guru_ji 16.02.08, 02:21 Straszne. Brak słów. Współczucie dla Pana Romana, mam nadzieję że dojdzie do siebie. Koniecznie należy wciągnąć w sprawę Unię Europejską. Niech winni poczują odpowiedzialność. Litwie na Unii zależy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilhelm4 Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 03:29 wlasnie ta wyglada ohydna buzia putina........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptr Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 07:14 To na prawdę straszne - Panu dziennikarzowi obili gębę - w Polsce która jest krajem europejskim takie rzeczy się nie zdarzają, ale Litwa to co innego - toż to azjatycki kraj - jak nic z tym nie zrobią to należy zerwać z Litwą stosunki dyplomatyczne i wyrzucić Litwę z UE. NIE BęDZIE LITWIN PLUł NAM W TWARZ!!! JAk dobrze że gazety piszą o każdym polskim obywatelu który dostanie po gębie za granicą, ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Ambasado rosyjska, dziękujemy z "dobre" rady, .... IP: *.chello.pl 16.02.08, 08:36 ....ale nie skorzystamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Ambasado rosyjska, dziękujemy z "dobre" rady, IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.08, 11:08 A może dostał jak wracał wieczorem po pijaku do hotelu? Kto wie jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ambasado rosyjska, dziękujemy z "dobre" rady, IP: *.centertel.pl 19.02.08, 02:43 litwini to naród bez tożsamości. Stąd wynika jego kompleks. Niestety, zazwyczaj są wredni i przesyceni nienawiścią do Polaków. Miałem się okazję o tym przekonać. Pod tym samym chotelem te gnoje zniszczyły mi samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 09:13 A jak nasi spuscili paru litewskim swiniom wpie..w Wilnie to bylo wielkie halo. Ze jak tak mozna bic naszych braci litwinow. Jedna menda to nawet w PRIII ich przepraszala. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Sowieckie FSB jest.... 16.02.08, 07:34 gonionym króliczkiem!...Staną na uszach ,żeby popsuć dobrosąsiedzkie stosunki i współpracę gospodarczą,pomiędzy Polską a Litwą!...Te historie będą się powtarzać i w Estonii i na Łotwie,na Białorusi i Ukrainie.To typowo prowokacyjne działanie służb,które dla wyborów prezydenckich ,poświęciły życie własnych obywateli w blokach wysadzonych w powietrze.Pamiętajcie o tym ,co mówił skruszony Litwinienko w swoim oskarżającym Kreml filmie!. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Sowieckie FSB jest.... 16.02.08, 08:03 gonionym króliczkiem!...Staną na uszach ,żeby popsuć dobrosąsiedzkie stosunki i współpracę gospodarczą,pomiędzy Polską a Litwą!...Te historie będą się powtarzać i w Estonii i na Łotwie,na Białorusi i Ukrainie.To typowo prowokacyjne działanie służb,które dla wyborów prezydenckich ,poświęciły życie własnych obywateli w blokach wysadzonych w powietrze.Pamiętajcie o tym ,co mówił skruszony Litwinienko w swoim oskarżającym Kreml filmie!. -------------------------------- Otoz to! P.S. Podobnie na forach internetowych beda kontynuowac prowokacje majace na celu sklocanie Polakow, Litwinow i Ukraincow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Ja bym tu widzial Sucha Renke IP: *.asfd.broadband.ntl.com 16.02.08, 08:37 od mojego Wielkiego Xiecia Lukaszki. Sam widzialem w TVB jak ludzik Lukaszki sie skarzyl, ze Polska zamist zaplacic swym celnikom lepiej(bo to b. bolalo Bialorus, ten strajk bo im byznes wyludzania szmalu tez stanal)- wiec oni, lachy przeklete, wydaja na radio i telewizje na Bialorus, na dopieszczanie wrednych studentow co od Xiecia pana uciekli. Tam na Litwie musialo wejsc paru bialoruskich drabow, pobili do nieprzytomnosci dziennikarza a obsluga po prostu sie boi. Jak nie podniesiecie teraz wrzasku na cala Europe to zaden dziennikarz z Polski nie bedzie u szaulisow bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Ja bym tu widzial Sucha Renke 16.02.08, 15:01 Gość portalu: swiniopas napisał(a): > od mojego Wielkiego Xiecia Lukaszki. > Sam widzialem w TVB jak ludzik Lukaszki > sie skarzyl, ze Polska zamist zaplacic swym celnikom > lepiej(bo to b. bolalo Bialorus, ten strajk bo im byznes > wyludzania szmalu tez stanal)- wiec oni, lachy przeklete, > wydaja na radio i telewizje na Bialorus, na dopieszczanie > wrednych studentow co od Xiecia pana uciekli. > Tam na Litwie musialo wejsc paru bialoruskich drabow, > pobili do nieprzytomnosci dziennikarza a obsluga po prostu sie boi. > Jak nie podniesiecie teraz wrzasku na cala Europe to zaden > dziennikarz z Polski nie bedzie u szaulisow bezpieczny. Ty prostaku, lepiej zajmij się się pewnym prokuratorem o nazwisku Robak - zbrodniarzu stalinowskim, o którym ty, jego syn sam tak pisałeś: "Mieszkalismy bowiem tuz pod siedziba wojewodzkiego Urzedu Bezpieczenstwa Panstwa. Ojciec moj, prokurator, zdjal jak pamietam kapelusz aby oddac hold tej myszce. A byl to czlowiek co niejednego zamordowal w majestacie prawa przed, w czasie i po wojnie. " groups.google.com/group/soc.culture.polish/msg/5326544abdcdad29 Mamusia, Anna Robak, ubecka kapusta jest na liście Wildsteina. groups.google.com/group/soc.culture.polish/msg/e8086b7db238f4ef a to sam wieprz świniopas vel fatso - białoruski chłop pańszczyźniany herbu świński ryj, mitoman podający się za kogoś innego. www.sendpix.com/albums/08021005/dewt2xiuiw/?a=view&i=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Ja bym tu widzial Sucha Renke IP: *.asfd.broadband.ntl.com 16.02.08, 23:03 znowu tu swoja gebusie duszek zenona pokazuje: img232.imageshack.us/img232/7567/pojl9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Już wiem nareszcie jaka jest kultura białoruska 17.02.08, 15:29 Gość portalu: swiniopas napisał(a): > znowu tu swoja gebusie duszek zenona pokazuje: > img232.imageshack.us/img232/7567/pojl9.jpg Co za świetny gust, dobry smak i wysokich lotów sztuka! Nie znałem przedtem twórczości piałoruskiej, ale teraz już poznałem. No cóż - jaki naród, taka sztuka. Gratuluję gustu, świński ryju spod Smoleńska! Nie wiem jednak dlaczego w wątku o pobiciu wkleiłeś swój autoportret, wieprzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacynka Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 08:44 I to wszystko było na trzeźwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.08, 08:52 Litwini to najbardziej wredny naród, ich zachowanie w czasie IIWS uwydatnił ich charakter.To nie Putin ani Lukaszenka, to sprzedajni Litwini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo81 Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.chello.pl 16.02.08, 09:02 ej ludkowie..spokojnie..no pobito go, pech, ale malo to cudzoziemcow w polsce dostaje w pierd... Litwini są ok, a palanty znajda sie w każdym kraju, nie generalizowalbym. inna sprawa ze policja litewska dala ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieufny. Do wesela sie zagoi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.08, 09:15 Z tymi drzwiami co sie nie chcialy otworzyc, a pozniej zatrzasnely na amen to jakas sciema- moze powinien powiedziec "sezamie otworz sie"? Nikt, kto ma troche oleju w glowie nie wziolby takiego "numeru" tylko poprosil o zmiane pokoju na taki, w ktorym drzwi nie szwankuja. Pewnie chodzilo o jakas pedalska randke, ktora skonczyla sie awantura kochankow, a cala sprawe gosciu przedstawia jako bohaterskie odniesienie ran na linii frontu w walce o ojczyzne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon ten gnojek ma cos powaznego na sumieniu IP: *.medien.kunstlabor.at 16.02.08, 09:26 ten gnojek ma cos powaznego na sumieniu.Najprawdopodobniej to kapuś na liście płac wywiadu.Na Litwie generalnie nie lubia wrednego i obłudnego polactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interesujace Re: ten gnojek ma cos powaznego na sumieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 10:07 czy taka tresc moglby wpisac Polak? raczej nie, wiec podejrzenia o aktywnosci cudzoziemcow polskojezycznych na forach internetowych jest prawdziwa:) bardzo interesujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winston Bullshit IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.08, 09:34 Jeszcze jeden NIEWINNY. Nie wie kto go pobil, nie wie za co(!!)go pobili, dziwne. Ci Litwini to sadysci hobbysci a Polacy Niewinne Dziewice. Hahahahahahahahahaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
karex5 Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 09:38 Może było tak , może inaczej - Roman za kołnierz nie wylewa. Odpowiedz Link Zgłoś
albinnos Re: Byl na Litwie prywatnie? Na pewno? 16.02.08, 10:13 A moze szedl z transparentem o tresci " Na Kowno " ? Moze wypelnial ciche polecenie Pana Prezesa? Polacy nadal marza o takim czy innym zwasaleniu Litwy i Ukrainy .O czesci Bialorusi juz nie wspomne.A te V polskie kolumny organizowane w tych krajach i podtrzymywane przy zyciu .Rozwiazanie by sie znalazlo.Jak sie ktos czuje Polakiem to won do Polski.Dziwie sie prezydentowi Lukaszence ,ze tego juz dawno nie zrobil.24 godziny na spakowanie sie i won do ukochanej ojczyzny.Bez prawa powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Byl na Litwie prywatnie? Na pewno? 16.02.08, 10:21 Okej, ale zastosujmy zasadę wzajemności i Białorusy wtedy też won do swojej ojczyzny, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
united-europe Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 11:09 litwini nasi przyjaciele tltl.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon no prosze wyglada na to ze litwini 16.02.08, 11:12 tez maja tajne sluzby i przeprowadzaja roznego rodzaju prowokacje powrotu do zdrowia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caddi Re: no prosze wyglada na to ze litwini IP: 83.238.116.* 16.02.08, 11:49 Obito morde Polakowi! Ito gdzie, Na bratniej Litwie! Do cepów i kós, panowie bracia, nauczcie Litwinów miłości do was! Haha Odpowiedz Link Zgłoś
wilija komentarz wilnianki 16.02.08, 11:52 Nie wazne co robil i w jakim celu znajdowal sie dziennikarz na Litwie, to jego sprawa. Ale kazdy obywatel ma prawo czuc sie bezpiecznie, tym bardziej w renomowanym hotelu. Administracja hotelu oraz policja nie kiwna palcem, zeby cos wyjasnic. Wiem co mowie, bo tutaj mieszkam i kilka razy mialam do czynienia zzarowno z litewska policja jak i sadami.Litwa, to zdegradowane i skorumpowane panstewko, gdzie nie dzialaja zadne prawa i ustawy. Nawet za komuny bylo wiecej swobody i sprawiedliwosci. Prosze sie nie dziwic, ze lekarze nie udzielili zadnej pomocy. W takim miasteczku jak Druskieniki, zostali wylacznie dyletanci i nieudacznicy. Kazdy Litwin, ktory w ten lub inny sposob zalatwil sobie studia, odzaraz wyjezdza do "wielkiego Wilna". I jeszcze jeden aspekt, ktory warto moim zdaniem podkreslic, otoz media litewskie nie pisnely o incydencie ani slowka. Prosze sie zastanowic, czy tego juz kiedys nie przerabialismy? Pozdrawiam Rodakow. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Tekst napisany w GazoWni więc radzę ostrożniej 16.02.08, 22:35 z wyciąganiem wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roli Nie pojadę na Litwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 11:55 Właśnie wybierałem się ze znajomymi do Druskiennik. Pojadę jednak do Mikołajek. Lubiącym baseny proponuję to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 14:34 Widziałem kiedyś taki film, w którym słowacka mafia wabiła zagranicznych turystów do jednego hotelu, porywali ich, a później torturowali przy użyciu średniowiecznych machin. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 14:43 To był film Hostel, tylko jaki ma to związek z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Did z Liesu Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.asfd.broadband.ntl.com 16.02.08, 14:54 A swoja droga to sluzby medyczne Litwy dzialaja skandalicznie: przywozi pogotowie faceta do szpitala i nikt nie wie, co mu sie stalo, kto wezwal pogotowie. dalej: facet ma polamane kosci twarzo-czaszki, zapewne wstrzas mozgu. I nie ma rentgenowskich zdjec? Nikt mu chociazby nosa nie nastawil? Jesli szaulisi traktuja w ten sposob przybyszow z Polski to MSZ powinien zakazac tam wyjazdow ludziom bez wykupienia dodatkowych swiadczen medycznych prywatnie. Dodatkowo dziennikarz w dzungli nie powinien poruszac sie bez ochroniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 15:07 Gość portalu: Did z Liesu napisał(a): > A swoja droga to sluzby medyczne Litwy dzialaja > skandalicznie: przywozi pogotowie faceta do szpitala > i nikt nie wie, co mu sie stalo, kto wezwal pogotowie. > dalej: facet ma polamane kosci twarzo-czaszki, zapewne > wstrzas mozgu. I nie ma rentgenowskich zdjec? Nikt mu > chociazby nosa nie nastawil? > Jesli szaulisi traktuja w ten sposob przybyszow z Polski > to MSZ powinien zakazac tam wyjazdow ludziom bez wykupienia > dodatkowych swiadczen medycznych prywatnie. Dodatkowo dziennikarz > w dzungli nie powinien poruszac sie bez ochroniarza. Did z liesu, to oczywiście też mitoman Robak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=75772520&a=75786462 Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 15:18 Dziwna sprawa. Mniejszość polska na Białorusi jest od lat prześladowana i bita przez bandziorów Łukaszenki. Podrzucają im narkotyki i urządzają inne tego typu prowokacje. Polscy dziennikarze i politycy są często zatrzymywani a nawet bezpodstawnie nie wpuszczani na Białoruś. Nikogo to nie interesuje. Gdy jednak raz na kilka lat pobiją dziennikarza na przyjaznej Polakom Litwie, zaraz z nor wychodzą obrzydliwe gnidy i próbują żerować na tym incydencie, poniżać Polaków i Litwinów i skłócić dwa bratnie narody. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 19:28 Dlaczego policja nie poinformowała nikogo z polskiej placówki? Dlaczego wszyscy nabrali wody w usta? Dlaczego lekarze mu nie pomogli? I to ma być traktowanie brata przez braci? Litwini Polaków zwyczajnie nienawidzą, a przynajmniej duża część, chcesz tego czy nie, ale taka jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 20:05 koczisss napisał: > Dlaczego policja nie poinformowała nikogo z polskiej placówki? > Dlaczego wszyscy nabrali wody w usta? > Dlaczego lekarze mu nie pomogli? > > I to ma być traktowanie brata przez braci? > > Litwini Polaków zwyczajnie nienawidzą, a przynajmniej duża część, chcesz tego > czy nie, ale taka jest prawda! > A co tu mówić po próżnicy? Bardzo dziwne, nietypowe okoliczności. Może tak poczekać na wyniki śledztwa. Skąd wiesz, że to byli Litwini a nie np przedstawiciele jednej z licznych mniejszości? Przecież wszyscy normalni zadają pytanie czy pobicie miało związku z działalnością dziennikarza w wolnej antyłukaszenkowskiej telewizji białoruskojęzycznej. Dziwne, nietyowe okoliczności napadu zdają się potwierdzać ten NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNY motyw. Lekarze nie pomogli? No to przeczytaj artykuł jeszcze raz, aż zrozumiesz. Jeżeli nie zrobili zdjęć, to wcale nie znaczy że mu nie pomogli. A czy z polską służbą zdrowia jest tak cacy? Nie ma tu żadnych zaniedbań czy lekcjoważenia pacjentów? Jeżeli na podstawie JEDNEGO nietypowego pobicia w dziwnych okolicznościach wyciągasz wniosek że Litwini nas nienawidzą, to gratuluję logiki! Stosując swoją logikę, pomyśl jak baaaardzo Polacy muszą nienawidzić Niemców, skoro jeden z nich niedawno stracił życie w Białymstoku i to podczas imterwencji policji. Mam jednak nadzieję, że przeciętny Niemiec jest trochę mądrzejszy od ciebie i tak o Polakach nie pomyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 21:47 Ja nie twierdzę, z pobili go Litwini, ale mówię i pytam, dlaczego Policja nie zainteresowała się nie powiadomiła Polaków, dlaczego w litewskim szpitalu nie udzielono mu pomocy i czemu dziwnym trafem w tym dniu nagle zepsuł się monitoring i nic niczego nie widział? Kto pobił jest oddzielną kwestią, a to co było po pobiciu inną! Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 22:29 koczisss napisał: > Ja nie twierdzę, z pobili go Litwini, ale mówię i pytam, dlaczego Policja nie > zainteresowała się nie powiadomiła Polaków, dlaczego w litewskim szpitalu nie > udzielono mu pomocy i czemu dziwnym trafem w tym dniu nagle zepsuł się > monitoring i nic niczego nie widział? > > Kto pobił jest oddzielną kwestią, a to co było po pobiciu inną! Uważam, że jest spora szansa, że to się wyjaśni, więc spokojnie poczekam ze spekulacjami na zakończenie śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.asfd.broadband.ntl.com 16.02.08, 23:07 zenek/gerwazy - mow sam za siebie, swinski ryju Ja sie z szaulisami nigdy nie zbratam ale tys sam kacap, do litwina tobie blisko. Iles juz z kacapami musztardowek wodki dzis obalil? Dzisiaj fajrant, nie robisz przeciez przy azbescie Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 17.02.08, 00:36 Gość portalu: swiniopas napisał(a): > zenek/gerwazy - mow sam za siebie, swinski ryju > Ja sie z szaulisami nigdy nie zbratam ale tys sam kacap, > do litwina tobie blisko. Iles juz z kacapami musztardowek > wodki dzis obalil? Dzisiaj fajrant, nie robisz przeciez przy > azbescie Ale ty durny mitoman? Jakimi kacapami??? Jakim azbeście mitomanie psychopato??? Dlaczego tak nieładnie wyrażasz się o narodzie, który obok Polaków był narodem waszych panów, ty białoruski chłopie pańszczyźniany? Ciekawe jak długo będziesz wierzył w bajeczji o wielkim księstwie białoruskim, psycholu? Było Wielkie Księstwo Litewskie, bo Litwini was PODBILI a polscy panowie przynieśli wam cywilizację. Nic dziwnego że z żadnym Litwinem ani Polakiem się nie zbratasz, bo kto z nich chciałby się bratać z cuchnącym białoruskim chłopem pańszczyźnianym, któremu fantazje mieszają się z rzeczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Gerwazy, pocaluj mnie w kolko IP: *.asfd.broadband.ntl.com 17.02.08, 06:23 www.sendpix.com/albums/08021523/ss2jwcvlqi/?a=view&i=0 a nawet w dwa, bo tyle mam, jak na obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz K. Robak herbu świński ryj 18.02.08, 00:38 Ty obrzydliwy wieprzu kacapski w kołchozie gównem karmiony, herbu świński ryj, którym każdy normalny człowiek się brzydzi, wieprzu wabiący się K. Robak z rodziny zdrajców. W kołchoźnym chlewie wychowany ten bolszewicki "koneser sztuki" ma chamski białoruski gust. www.sendpix.com/albums/08021005/dewt2xiuiw/?a=view&i=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas gerwazy, pocaluj mnie w kolko IP: *.asfd.broadband.ntl.com 18.02.08, 01:37 ale najpierw mi je wiliz dobrze img232.imageshack.us/img232/7567/pojl9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garus Co za podobiensywo IP: *.uninet.net.mx 22.02.08, 04:36 Gość portalu: swiniopas napisał(a): > ale najpierw mi je wiliz dobrze > > > img232.imageshack.us/img232/7567/pojl9.jpg Niebywałe podobieństwo www.sendpix.com/albums/08021005/dewt2xiuiw/?a=view&i=6 Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Co za podobiensywo 24.02.08, 04:48 Gość portalu: garus napisał(a): > Gość portalu: swiniopas napisał(a): > > > ale najpierw mi je wiliz dobrze > > > > > > img232.imageshack.us/img232/7567/pojl9.jpg > > Niebywałe podobieństwo > > > www.sendpix.com/albums/08021005/dewt2xiuiw/?a=view&i=6 > Buuuuuuuuuchacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara panna joanna Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 18:47 chamstwo,chamstwo,chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 20:10 Zadajmy więc pytanie - komu najbardziej przeszkadzała działalność dziennikarza? Litwinom, czy zbirom Łukaszenki? Kto stosuje takie bandyckie metody zwalczania opozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 21:49 Acha, to obsługa hotelu, szpitala i policja jest na usługach Łukaszenki? Bo przez swoje działanie, a raczej brak współpracowała z oprawcami?! Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie 16.02.08, 22:26 koczisss napisał: > Acha, to obsługa hotelu, szpitala i policja jest na usługach Łukaszenki? > Bo przez swoje działanie, a raczej brak współpracowała z oprawcami?! Nie wiadomo co tam się wydarzyło i istnieje setka różnych możliwości. Być może obsługa hotelu zaniedbała swoje obowiązki i w obawie przed odpowiedzialnością próbują tuszować sprawę? Być może bandyci wychodząc z hotelu przystawili obsłudze pistolety do skroni, kazali oddać kasety z monitoringu, kazali milczeć i teraz obsługa milczy ze strachu? Być może sprawą zajął się litewski odowiednik CBŚ i to on nakazał wszystkim stwarzanie pozorów, że się niczego w tej sprawie nie robi? Różnych możliwości są setki. A gdy Niemiec zadałby ci pytanie - czy białostocka policja współpracowała z mordercami Niemca czy też sama go zamordowała? Odpowiedz Link Zgłoś
exmiller Brutalne pobicie :). 17.02.08, 03:18 Byc moze pisal tak jak dziennikarze GW ? I byc moze czytelnicy nie mogli zniesc tego glupiego okreslenia i skopali mu doope? Slyszal ktos o czulym i delikatnym pobiciu, gwalcie lub mordzie? Tak pisza pismaki z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: Brutalne pobicie :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 07:18 pewnie litewskiego samogonu popił i film mu sie urwał ... A u nas wszystko jest sprawa polityczną i najlepiej jak do byle pismaka Putin wysyła siły specjalne zeby "morde obiły" Odpowiedz Link Zgłoś
exmiller Pieszczotliwe skatowanie :). 17.02.08, 07:51 Tiaaa, pismak piszacy takie teksty powinien z urzedu dostac po mordzie. Pare razy. Odpowiedz Link Zgłoś
exmiller Damski pismak Kosz-Koszewska. 17.02.08, 07:59 Monika Kosz-Koszewska z takim pisaniem gniotow tez nie powinna nigdzie podrozowac :). Brutalne pobicie :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Manka Re: Damski pismak Kosz-Koszewska. IP: *.asfd.broadband.ntl.com 17.02.08, 08:13 exmiller, ty damski bokserze. Jak ty zarobisz na Litwie w ryja i stracisz zegarek, twoja stara przeleci szaulis i nie zaplaci- to bedzie normalka. Ale jak sie tam napada na dziennikarza to juz trzeba bic we wszystkie dzwony. Nie bedze ci tu tlumaczyl, dlaczego. Oleum w rozumie zbyt masz rozcienczone samogonem, jaki pijasz wraz z Duchem Zenona, ot dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
exmiller Re: Damski pismak Kosz-Koszewska. 17.02.08, 08:46 Ty, Czarna Manka uwazaj zeby tobie sie cos przykrego nie wydarzylo w stolicy Bialegostoku na obczyznie - New Britain. O gwalt badz spokojna. Nawet parszywy pies z kulawa noga nie zechce ciebie tracic. BTW, zgodzisz sie ze za takie pisanie pismak powinien oberwac po ryju. Niczego sie durnie nie ucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Manka Re: Damski pismak Kosz-Koszewska. IP: *.asfd.broadband.ntl.com 17.02.08, 12:07 a ty, exmiller, to chyba za szmal od Lukaszenki tak szczekasz? Bat'ko dobryj- jak w bialoruskiej piosence- czy on placi tyle samo za szczekanie ile daje za bicie Lachow dziennikarzy w trzecim kraju? Bo sam chyba przyznasz, ze to byl majstersztyk organizacji: nie podoba sie nam wraza TV ale poki facet jest u nas-to nie trogaj jewo!- ale jak juz przekroczyl granice naszego Raju to juz bij jak w kaczy kuper, wina pojdzie na szaulisow. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz czarna mańka vel świniopas vel fatso vel K. Robak 17.02.08, 15:29 To ten sam prostak, mitoman prowokator: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=75772520&a=75786462 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Workomił Kangurek Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.elpos.net 17.02.08, 09:27 byłem z kolesiami ok. 10 razy, a piło się i śpiewało, były "ichnie" laseczki i nikt z nas w mordę nie dostał. Panie dziennikarzu nie zaprzeczam, że Pana pobito / widziałem film / ale pomyśl Pan dobrze z jakiego powodu. Litwini/ki/ to taki sam naród jak wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litwin Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: 80.72.40.* 17.02.08, 20:41 gnoje na tej litwie i tyle. w ostanich 10 latach wyemigrowalo 15 % narodu, to co to za kraj???????? olac ich, niech se sami radza z rosja ciekawe co pokaza gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 21:04 Gość portalu: litwin napisał(a): > gnoje na tej litwie i tyle. w ostanich 10 latach wyemigrowalo 15 % > narodu, to co to za kraj???????? olac ich, niech se sami radza z > rosja ciekawe co pokaza gnoje. Już od kilku lat spędzam tam urlop i zawsze spotykam przyjaznych ludzi. Taki to kraj, że wy białoruskie gnoje im do pięt nie dorastacie a do ich poziomu zamożności, gosodarności, kultury i higieny, wy brudasy i za 50 lat nie dojdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.gprs.plus.pl 17.02.08, 22:49 ciekawe dlaczego nikt się jeszcze nie zorientował, że najlepsze służby specjalne na Litwie to białoruskie KGB, które działa tam niemal za oficjalnym przyzwoleniem, przepraszam, tamtejsza władza tej działalności nie zauważa, a podobno Unia Europejska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litwin Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.acn.waw.pl 17.02.08, 23:01 niestety musimy to sobie jeszcze uświadomić, że Litwa to jeszcze nie unia europejska i mentalności tych biednych ludzi nie da się zmienić w ciągu 15 lat to jest w czystej postaci mentalność rosyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 00:11 Gość portalu: litwin napisał(a): > niestety musimy to sobie jeszcze uświadomić, że Litwa to jeszcze nie unia > europejska i mentalności tych biednych ludzi nie da się zmienić w ciągu 15 lat > to jest w czystej postaci mentalność rosyjska. Dziwi mnie, że można być aż tak głupim dyletantem, by mylić Litwinów z Białorusinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.centertel.pl 19.02.08, 02:54 Mnie nie dziwi. Litwini mają kompleks, który wiąże się z nienawiścią dio Polaków. Pod tym samym hotelem zniszczyli mi samochód. Nic z niego nie ukradli, ale został oblany jakimś płynem, który wżarł sie w lakier i... smierdzi do dzisiaj. Byłam z rodziną. Zaczepiano nas w klubie prowokująco. Nie byli to pijani małolaci, ale ludzie ok 4o'stki - wydawałlby się "normalni i poukładani". Tozakompleksionyn naród i w unii chyba przypadkiem się znaleźli bo mają radziecką mentalność (gorszą od rosjan!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.asfd.broadband.ntl.com 19.02.08, 12:16 szaulisi znalezli sie w Unii nie tyle przez przypadek co ze wzgledow praktycznych: Lotwa miala silnych sponsorow w Szwecji a Estonia w Finlandii. Litwy nie mozna bylo ominac. No ale teraz gdy zelazna zasada nieruszalnoscu europejskich granic zostala zlamana to mam nadzieje, ze Wielki Kaczor siadzie na bialego rumaka, poprowadzi nas na Wilno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanar Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: 78.88.4.* 19.02.08, 22:29 Dziennikarz powinien zmienić obiekt swoich zainteresowań , unknie wówczas w przyszłości podobnych nieprzyjemnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 24.02.08, 21:15 znam wielu Litwinów i są to wspaniali ludzie. pozdrawiam Romka. ten co Cię załatwił musiał mieć sporo odwagi. ja bym do Ciebie nie wystartował nawet z kałachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vor v Zakonie Re: Białostocki dziennikarz skatowany na Litwie IP: *.asfd.broadband.ntl.com 24.02.08, 21:38 a takie dobre przyslowie znasz? I Herkules dupa gdy na niego kupa. To nie Litwini ale nasi chlopcy byli, od Lukaszenki. A wine sie zwali na Litwinow, koronkowa robota panie Koronkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś