09:08 To idź na ten stadion i walcz ,,z faszyzmem" a nie cos jęczysz na forum...Co do tej sprawy Adriana z tego co wiem z polityką nic to wspólnego nie miało jakies gó..arskie przepychanki z których wynikła straszna tragedia, a część tych pretorianów czy jak ich tam zwą sama ma takie poglądy jak ich oponenci z konkurencyjnej grupy... A konfederatka jest legalnym symbolem , do dzisiaj będącym na fladze niektórych stanów USA, ale co ty możesz wiedzieć jak się zapluwasz przed monitorem mieszając Jagiellonię, konfederatów,prawicę, swastyki i jeszcze parę innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
antifajagiellonia Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 13.01.08, 10:09 Nie sprowadzaj wszystkiego do znaczenia konfederatki.Jak jesteś taki mądrala to doskonale pamiętasz,ze celtyk również na płocie gościł. Ale nie chodzi tu tylko o wywieszanie szmata. Natomiast jeśli negujesz fakt, że pomimo głośnych swego czasu zapewnień ,że mordercy miejsca na stadionie nie znajdą , to gratuluje podejścia. A po drugie, dlaczego nie wylejesz swoich żalów o mieszanie Jagi z polityką do pokrak spod znaku swastyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.01.08, 13:52 ty antifajagiellonia a co ty zrobiłes w kierunku zeby skini na stadion nie weszli?możesz opisąc swoje dzialania?Nie robiłes nic siedziałeś zasrany tak jak wielcy pedałrianie którzy sie zasrali do tego stopnia że przestali chodzic na mecze.Ludzi którzy coś robili możńa było policzy na palcach dwóch rąk ale i oni zrezygnowali skoro wszystkim było to obojętne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz antifajagielonia to organizacja przestępcza..... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.03.08, 23:31 czas najwyższy by nimi zainteresowała sie białostocka Prokuratura. Wymyślaja sobie jakieś nieistniejące profaszystowskie(których niema) grupy by móc działać i atakować porządnych ludzi o prawicowych poglądach. Antifa to jest zagrożenie dla bezpieczeństwa naszego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie od dzis Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 14:02 Zadna grupa na Jagiellonii nigdy nie pozwoli na obecnosc Antify na stadionie , jesli myslisz debilu , ze macie przeciwko sobie jedynie skinow to sie grubo pomylisz. Nie trzeba byc nazista , zeby miec awersje do anarchistow i lewackiego scierwa. Zapraszamy na nasz(bo wasz nigdy nie byl) stadion chlopcy , a zobaczycie czym jest Jagiellonia. Zmien nick pajacu bo to ty w tej chwili wycierasz sobie morde Jaga ! Moze i nie popieram ideologii skinow , ale oni jezdzili za tym klubem jak wy wachaliscie klej za Tonem... Odpowiedz Link Zgłoś
antifajagiellonia Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 13.01.08, 14:22 I znowu problemy z czytaniem. Nigdzie, ale to nigdzie nie padło stwierdzenie,ze ktoś będzie przebywał na stadionie pod szyldem Antify.A ludzie , którzy mają przekonania na wskroś inne niż grupa faszystów byli,są i będą.I jak taki oblatany jesteś to wiedzieć powinieneś ,ze również z Jagiellonia jeździli i jeżdżą to tej pory.Tylko nikt z nich nie wpadł na jakże genialny pomysł aby ze stadionu robić ambonę to szerzenia swoich przekonań. A co do awersji, to szkoda ,że kwitnie lizodupstwo w stosunku do ludzi, którzy mordują kibica, opluwają pilkarza Jagi i szerzą nienawiść.Pozwolono wejść im na stadion patrząc biernie na ich zagrywki.Najpierw z ich powodu zostaje zerwana zgoda z Siarką a potem w ramach rewanżu robi się im miejsce na trybunach.Szkoda tylko,ze tak naprawde nie było nikogo kto zareagował i nie wytykaj mi ,ze sam nic nie zrobiłem.Ludzie o podobnych do moich poglądach nie robili sobie z gęby chlewa i nie mówili,ze dla faszystów nie ma miejsca na stadionie.Jak widać co poniektórzy szybko zapominają o czym mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.csk.pl 13.01.08, 14:41 Skini weszli z powrotem na stadion, żeby zakończyć głupie waśnie pomiędzy kibicami. Jakakolwiek próba sprowokowania przez was nowego konfliktu spotka się zapewne z reakcją nie tylko owych skinów, ale także pozostałych bywalców stadionu. Nie rozpoczynajcie nowych konfliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie od dzis Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 14:43 Nie wiem dlaczego ja albo ktokolwiek mialby lizac im dupe. Adrian zginal w bezsensownym konflikcie, ktory jakby niektorzy nie poszli po rozum do glowy trwalby do dzisiaj. I nie pie..mi tutaj , ze ktos dal dupy bo ich wpuscil. Gdyby nie ten rozejm, ruch kibicowski na Jadze zamarl by na dlugie miesiace/lata bo komu w glowie byloby kibicowanie , kiedy trzeba martwic sie tym co sie dzieje na miescie. Z ich powodu zostala zerwana zgoda z Siarka ? Zgoda z Siarka zostala zerwana tylko i wylacznie z winy Siarki , ale co ty mozesz wiedziec jak slyszales o tym od kogos kto slyszal od kogos , a tamten od... itd Ciesze sie , ze na stadionie sa obecnie wszyscy ktorym zalezy na rozwijaniu sie kibicowskiej Jagiellonii i , ze powoli to co bylo idzie w odstawke i dwie wczesniej zwasnione grupy potrafia stanac i bic sie ramie w ramie. I nigdy nie pozwolimy ,aby jakies ch..ki ktorym nagle zamanilo sie robic porzadek to zaklocily. Mloda Sza(J)ka job twoj mac kto to wogole jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
antifajagiellonia Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 13.01.08, 18:12 Z winy Siarki?A kto ich życzliwie gościł?Faszyści.Siarka przejęła sie losem pokrzywdzonych przez życie białostockich nazistów i wybrała kontakty właśnie z nimi.Wybór ten doprowadził do tego,że pozostałe grupy postanowiły zgodę z Siarką zakończyć przy sprzeciwie UJ co prawda,ale ich głos gdzieś się rozmył.Tyle....nie o tym mowa.... Ramię w ramię powiadasz?To super że tak jest i super ,ze wszyscy ChzB cenią sobie obecność nazistów na stadionie i potrafią po przyjacielsku ich wspierac. :-) Fantazjuj dalej albo porozmawiaj z ludźmi po prostu, o wszechwiedzący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.csk.pl 13.01.08, 18:41 > Z winy Siarki?A kto ich życzliwie gościł?Faszyści.Siarka przejęła sie losem > pokrzywdzonych przez życie białostockich nazistów i wybrała kontakty właśnie z > nimi. Tobie tez ktos narzuca z gory jak masz sie zachowac? Nie masz wlasnego zdania? W sumie bym sie nie zdziwil :) Jak sam piszesz Siarka "wybrała kontakty", wiec jednak to był wybór Siarki czyż nie tak? ps. takie tylko formalne wyjasnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie od dzis Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 21:53 Nie chce mi sie tutaj wiecej dyskutowac. Wybijcie sobie z glowy Jagiellonie bo na stadionie nigdy nie bylo dla was miejsca. Popytaj sie starszych kolegow ktorzy pare lat temu byli gnojeni i przez skinow i przez Pretorianow kiedy to zachcialo im sie Hetmanowi kibicowac. Nagla zmiana strategii RAAF-u ? Chcecie to probujcie sil , nara. Odpowiedz Link Zgłoś
antifajagiellonia Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 13.01.08, 22:38 Na stadionie jest miejsce dla wszystkich i nie zrobisz nic aby wywalić z niego ludzi o poglądach lewicowych bo jest to niemożliwe.Nie myślisz chyba ,ze ktoś wywiesi czarną flagę i będzie udawał twardzieli, nie, ponieważ stadion nie jest od tego miejscem.To,że robią tak gó..arze od hitlera nie oznacza,że wszyscy myślą podobnie. To bardzo "miło",że jesteś fanem napisów "rasistowska Jagiellonia" na murach miasta, bo przecież hitlerjugend to fajne chłopaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie od dzis Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 00:24 > To bardzo "miło",że jesteś fanem napisów "rasistowska Jagiellonia" na murach > miasta, bo przecież hitlerjugend to fajne chłopaki.... Nie jestem ich zadnym fanem debilu , nie podzielam nazistowskich pogladow , ale tez nie bede tolerowal pedalstwa jak ty i twoje ziomki. Gowno mnie obchodzi , ze ktos ma tam sobie lewackie poglady dopoki nie zaczyna z nimi sie glosno obnosic. No i najwazniejsze - na stadionie sa rowni i rowniejsi , tak zawsze bylo jest i cale szczescie bedzie i sa ludzie ktorzy NIE pozwola by stadion byl dla wszystkich. Sorry gregory , ale pewnym subkulturom wstep surowo wzbroniony ;) Jak cala Polska dluga i szeroka ! Chiach temat z mojej strony. Marne prowokacje osob podszywajacych sie pod ChzB... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weksel Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.elpos.net 14.01.08, 17:27 ......się wtrącę,ale już faszystowskie poglądy forumowiczowi "kibic nie od dziś" nie przeszkadzają? Przecież z tymi poglądami grupa ludzi obchodzi sie głośno i to bardzo...więc jak?Z jednymi się można głośno obchodzić a z drugimi nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chzb Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 13.01.08, 22:44 Nie jestem z antify,a le ten gościu co tu pisze ma duzo racji i pierniczenie ,ze wszyscy akceptują ss na stadionie to przesada.Na wyjazdach już widać ,że dzieli na wiele i nie mamy zamiaru stawiać ramię w ramie z mordercami, wiec darujcie sobie takie teksty. Kochamy nasz klub i jego barwy Nie swastyki i krzyże czarne O to walczymy, wróg musi skonać! Nie chcemy syfu na naszych stadionach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chzb?prowokacja Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.client.duna.pl 13.01.08, 23:08 co wy piszecie dzieci drogie?prowokacje chcecie zrobic punki ale nie udało sie troche!!idz spac antikupooo!! Odpowiedz Link Zgłoś
w1987 Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 14.01.08, 00:11 Prowokacja, od razu prowokacja.... Śmieszne są takie teksty.Parę osób pisze, ze łyse kutasy są niemile widziane na stadionie a tu od razu "prowokacja"..hehehhee ja tam akurat nic nie mam przeciwko łysym, podobnie jak wielu z UJ, ale mówienie ,ze problem nie istnieje to fałszowanie rzeczywistości. Faktycznie są osoby, którym sie to nie podoba, ale to już inna bajka.... Ktoś tu powiedział o zerwaniu zgody z Siarką .To fakt,ze UJ tego nie chciało, ale mówienie,ze my wprowadziliśmy na stadion nazistów to przegięcie. My o nich nic nie mówiliśmy, ktoś inny szczekał,ze nigdy do ich obecności na stadionie nie dopuści więc od UJ wara! PS..to,że "lewaki" jeżdżą na wyjazdy to prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
chzb Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 14.01.08, 00:19 Zakładam,ze bywasz na wyjazdach więc, na przykład pamiętasz sympatyczne zapytania typu:Hitlerjugend dopinguje czy nie?? Ja wiem,ze oni tak lubią ,ale uwierz mi, to z sympatii nie było...hahahah!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 00:52 Yhym wszyscy tutaj wierzymy , ze jestes z ChzB i wpisujesz sie w ich imieniu heh co za ludzie... moze by jakis mod wy.. ten temat w kosmos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.nyc.res.rr.com 14.01.08, 05:28 Zasiadz lewacki i prawicowy Szczunie na trybunie i KLASZCZ !! Jak w Anglii , po kazdej ladnej akcji kogokolwiek . Doprowadzicie z czasem swoim postepowaniem Jagiellonie do dna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CichyKibic Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.osiedle.net.pl 14.01.08, 15:00 Stadion jest wolny od polityki ? Wolne zarty przypominam ostatnie wybory do sejmiku bądz RM czy nawet Sejmu. Ale ja nie o tym chcialem. ANTIFa dla mnie to sa najlepsi koledzy z ławki mimo wszystko podejrzewam, ze ich poglądy sa bliższe każdemu normalnemu człowiekowi niż rasizm, faszyzm, nazism, który oficjalnie propoaguja i wspieraja niektórzy białostoccy fani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 17:42 Przeciez kibicowanie Jagiellonii jest rownoznaczne z patriotyzmem lokalnym? wiec na h.. wam to... jak u was i tak wszyscy "sa rownii ... " wiec co za roznica czy klatka gosci czy gospodarzy. Jedna wolna Europa mada faka ... hehe... Na Jagiellonii jest coraz lepiej i zadne wasze misterne plany nie przejda tym bardziej wasza obecnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.elpos.net 14.01.08, 22:08 Bolek: a o jakiej obecności mówisz?Przecież z tego co wyczytałem nigdzie nie padła fraza,ze ktoś ma sobie zrobić flagę "Antifa Jaga" i pod nią stanąć.Popadasz w skrajność. A jeśli pod hasłem "wasza obecność" mas na myśli ludzi o poglądach lewicowych to chyba raczysz żartować ,ze wśród kibiców takowych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
antifajagiellonia Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 27.02.08, 23:58 Widzimy sie w sobote!!! Prawdopodbnie tylko pod stadionem, ale powitanie będzie gorące, szczególnie po tym, co skini zrobili w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afa hooligans Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.range86-145.btcentralplus.com 01.03.08, 16:25 elo. nie oglaszaj na necie co masz zamiar robic, bo wrog nie spi i spod wasa sie smieje. Psy juz od dawna maja specjalnych ludzi do czytania forow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP 18 grudnia 2007 roku - zapamietajcie tE datę - to IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.03.08, 16:41 18 grudnia 2007 roku - zapamietajcie tę datę - to powrót Polski do roli wasala Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zas Re: 18 grudnia 2007 roku - zapamietajcie tE datę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 17:08 www.pis.org.pl/multimedia.php#wideoframe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krwawy Edek Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej IP: *.bialystok.pl 09.05.08, 08:00 Stop czerwonym świniom !! Wykopmy polityke ze stadionów ! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 09.05.08, 08:02 Stop bezmózgom niepotrafiącym przewidzieć konsekwencji własnych czynów! Odpowiedz Link Zgłoś
akcent.zoo Re: Stop faszystowskiemu ścierwu!Dość prawicowej 09.05.08, 08:34 Dziecko, a możesz ty mi powiedzieć, od kiedy narodowy SOCJALIZM jest nurtem prawicowym? Poczytaj sobie: pl.wikipedia.org/wiki/Nazizm Odpowiedz Link Zgłoś